אתתרר חדשש!1... כנסוו

A t z a

New member
כן זה היה אידיוטי לחלוטין!!!../images/Emo80.gif

אני ישבתי כולי בציפייה "יש!! עוד שניה תאונת דרכים מגניבה. אבל רגע. הם בפקק,איזו תאונה תהיה פה?!" וזה היה מבאס לאללה
ציפיתי לסוף טראגי.

Stootz

New member
וואי כנ"לXDD ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

הייתי ב-ט-ו-ח-ה שתהיה איזה תאונת דרכים או סוף טראגי כזה חחחחח וקיבלתי איזה חופשה מעפנה בלי שום פואנטהXD

HILA46

New member
הסוף הכי דוחה

שהטיפשה הזאת יכלה לעשות. סער וליאן?!?! וואט?? עזבו את זה שהסוף היה מפגר ברמות היא החזירה את ליאן וסערר כאילוו מה הקשר לעזזל?? עונה שלמה הוא שם עליה זין אחד גדול לא שם עליה בשיטט והתאמצו כלכך להראות לנו שהוא השתנה ושהוא אוהב ר-ק את מיטל!!!1 אז מה הקשר עכשיו הם חזרו להיות ביחדד?? יאואו זה הכי חירפן אותי סעעמק איכסס הרסה את כל הסדרה את כל הספור המדהים של סערמיטל, הרגה את סיגי ועוד עד שהיא עשתה צעד דרמתי בעונה הדוחה הזאת, היא החזירה אותה בתור רוח רפאיםם אלוהים ישמור@$@# תסריטאית בשקל.

Stootz

New member
לגמריייי! ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

בשביל מה התאמצו עם כל הסיפור של סערמיטל אם בסוף הורסים אותוו? זה פשוט הרס לי הכללל חח,היה משהו ממש קסום בסערמיטל ושכאילו מיטל הצליחה לשנות את סער וזהה, ובסוף הוא עוד חוזר לליאן המפגרת:S [שלא תבינו לא נכון,אני ממש אוהבת את עדי אבל הדמות עצבנה אותי] וגם כל הקטע ששחקנית אחרת באה בתור מיטל, היה מפגר לגמרי ולא מציאותי.אם לירז לא מיטל,א-י-ן מיטל! היו צריכים להרוג את מיטל [כאילו בסדרה] וזהוו/: עונה מטומטמת XD

inbals93

New member
חבל...../images/Emo122.gif

מביחנתי האלופה נגמרה אחרי העונה הראשונה. העונה השנייה מיותר אבל היה נחמד לראות ולצחוק על התסריטאית הכושלת
לא אכפת לי שתיהיה עוד עונה, אך אני בספק אם אני אראה אותה...ואם אני אראה זה רק כדי להעביר את הזמן ולא כי אני נהנית מזה כ''כ... העונה הראשונה
וזהו.

אנבלווש

New member
עעעוד עוונה?

חחח או.קיי שיהיה בכל מקרה העונה הראשונה גם מבחנתי הייתה הכי מהממת כמובן כי לירז שיחקה שם, אם הם רוצים הצלחה גם בעונה הזאתי הפתרון היחידי הוא להביא את לירז אפילו בכל תפקיד אחר, הוא פשוט שחקנית מושלמת
בואו נגיד שהיא ה-א-ל-ו-פ-ה מבחינתי. עונה שלישית לא נראה לי שאני אראה, אולללי אני יתן להם צ'אנס אני צריכה לחשוב על זה חחחח
ססתם יש מצב-כי באמת חסרה איזושהי תכנית בערב

למעלה