את אדמתי

ניקו 45

New member
את אדמתי

שיר זה נכתב על ידי בעקבות אסון המסוק בבקעה , שבו ניספו 54 חילים . 44 צנחנים ו-10 טיסים . היום בחרתי לכתוב אותו במיוחד עבורך , חן
את אדמתי מהנכר באנו אלייך אדמת מולדת , את בננו על אדמתך ללדת . פרו ורבו , כך ברכנו האל , הוא קיבצנו כאן לנצח , הגואל . דם דם תבקשי , דם אתן לך מגופי . או לאותן אמהות שכולות , אוי לאותן אבלות שבוכות . אך את אדמתי גוועת וצמאה , רק להרוותך עיני נשואה . אך למה תבקשי להרוות בדם בננו? האם את אדמת הגולה לא השקנו די מדמנו ? דם דם תבקשי ..... עליך נמשיך להגן אדמה קדושה , בחרבות וזרעים ידי גדושה . אך בקשה אחת מבקש אני , אל תבקשי יותר את דם בני .

חן (*_*)

New member
משבר אמון

(תודה לך ניקו על שירך הרגיש והכואב. השיר הבא, נכתב על ידי ברגע של משבר, סליחה אם אני פוגעת ברגשות כלשהם.) לעיתים, בין נים לנים אני תוהה ושואלת, מה עושה האלוהים כשקולות פצועים, נשים גברים וילדים את ליבנו עד זוב דם, קורעים נאנח הפצוע בכאביו וממלמל בלחש: אלוהים, עזור לי... צועקת ובוכה אם שכולה: למה אלוהים........ למה ??? ובבתי הכנסת נושאים מאמיניו תפילה-"אל רחום וחנון..." האמנם???????? יושב הוא במרומים עסוק? אולי,- עוסק אך בענייניו סביבו משרתיו המלאכים הנאמנים דואגים לו לכל צרכיו למטה, ברואיו, הורגים עם בעם באין מפריע קולות מלחמה, בכי ונהי, העולם כמרקחה, ואלוהים, ניעור ממנוחת הצהריים, מתמתח ואומר- אוףףף... איזה סיוט היה לי בחלום.........

Mוניk

New member
אופפפפ זה עצוב

חן וניקו איזה שירים כואבים די די אין לי כח יותר קשה לקרוא קשה מה שקורה במדינה הזו עם סגולה שלא מפסיקים להתעלל בו אולי היה עדיף אילו לא היינו עם סגולה אולי באוגנדה היה לנו טוב יותר לעולם לא נדע איפה יכול היה להיות אחרת לעולם לא נדע למה אנו עם סגולה בימים כאלה הכל ניראה אחרת תחושה שאין לנו עם, שאנו ברווזים במטווח, מטווח בלתי פוסק, והציידים ממש צלפים. נימאסססס

ניקו 45

New member
ולבורא עולם אין תשובות . ../images/Emo16.gif

ולי נגמרו המילים . יפה כתבת , חן. ניקו

טאKילה

New member
ארץ אדומה..../images/Emo104.gif

ארץ אדומה רוויה בדם ילדיה, ארץ אדומה דמעות כדם כלניות ארץ אדומה תמונות דם אין סוף כל תמונה מערת פצעים גלויה נסתרת אמא אדמה רחוצת שמש זוהרת אורך שלהבת אדומה וכוכבי עד בשתיקה נוגת לב את ממשיכה העמיקי שורשייך בענפך שלך אנוע לבקש מהשחק הגבוהה לשמי האלוהים שמור לי עליה אין לי ארץ אחרת..

ניקו 45

New member
אכן ונכון ,

עצוב עד כמה שזה נכון וכואב . כתיבה מהממת לך , טאקילה .

טאKילה

New member
ניקו..../images/Emo39.gif

אתה אתה כותב נהדר, אני אוהבת את ההתחברות שלך לפורום. אתה זורם כאן יפה,והכתיבה מממ..

ניקו 45

New member
אכן ונכון ,

עצוב עד כמה שזה נכון וכואב . כתיבה מהממת לך , טאקילה .

למעלה