אתר קפה וויז - www.cafewiz.com

carmonle

New member
אתר קפה וויז - www.cafewiz.com

אתר זה הועלה על ידי על מנת לרכז מידע בנושא קפה לטובת הציבור הרחב. המידע נמצא אצל כל אחד ואחד מהחברים בפורום זה ועשוי לעניין חברים אחרים. אשמח לקבל סקירות על ציוד שנמצא ברשותכם תוך מתן המלצה או הסתייגות לגבי ביצועיו ואיכותו. ככל שהמידע באתר יהיה יותר מגוון כך ניתן יהיה להעזר בו לצרכי רכישת ציוד וקבלת החלטה. אתם מוזמנים לבקר באתר ולהעביר אלי כל הצעה לשיפור והרחבתו בתוכן ואינפורמציה. ערן כרמון

carmonle

New member
אשמח גם לקבל סקירות בנושא קליית קפה

יתרונות וחסרונות, הצלחות וכשלונות וכך אוסיף את נושא הקליה לאתרי כולל הדרכה. אודה למי שיכתוב ויעביר לי סקירה מאמר בנושא. ערן

amigoltd

New member
"על השולחן" נובמבר 2001

סקירה ממצה שהתפרסמה לפני כשנה במגזין "על השולחן", נובמבר 2001 לגבי הקלייה הביתית באופן כללי, וכן פירוט הטכניקה של השימוש בכלים ומכשירים ביתיים קיימים לקלייה בבית. המאמר פרי עטו של דורעם גונט.

manipas

New member
אני מיישם את הכתבה

אני עד היום מיישם את הכתבה על הקליה הביתית ואני קולה את הקפה במכונה לקליית פופקורן בדיוק לפי הכתבה יוצא לי מעולה וגם צברתי ניסיון בקליה ואני נהנה מהריח המשקר של הקליה

carmonle

New member
היום ביקרתי אצל שאול מאמיגו בחיפה

וברצוני להודות לו על הארוח וההסברים. שאול ביצע לפני מספר שבועות הדגמה בביתי של קליית קפה באמצעות קולה שהוא משווק (חברי הפורום הוזמנו בזמנו). היום החלטתי להכנס לתחום ולהתחיל לקלות את הקפה בעצמי. כרגע סימתי לקלות לראשונה שלושה סוגי קפה: colombia medllin supremo costa rica tarazo blu star ורובוסטה מחוף השנהב בכולם הפסקתי הקליה במהלך הפיצוץ השני. מחר לאחר שהקפה יתאורר אנסה אותו. ערן כרמון

amigoltd

New member
תודה ערן. כל חברי הפורום מוזמנים

אלינו. נישמח לארח אתכם, לבצע הדגמות של קלייה ולטעום קפה קלוי-טרי. שאול רובין.

nivi1

New member
אני מנסה שוב

http://www.hashulchan.co.il/Content/Articles/hashulchan_Articles.asp?Article=654 אם הקישור לא יעבוד אז זאת הכתובת. בהצלחה

carmonle

New member
תוספות לאתר קפה וויז cafewiz.com

בהמשך לבקשות שקבלתי ממבקרים באתר הוספתי לו מערכת פורומים שתשמש גם לצורך קניה ומכירה של ציוד יד שניה בתחום הקפה. הנני מתכוון להוסיף בתקופה הקרובה חומר העוסק בקליית קפה ובתהליך. הנכם מוזמנים לבקר באתר ולשלוח לי סקירות של ציוד שברשותכם ובשימושכם. נסיונכם והידע שצברתם יסייעו לחברים חדשים בתחילת דרכם בתחום הקפה. תודה ערן כרמון

למעלה