אתתרר חדשש!1... כנסוו

A t z a

New member
חחחחחחחח הרגת אותי עם הכתובת אתר../images/Emo80.gif

איום ונורא אבל בהצלחה

HILA46

New member
חחחחחחחחחח

הכתובת חחחחח יאוו הרגתת בהצלחה מותק.

G a L104

New member
../images/Emo32.gifרק שתהיו מעודכנים..

יש עונה שלישית לאלופה
עוד כישלון |:

Stootz

New member
עלקXDD ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

חשבתי הספיק להם הכשלון של העונה השנייה חחח

רותם654

New member
כנסו שנייה

לדעתי עוד עונה של האלופה מיותרת כמו שרובכם חושבים שהעונה הזו(השנייה) הייתה כישלון גמור כך גם אני חושבת אבל לדעתי גם התסריטאים והמפיקים יודעים את זה ואולי הם רוצים לתקן את מה שקרה בעונה השנייה. אני יודעת שרוב הפורום הזה (ואני בניהם) לא ממש רצינו שסער וליאן יהיו ביחד כי זה מטומטם ואנחנו גם יודעים שמיטל לא תחזור אלה אם כן יחזירו אותה בתור רוח רפאים חח... (כמו את סיגי) אבל העונה השלישית דווקא יכולה להיתמקד בזוגיות של תום ויעל כמו שבעונה הראשונה זו הייתה הזוגיות המקסימה של סער ומיטל (
) ובשנייה התמקדו בזוגיות של סער וליאן (
) ובזוגיות של תום וסיגי (
) אז בשלישית אפשר להתמקד בזוגיות של תום וסיגי או אולי של רני ועינבל (למרות שזה כבר לא מעניין אף אחד)
מקסימים שלי (התמונה) שנאתי את העונה השנייה היא הייתה מטומטמת וחסרת היגיון שרוב הסציטנות שם התאימו לערוץ "הופ" והקיצר הרייטינג מזה ירד
לצערינו מיטל לא תחזור (בטח שלא לירזי וחבל
) ו.... מ-ש-ע-מ-ם אבל צריך ליזכור שלכל דבר מגיעה היזדמנות שנייה אני לא חושבת שאצפה בזה אבל אתן לזה צ'נס

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifפחחח../images/Emo122.gif

כמה עוד אפשר למרוח את זה?! מה הם כבר יכולים לעשות? גם ככה העונה הזאת היתה כ"כ משעממת. לפחות עכשיו תהיה טלנובלה חדשה במקום האלופה בנתיים. ואיך סיגי תחזור? תקום לתחייה?

A t z a

New member
אבל בתכלס../images/Emo80.gif

מה זה משנה עונה שנייה עונה שלישית, העיקר שיהיה מה לראות ב8 בערב... זה נורא חסר
אני בטוחה שלא יהיה כזה גרוע

HILA46

New member
זה יהיה.

וזה הכי עצוב כי אמרנו את זה גם על העונה השנייה עוד מבלי שהתחילה אפילו, וזה מדהים כמה שאנשים צדקו. העונה הזאת הייתה כלכך מיותרת, משעעמת, פאתטית וכלכך לא הגיונית. חבל היו יכולים לפרוש בשיא ולסיים את זה בטוב.

רותם654

New member
מבחינתי...

האלופה היסתיימה בפיצוץ על היכאטה עם סער ומיטל זה הכל!!!

A t z a

New member
אני היחידה שאהבה את עונה 2../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

בהתחלה היה יבש ומשעמם אבל לקראת הסוף היה מעולה
כל עוד הורגים אנשים-זה מושלם בעיניי
(משפט מזעזע)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifרק הפרקים האחרונים היו מעניינים..

וצודקת,אני גם אוהבת שהורגים אנשים
אני אוהבת הרבה אקשן

Stootz

New member
חחח ../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

בפרק האחרון הכי בסוף שסער וליאן יוצאים לחופשה עם גל פשוט היה ממש מפגר חחח הייתי תקועה מול המסך לאיזה חצי שעה במבט של WTF?! חשבתי יעשו איזה מתח, ואם לא מתח אז איזה משהו אחר אבל זה פשוט היה סוף מוזרXD

למעלה