אתר נחמד שמצאתי

אתר נחמד שמצאתי

שלום אנשים, הרבה זמן לא הייתי כאן (אפשר לחשוב כבר כמה כן הייתי), אבל מצאתי היום איזה אתר באינטרנט ואמרתי לעצמי אולי זה יהיה טוב בשביל כל המפגרים האלה בחו"ל...
אז שיהיה לכם בוקר טוב
או לילה טוב
או צהריים טובים
או ערב טוב
(מחק את המיותר לפי מיקומך הגאוגרפי על פני הגלובוס). הישיבה, רח´ שמריה המלך 21 ירושלים, ארץ ישראל, כדור הארץ.

Gefen

New member
מה יהיה ישיייבה..?? ../images/Emo6.gif

מנסה להחזיר אותנו בתשובה הא..
חבל לך על הזמן..אם היית יודע איזו כופרת אני היו צומחות לך שערות על כפות הידיים...
ומה זו הכתובת בירושלים? בסוף עוד אבוא לבקר אותך כשאגיע לאמא שלי..ראה הוזהרת
בכל מקרה (ואני לא מאמינה שאני עומדת לאמר את זה...) נחמד לראות אותך כאן, רק תשתדל להשאר נורמלי ולא להדבק מכל המפגרים האלה שבחו"ל..(אם כי נראה לי שזה אבוד וכבר התאהבת בפורום הזה וזהו הלך עליך....
) גפן

אוייש גפן..

בגלל הפורום שלך נשפך לי השוקו על השולחן! את רואה למה את גורמת?!!! ומעשה שהיה כך היה: לפני חצי שניה הלכתי פה למכולת (איך אומרים מכולת באנגלית שכחתי) לקנות שקיות "שוקו", שתיים (שניים?) במספר. באתי לפורום, שתיתי את השוקו, ותוך כדי כתיבת תגובה לוויס, הנחתי את ה"שוקו" על השולחן (אני מקליד עם שתי [שני?] ידיים). לחצתי על "שלח" (כדי שתוכלו לראות מה כתבתי) ובאתי לשתות את השוקו וגיליתי שלולית ענק בצבע חום על השולחן... לא נורא, לא בוכים על חלב (עם קקאו) שנשפך...
בוקר טוב
, הישיבה

Gefen

New member
ישיבה איזה מכולת??

האם המכולת שבפינת מאה שערים ורחוב שבטי ישראל? זאת שמול בניין רם ומשרד החינוך? אם כן - ליבי עם המכולת הזאת..יש לי המון נוסטלגיה מהשוקו והלחמניה שלהם .. גפן

לא... לא המכולת הזאת,

למרות שאני יודע היטב על איזה מכולת את מדברת... אני קניתי במכלת אחרת ברחוב יחזקאל, ולגבי המכלת שהזכרת - היא לא בדיוק מול בנין רם, אלא מול בית החולים האיטלקי שמסתיר את בניין רם (את בינין רם ניתן לראות מרחוב הנביאים ורחוב דבורה הנביאה, משבטי ישראל לא רואים אותו כל כך טוב כי הבית חולים האיטלקי מסתיר אותו..).

Gefen

New member
מהמכולת רואים חלק ממנו...

קשה לפספס את הבניין המכוער והמפלצתי הזה שמכער כל כך את הרחוב היפה הזה... אני עבדתי במשך שלוש שנים במשרד החינוך...בבניין לב רם, ונקודת האור היחידה שלי שם היתה הנוף המהמם אל עבר העיר העתיקה וכיפת הסלע והמבנה המדהים של ביה"ח האיטלקי. חוץ מזה שהתגעגעתי למכולות של הארץ..עד היום אני לפעמים מתבלבלת ויוצא לי "טוב אני קופצת רגע לגרוזיני".. וזהו ליום אחד..הלכתי לישון...לילה טוב
והלוואי נעבור את היום הזה בלי פיגועים ואתעורר בבוקר לחדשות קצת יותר טובות מהיום... גפן

גוד נייט גפן...

חלומות פז...
בית החולים האיטלקי הוא ללא ספק מבנה מדהים שמרתק אותי בכל פעם מחדש, כמה טוב לגור בירושלים..:)))) לילה טוב
, הישיבה

Gefen

New member
האם זו יפה מניו ג´רסי?? ../images/Emo24.gif

שלא יכולה לכתוב בפורום עד עכשיו?? אז יופי אני רואה שהצלחת כל הכבוד!!
וברוכה הבאה לפורום..
שמחה לראות אותך כאן ומקווה שלא תתיאשי ומעכשיו תשתתפי בחגיגה... אגב, בפסח אני אשמח לראות אותך פה בקנזס... ועוד דבר - אני מצרפת לך קישור למקלדת וירטואלית בעברית..נסי לכתוב פה בעברית בעזרתה.. ומעתה כנסי אלינו יותר.. גפן

וייס

New member
אין כזה רחוב!

לפני שאתה ממציא רחובות, תשאל מי ירושלמי... או שהתכוונת למחוק את המיותר בכתובת... (כנראה שאתה גם לא מירושלים!)

Gefen

New member
נכון וייס..יש אם לא טועה

רחוב שמריהו... (ולא המלך..) ישיבה יא תכמן

וויס, יש כזה רחוב..

זה שתי רחובות מרחוב מרדכי המלך פינת רחוב הפיקשושים
מה נראה לך, שאני באמת אגיד את הכתובת האמיתית שלי?!!

וייס

New member
הוא אשר אמרתי ...

אתה לא בחור ישיבה! אתה לא גר בירושלים! אתה לא מאחל לנו בוקר טוב, צהריים טובים, ערב טוב, לילה טוב! וכנראה שגם את האתר, לא מצאת היום! בכל מקרה. כנראה שהיום, זה לא היום שלך... תפסו אותך על שקר! נשפך לך השוקו! ובכלל, האתר ההוא לא מעניין.

וייס

New member
קודם כל...

לא רק שהוא לא תכמן, הוא גם לא בחור ישיבה... לבחור ישיבה יש שכל... הרי יכולת באותה המידה לכתוב ירמיהו, המ"ג, סורוצקין, יפו, וכולי וכולי. ולהוסיף את המספר 137. אבל גם אז היינו תופסים אותך בשקר כי כל רחוב ירושלמי ממוצע, (וביחוד רחוב שבן ישיבה גר שם) יש כמה וכמה קומות, כפול כמה וכמה דירות. ואת מיקום הדירה, לא תוכל לומר..

וייס...

איך וייס נישט וואס דו וויל...
(אני לא יודע מה אתה רוצה)
אתה אבל בכל אופן נשמע לי ירושלמי...

וייס...

איך וייס נישט וואס דו וויל...
(אני לא יודע מה אתה רוצה)
אתה אבל בכל אופן נשמע לי ירושלמי...

וייס

New member
אולי תשלח נאך א מאל ???

אם תשלח עוד הפעם, זה לא יעזור לך... אתה תשאר נעבאך...

למעלה