אתר נחמד שמצאתי

וויס, שאלה קטנה..

לכל מי שנכנס לפורום הזה אתה מתייחס ככה? אני מקווה מאוד שאתה לא מייצג כאן את אנשי הפורום...

וייס

New member
תשובה גדולה ... !!!

האם לכל פורום שאתה נכנס, אתה כותב על המשתתפים בו "המפגרים האלה"... ??? ומה שהוכחתי בשרשורים שלי: אתה לא בחור ישיבה!!! (וכל שכן שלא מייצג אותם)!

הווווווווווווווווווווווו!!!!!!!

תגיד לי, ממה אתה סובל בדיוק? למה גפן לא נעלבה? ואם אתה כל כך מתעקש שאני לא בחור ישיבה... נו שיהיה, זה ממש לא איכפת לי מה אחד כמוך חושב... בוקר טוב
הישיבה

וייס

New member
הוווווווווווווווווווווווווווו??????

א. מי אמר, שגפן לא נעלבה... ב. למה אתה חושב, שאני נעלבתי...

Gefen

New member
וייס נדמה לי שראיתי..

אייקון של
בסיום המשפט על המפגרים... בשבילי זה סימן שהדבר נאמר בבדיחות. ולמי שלא מכיר את ישיבה ולא רגיל לשטויות שלו זה יכול להיות באמת צורם. אז עכשיו מר ישיבה הנכבד, אנא אמור פה קבל עם ופורום שבאמת צחקת...שאתה חושב שאנחנו אחלה וכלל וכלל לא מפגרים, שפשוט התגעגעת אלינו אז באת לראות מה שלומינו...ולא מצאת משהו מוצלח יותר לאמר אז יצא לך "מפגרים".. (לפחות היית מוסיף "אבל אופטימים..") ואם לא תגיד את כל אלה אז ..נזרוק אותך לים..אתה בטח יודע שאנחנו ישראלים בחול והים ממש פה לידינו.. ראה הוזהרת
גפן

Gefen

New member
../images/Emo6.gif טוב זה נהיה מגוחך...

אז הרשו לי לגחך...גיחי גיחי..
ועמכם הסליחה - לימודי הכלכלה קצת מחרפנים אותי.. גפן

בוחן קטן לישיבה

תראה, אני לא מפקפק בך אבל בגלל שישנם שמפקפקים בך אשאל אותך שני שאלות: 1. מהו המזמור הגדול ביותר בתהילים? 2. כמה פרקים ישנם בפרקי אבות? קח את זה בקלות

וייס

New member
אם אני אשאל... הוא יחזור בשאלה....!

שאלות כאלו כל אחד יודע, וההוכחה לכך: התינוק של במבה הוא לא בחור ישיבה. תשאל אותו למשל, באיזה תאריך הי´ה פדיון הבן של משה רבינו?

לאיפה נפלתי????

תגידו לי, עוד מעט אני באמת אתחיל לחשוב שאתם מפגרים:)))))) אני הוספתי אייקון כזה
ליד המילה "מפגרים", ומי שבכל זאת נפגע מזה ומאשים אותי שקראתי לכם מפגרים, אז כנראה שהוא באמת קצת "דפוק" כמו שאומרים...:)))))) אז אני מקווה מאוד שאתם אופטימים, כי בלי אופטימיות - אין אנונימיות. (אם הבנתם אז תסבירו לי מה אמרתי) :-8

ישיבה!

שמתי לב שכל יום יש איזה ליצן תורן בפורום למה אתה אומר על וייס שהוא "מפגר" יש איזו סיבה מוצדקת??? בגדול איך אפשר להיות אופטימיים היום שמת לב כמה אנשים מתו לנו בימים האחרונים? שמור על פיך ולא אני אכנס בך! ראה הוזהרת! יש? יום טוב

אווייייייייש!!!!!!!

תגידו לי, מה זה כל הקטנוניות הזאת??? חשבתי שזה פורום של אנשים מבוגרים... בהתחלה וייס מתחיל עם כל מיני שטויות ודקדוקי אותיות ילדותיים, ועכשיו מלכת ה
תוקפת אותי בחריפות ומזהירה אותי לשמור על הפה שלי בגלל ש... אמרתי שצריך להיות אופטימים!!!! ו"אמרתי" על וייס שהוא מפגר!!! (מלכה, מאיפה לקחת את זה??). חבר´ה מה שיש לי להגיד לכם בקיצור זה, שתתחילו לקחת את החיים בקלות, תנו חיוך גדול גדול
ותשתחררו... לפחות גפן
והתינוק של ביסלי אופס סליחה, במבה, הם חבר´ה מאוד נחמדים... אז קדימה רבותי... להשתחרר!!!!!:)))))))

Gefen

New member
ישיבה סתכל למעלה ותענה

שאלתי אותך על המכולת..

yonis

New member
אני זוכר אותה, אני זוכר אותה

מהמכולת, בסוף יתברר שישיבה מחזיק בר חשפניות בלאס ווגס ועבד על כולנו, וייס אתה ערני,ושמתי לב שישיבה לא עונה לגפן

Gefen

New member
יוניס דווקא ישיבה ענה לי..

איפה ראית שלא ענה? אפילו חיכה עד שאלך לישון ואמר לי לילה טוב..

MARMELAD

New member
הנה עוד אתר

גם אני מצאתי אתר... שימו לב לזה: מוצרים ישראליים המשווקים אונליין. אולי כבר יש לכם את זה... אולי לא.
בוקר טוב!!! מרמלד (הבן האובד)

Gefen

New member
מרמלד יופי של אתר!!../images/Emo45.gif

נכנס אצלי ישר לפייבוריט,

נ ו ע ם

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב...

לאן? לאן? לגן!
תגידווווווווווווו מה קרה לכם?! אשכרה התחרפנתם... אז מה אם ישיבה חרדי... ואז מה אם יש מצווה לשנוא כל חרדי באשר הוא אבל מה קרה לכם היום?! (או בעצם אתמול...) גם כששונאים צריך קצת טאקט... חבר´ה קצת אהבת חינם לא תזיק לנו, הא?! נועם.

למעלה