אתר מומלץ

שרוֹן

New member
נו, את מקולקלת לגמרי.

אבל אף פעם לא מאוחר מידי. אני לא יכולתי לראות גבינות כמו קאמאמבר וברי, וכשנאותתי לטעום, קילפתי ליתר בטחון את הקליפה הלבנה. גם לא אהבתי חצילים, שעועית וטונה. וזה עבר לי. הבהרה: גבינ"צ איננה גבינה משובחת, אלא אם כן ישראלי יושב במסעדה איטלקית ומבקש איזה צהובה לשים על הפאסטה.

yehuda winer

New member
מזמין לארוחה...../images/Emo48.gif

היום בערב יש לי אורחים...מזמין תמיד את כל מי שמגיע לכאן! "פסטה עלא נורמה"-רוטב עגבניות שמוכן בבית (עגבניות טריות בלי זרעים וקליפה, מבושלות במשך שעתיים)וחצילים מטוגנים (אחרי ספיגת כל השמן)-מערבבים את הכל על פסטה חמה. פרמז'ן כיד המלך..והופ.. עוף בבירה - פיסות עוף (בלי עצמות) מטוגנות במהירות עם שום בצל ואוריגן, מבושלות על אש קטנה כשלש שעות בתוך בירה. ממש לפני ההגשה מוסיף קוביות תפוח עץ, כערף עין קינמון.. והנה הכל מוכן.. לסיום? אני ים תיכון,לא? סלט פירות מיובשים. לוקחים פרות מיובשים (לא מסוכרים!):תפוחי עץ, שזיפים שחורים, משמשים, אגסים, תאנים, תמרים, תפוזים סיניים ננסיים (איך קוראים להם? אני מזקין! סקלרוטי...). חותכים הכל לקטנים קטנים, משרים בחצי מים חצי קונייק ל 24 שעות, תוך ערבוב כל כמה שעות והוספת נוזל אם צריך. לתת כמות קטנה כי היפר קלורי ומאוד אלכוהולי... היין יהיה אדום ואם אפשר מדרום אטליה..(פסטה על הנורמה היא סיציליאנית) ממליצים עלי?!

מנוול!

למה אתה עושה לי את זה? כרגע חזרתי מניגוב חומוס היין היה שחור חם ועם ניחוח הל והוגש בספלונים קטנים

shellyland

New member
ואצלי העוף עדיין בגריל

איזה
להגיש איתו?

yehuda winer

New member
מה ששם ומה שכאן...

ולא רואה פגם לניגוב חומוס (בשבוע הבא אני עושה קצת לעצמי) "עם יין שחור וחם עם הל"... ואם על זה אתה מוסיף שוק צבעוני וריחות נהדרים של תבלינים- הנה לך מרשם למזרח תיכון חם ונעים (חם בלב!). אבל אם זה לא ככה, ואין את כל התענוק המתואר אז תתקרב, הנה, תזהר זה חם, תטעם גם מכאן, זו פסטה עלא נורמה...יש מספיק.. שיהיה לכם ערב טוב ושיערב לכם כל מה שאתם אוכלים, העיקר שיהיה בתאבון!

שרוֹן

New member
תזהר אה? אנחנו במרחק רכבת ממך.

כמה שעות זה ממילאנו לגנואה?

yehuda winer

New member
150 דקות!

...ואת לא מפחידה! ביתי תמיד פתוח ואשמח לפטפט בעברית...

שרוֹן

New member
אז תרשום אותי ביומן בבקשה,

כי אני מגיעה באפריל לפיירה דל מובילה. ואם חשקה נפשך בפונדו.. האמת שדווקא בזה אני לא חזקה, בשביל זה יש את יובל שיבוא להציל אותי, אבל אוכל אמיתי אני יודע לעשות היטב. בקיצור, תודיע אם אתה מגיע לסביבה.

מילי33

New member
ג'אנק פוד

לפני שהגעתי לאמריקה דמיינתי את החוויה הבוסטונית שלי כרווית ג'אנק פוד מכל הסוגים (ולא הכל רע, אני למשל חובבת פנדה אקספרס- ג'אנק פוד סיני) אבל קיימברידג' הסנובית התגלתה כשונה לדמרי וג'אנק פוד אין. כלומר, פה ושם יש פיצריה סבירה אבל איפה מקדונלד? פיצה האט? ברגר קינג והשאר? אין כלום בסביבה המיידית שלי. הבוסטונאים אגב, ותושבי קיימברידג' בפרט הם אנשים רזים ושמורים היטב.

montgomery

New member
פחחח, ג'אנק פוד- פיחס!

אנחנו בסילבסטר היינו משהו קטן, אני אחותי שנרדמה וההורים. את אחותי השארנו עם חברים(sleep over) ואנחנו הלכנו למסעדה האיטלקית הכי טובה באיזור. קודם כל אנו את שומעים ליברצ'י שר לו בקולי קולות. מחכים למלצרית. קודם מגיע לחם שום מצויין שהיה בוא כנראה יין(דבר שהסביר את הסחרחורות הקטנות שהיו לי) ובתור ממרח נחשו מה היה? לא חומוס! היה שמן זית איטלקי עם מלח! וואי איך שאני מתמלא רק מזה. למנה עיקרית היה לי מנת פסטה דה לא משהו. שזה בעצם היה פסטה עם עוף עשוי על הגריל. ביצועים חבל הזמן. אמא שלי אכלה סלט ואבא אכל סטייק(כיאה במשפחתי). ובסוף היה קרם ברולה. וואי זה היה האוכל האיטלקי הכי טוב שאכלתי(ואכלתי כמה בחיי).

../images/Emo32.gif מי שעושה פונדו שיזמין אותי

אני לא בררנית. מוכנה לאכול פונדו בשר, פונדו גבינה, פונדו עם יין לבן, פונדו עם יין אדום - לא אכפת לי. העיקר שיהיה חם ומלוח (טוב, אפשר להתפשר גם על המלוח).

אני, 10 במרץ בערב

מפגש של חברי הצוות מהעבודה לצרכי פונדו בשר דחופים כמו במיטב הדיסקוטקים: הכניסה לבנות חינם

למעלה