את אמרת..

את אמרת..../images/Emo151.gif../images/Emo2.gif

את אמרת.. את אמרת לי,באוזן,שאת.. ולחשת בחום,שאת גם.. ועוד הוספת ש.. ואני,האמנתי לך שאת וגם,שאת גם ובמיוחד,אחרי שהוספת.. וכעת,נשארתי רק עם התוספת. כי,מה שאת,וגם מה שאת באמת.. אני כבר יודע. ובכלל,שתדעי לך-כי התוספת היתה מיותרת.

טאKילה

New member
אתה אמרת..../images/Emo48.gif

אתה לחשת לי,ברוך,, אמרת לי ש,, אתה אוהב עד כלות,, עוד אמרת ש,, אני כל עולמך,, כי אינך בלעדיי,, וכשהוספת את ליבי,, שנינו יחד שלם,, ותדע יקירי ש,, חיכתי לך בחושך,, גאיתי במחשבות,, רציתי לומר לך ש.. כשאינך עימי,, תפל ומר עולמי,, כי אין לי,, אהבה בלעדיך,, ואלוהים עדי ש,,, אתה התוספת שלי,, אתה רק אתה תשוקתי,, אתה רק אתה אהבתי עד אחרית..

ואני

הסתפקתי במה שאת ללא התוספת ככה,ללא איפור וטבעות יחפה בג'ינס וטריקו ככה אני זוכר אותך ככה גם אוהב אותך

טאKילה

New member
זוכר,,אתה ואני,,../images/Emo23.gif

זוכר,,אתה ואני,,, יחפים על החול הזהוב,, מול גלי הים חבוקים,, אני זוכרת אותנו בג'ינס צמוד,, וחולצתי קטנטנה מאריג רך,, מלטך ומזקיר פיטמות,, הזכרת לי נשכחות,, הזקרת לי תשוקה,, הזכרת נשיקות לוהטות,, ושקיעה אדומה כשלהבת,, רוך של ים כחול פראי,, ממעל שמש ושמיים התכלת,, אני זוכרת אותנו חבוקים,, יחפים על החול הזהוב,, זוכרת אותנו בג'ינס צמוד,, בתשוקה אלוהה ואהבה עד כלות..

טאKילה

New member
בואנה מרקי..../images/Emo24.gifתחזיק אותי חזק..

תחזיק אותי חזק,, חבק אותי בין זרועותך,, לטף אותי ברוך לטף,, רפרף על פניי בשפתייך,, צייר לי תשוקה בלשונך,, תאוותינו תמשך בדממה,, במלוא מובן כל הלילה,, אני רוצה שתזכור,, חושקת בך זקור,,יקירי,, תחת ירכיי בין ירכייך,, שים עלי את כף ידך,, תגן עלי מפני הרוח,, העננים יחלפו מעלינו,, לדמעות בעיניי תהיה סיבה,, אני כל כך אוהבת אותך...

jaky

New member
אינ אמרתי לו

והוא אמר לי מה אמרתי לו שהוא אמר לי לך תתרגל איתה זאת עם החוטיני

למעלה