"את אחת משלהם.."

EastGirl83

New member
"את אחת משלהם.."

יש לי משהו שמציק לי כבר המון זמן... אפילו שנים... קצת קשה לי עם המושג הזה "דו קיום" משום שאנשים מבחינה תאורתית יפי נפש מאמצים את המושג הזה אבל בפועל אינם מיישמים אותו! על איזה דו קיום אתם מדברים? אני למשל קצת מבולבלת... כאשר אני אומרת שאני אוהבת את התרבות המזרחית, שומעת שירים בערבית ופשוט זורמת עם הנושא הזה... אז אנשים מצד אחד אומרים "את אחת משלהם..." והצד הזה משתייך לכל הקשת הפוליטית.. מכל הסוגים ומכל המינים... אבל מצד שני, כאשר אני אומרת דבר הנוגד את הדו קיום.. אז אומרים שאני גזענית... אז אולי תחליטו ותסבירו לי מה דו קיום מבלי לחיות בשני עולמות ולהרגיש פיצול אישיות...

הMפצח

New member
זה מציק לך כי זה נכון

אין באמת דו קיום (לפחות לא עם מי שהפורום הזה מיתיימר שיהיה) אם חסמו אותי כאן פעם, כי לא אהבו לינק לסרטון חדשות שנתתי, אז איפה הדו קיום ? אם איתי (יהודי ישראלי) הפורום לא מסוגל להתמודד ולחיות בדו קיום כאן, אז איך יהיה דו קיום עם אלה שבכלל לא מקבלים את הקיום שלנו כאן ? (הפלסתינים והערבים שמיסביבנו)

אתה מקבל

את קיומם של ערבים כאן? מקבל ומוכן להגיע לפשרה הגיונית שבה שני העמים יוכלו לחיות בשלום? כי אם לא למי אתה בא בתלונות, זה לא שאתה כ"כ פתוח נאור ואהוב אדם באשר הוא אדם (אדם אשר הוא אדם לא אדם באשר הוא יהודי) אם דו קיום היה שורר בין כולנו לא היה צורך להיאבק עליו ואתה לא בדיוק מקיים ניסיון כם לקיימו לא כך?

הMפצח

New member
לשאלתך...

כן. אבל האם הם מקבלים אותי ? לא ! והם גם לא מסתירים את זה.

דו קיום

אולי תוסיפי קצת חומר רקע כדי שניתן לראות מה מציק לך ולענות באופן עיניני, ואם אפשר בליווי דוגמאות.

0006

New member
למה את מזלזלת ורושמת את שם הקדוש

ברוך הוא בצורה שאסור לרשום אותה???

ערב רב

New member
"דו קיום" זה לא פרוגרמה פוליטית

מגובשת, אל תאמיני למי שינסה לכנס את המושג לתנועה/השקפה פוליטית מסיימת.

דו קיום זה חיים עם השונה, לא הזדהות

משמעות הדו-קיום היא לחיות עם האחר מבלי שתשנה את עצמך כדי להיות כמוהו. לדוגמא, דו קיום חילוני-דתי אין משמעותו שהחילונים יהיו דתיים או להיפך אלא ששתי הקבוצות יחיו זה ליד זה בסבלנות.

הערבים לא השלימו עדיין עם נוכחותינו

הבעיה עם הערבים איננה שאינם יכולים לחיות עם יהודים אלא שהם לא השלימו עם הנוכחות הציונית באיזור. התוצאה המעשית היא שהפלסטינים אזרחי ישראל מסתדרים לא רע במדינה הציונית ואפילו נאחזים חזק מאד בתעודה הכחולה אבל חזונם הוא עדיין השמדתה של "היישות הציונית."

NorthernStar

New member
ולמה שישלימו עם גזל אדמותיהם

גירוש רובם ומעשי טבח? ולמה שהנותרים, אודים מוצלים מאש, שעוד נותרו בפלסטין ישלימו עם עובדת היותם אזרחים סוג ב' במשטר אפרטהייד?

אלי ו.

New member
אנחנו מדברים על הערבים *בישראל*

לא על הרשות הפלשתינאית.

NorthernStar

New member
אני לא מדברת על הרשות הפלסטינית

אני מדברת על פלסטין, הארץ.

אפרופו פלסטין

והחרם על אינדיגו, רציתי לשאול איך זה מסתדר עם העובדה שאת כותבת בתדירות כה גבוהה בפורטל אימפריאליסטי שמשתף פעולה, עובד ומפרסם גופים שתורמים רבות לצה"ל, יגידו מה שיגידו עליך,אי אפשר להתכחש לעובדה שדי בזכות טרולים מפרים כמוך, פורומים שבעבר היו כמעט נטושים כגון "דו קיום" כיום פעילים ורוחשים. (וזה לא שאת מנצלת את הפורומים רק למען הפצת מסרים נשגבים, נתקלתי גם בסתם תכתובות חולין שלך, שנועדו למטרות אישיות ותו לא)אז מה אנו למדים מכך ? שחוסר חיים,ריקנות קיומית וכמיהה אובססיבית לתשומת לב חזקים יותר מכל אידיאל/עקרון/רעיון שנהגה ומיושם אי שם מקנדה הרחוקה?

