אתר משעשע ביותר: איזה ערפד אתם? מה שאני מצורף
H hsotrt New member 6/1/03 #2 כמה צפוי!! ../images/Emo3.gif עם אני דומה לו במראה אז למה לא גם באופי...
N NacroMittler New member 6/1/03 #10 גם אני יצאתי לסטט למרות שאין לי מושג מיהו, אבל שניה אני אפתח עץ חדש בנושא
A a naughty angel New member 6/1/03 #11 אל תרגיש מיוחד.. 2 בנות מהקוון שלי בדקו את עצמן בבוחן ויצא להן לסטט, ולעוד הרבה.. מעניין מה יצא לטל(לסטט)..
אל תרגיש מיוחד.. 2 בנות מהקוון שלי בדקו את עצמן בבוחן ויצא להן לסטט, ולעוד הרבה.. מעניין מה יצא לטל(לסטט)..
H hsotrt New member 7/1/03 #18 תראה תשמע... כשילדות כוסיות מכיתה ח מתחילות איתך מגיע שלב כלשהו... [ולא אמשיך מהשלב הזה!]
L L e s t a t New member 7/1/03 #20 באמת אל תמשיך טוב, אולי רק בפרטי... (באמת מזמן לא דיברנו!) תגיד, אתה לא אמור להיות כבר בצבא או משהו כזה?
באמת אל תמשיך טוב, אולי רק בפרטי... (באמת מזמן לא דיברנו!) תגיד, אתה לא אמור להיות כבר בצבא או משהו כזה?
L L e s t a t New member 11/1/03 #26 שקאנינגהם יצלוב אותך על כותנה!!! אי אפשר, מסיבה בלתי ברורה אני לא מצליח להתקין אייסיקיו!!! ננסה מסנג´ר או משהו כזה!!!
שקאנינגהם יצלוב אותך על כותנה!!! אי אפשר, מסיבה בלתי ברורה אני לא מצליח להתקין אייסיקיו!!! ננסה מסנג´ר או משהו כזה!!!
D dopey_wizard New member 6/1/03 #4 what tha fu*k?????????????? מה זה?, איזה קטע! איך לעזעזל זה יצא! חחח..
ז זוריקה New member 6/1/03 #5 מילא.. אם זה מה שייצא אז מי אני שאתנגד ... ט´חלס די נכון אבל אני לא עד כדי כך חסרת חיים..., באמת שלא!
מילא.. אם זה מה שייצא אז מי אני שאתנגד ... ט´חלס די נכון אבל אני לא עד כדי כך חסרת חיים..., באמת שלא!