אה, ותודה לך

על הודעתך זו אשר העלתה בעוד כמה אגורות את שוויו של שטח הפרסום המבצבץ שם מעליך.אגב, איך מתקדם החרם על אינדיגו?

NorthernStar

New member
ואפרופו אפרופו

תודה על תשומת הלב המיוחדת מצדך מזה זמן רב. באמת, אובססיה תמידית לתגובה לכל פיפס שאני מוציאה.. זה סוג של משיכה בצמה? בזכות טרולים כמוך יותר אנשים קוראים את ההודעות שלי וחלקם גם מסוגלים לחשוב עליהן, מה אתה יודע... אז תודה, אני מרגישה מאוד מוחמאת, אבל אתה לא הטיפוס שלי. אז מה אנחנו למדים מכך? שחוסר חיים, ריקנות קיומית וכמיהה אובססיבית לתשומת לב (שלא לומר cyber stalking) חזקים יותר מכל אידיאל \ עקרון \ רעיון שנהגה ומיושם מפלסטין הרחוקה.

על מה חושבים כשקוראים את הודעותייך?

בתחילה חשבתי שאת פרובוקטורית ימנית, אחר כך הבנתי שפרובוקטור ימני לא היה ממשיך בבדיחה הזו כל כך הרבה זמן. כשאני קורא הודעות כמו הודעותייך וכמו של יוסף שוורץ - אני פשוט מרגיש שאני מרחם עלייך ועליו. אין ספק שהחיים התאכזרו אלייך ואליו ואני מאחל לך רק טוב.

על זעם וחקמקמות

"תודה על תשומת הלב המיוחדת מצדך מזה זמן רב. באמת, אובססיה תמידית לתגובה לכל פיפס שאני מוציאה." דיוק, אמינות ויושר זה לא הצד החזק שלך,אה ? כל פיפס? את בטוחה? סקרי את דפיו האחרונים של הפורום, בדקי כמה הודעות כתבת ולכמה מהן הגבתי.מסופקני אם ניתן להשוות בין האובססיה שלך לשלי. לא הטיפוס שלך ? נו טוב, ההפסד כנראה כולו שלי, עם אישיות מלבבת כמוך שלך אני משוכנע שעשרות גברברים איכותיים עומדים בתור.. Cyber stalking ? אל תחמיאי לעצמך יותר מדי. בהתחשב בעובדה שאת משריצה הודעות בתדירות ובכמות ( שלא לדבר על האיכות, "אני מדברת על פלסטין, הארץ." האח, איזו פרובוקציה....) שבה ארנבונים מקיימים יחסי מין קצת קשה שלא להיתקל לפחות בכמה נבחרות מהן. מה את עושה פה בעצם ? את המעטים ביותר שמחזיקים בדעה שלך אין צורך לשכנע, את הלא משוכנים, עם גישה כמו שלך, סיכוי קלוש שתצליחי לשכנע. אז מה המטרה ? לעשות פרובוקציות? לסכסך, להפיץ רעל ושנאה מקנדה הרחוקה ? להשתמש בסבלם ובכאבם של שני עמים לסיפוק האובססיה הפרטית שלך לתשומת לב שאינה יודעת שובע ? ומה לגבי שאלתי,שוב לא השבת עליה. באמת ובתמים הייתי רוצה לדעת כיצד משתלב החרם על אינדיגו ( בסך הכל תרומות לחיילים בודדים.. ) עם שהותך הבלתי נלאית בפורטל אימפריאליסטי שמשתף פעולה, עובד ומפרסם גופים שתורמים רבות לצה"ל, יגידו מה שיגידו עליך,אי אפשר להתכחש לעובדה שדי בזכות טרולים מפרים כמוך, פורומים שבעבר היו כמעט נטושים כגון "דו קיום" כיום פעילים ורוחשים. (וזה לא שאת מנצלת את הפורומים רק למען הפצת מסרים נשגבים, נתקלתי גם בסתם תכתובות חולין שלך, שנועדו למטרות אישיות ותו לא)אז מה אנו למדים מכך ? שחוסר חיים,ריקנות קיומית וכמיהה אובססיבית לתשומת לב חזקים יותר מכל אידיאל/עקרון/רעיון שנהגה ומיושם אי שם מקנדה הרחוקה? לא יודע מה איתך, אני רואה פה סתירה. הייתכן כי במקום בו שולטת האובססיה אין מקום לשום דבר אחר ? לא לעקרונות, לא לאידיאלים ואפילו לא לכבוד עצמי ? והשאלה המעניינת ביותר- האם הפעם אזכה לתשובה עניינית ? נ.ב – שוב תודה לך על הודעתך זו אשר העלתה בעוד כמה אגורות את שוויו של שטח הפרסום המבצבץ שם מעליך.אגב, איך מתקדם החרם על אינדיגו?

למעלה