אתר לפורום!!!!!!

Sweet SuGaR

New member
אתר לפורום!!!!!!

אני ומתן בונים אתר.... עכשיו אנחנו רוצים שלכל משתמש בפורום יהיה מין כרטיס אישי אז תכתבו מהר מהר מהר: שם- שם משפחה- ניק ניים בפורום (כינויי)- תחביבים- מוטו- סוג רכיבה- מהררררררררררר מהרררררר מהרררררררררררררר

speedy123

New member
אוקיי.

שם: מעיין שם משפחה: ***** ניק ניים בפורום(כינוי): SPEEDY123 תחביבים: סוסים וכל מה שקשור בהם, מוזיקה, לצייר ,לפסל, סוסים סוסים ואני חייבת להזכיר שיש 2 סוסים שאני חולה עליהם וקוראים להם JOY ו-MAPHISTO. הם הסוסים הכי מתוקים שיש!!!!!!!!!!!! מוטו: אם אין את JOY ן- MAPHISTO אין חיים!!!!!!!!!! סגנון רכיבה: רוכבת אינגליש בבצרה לומדת גם קפיצות וגם דרסאז´ ואולי בעתיד אני ילמד גם ווסטרן.

storm15

New member
הנה...

שם:קארין שם משפחה:*** ניק ניים בפורום: storm15 תחביבים: סוסים וכל מה שקשור בהם, אבל הכל. בעלי חיים. מוסיקה, שירה, להכיר אנשים חדשים ולעשות חיים(אבל הרבה). מוטו: סוסים זה לא סתם תחביב, זה דרך חיים!!!. סגנון רכיבה: ווסטרן וגם קצת אינגליש(קפיצות).

OOKK!!!!!...~נלהבת~

שם:טל שם משפחה:צוריאל ניק ניים בפורום:אאווין הרוהירית תחביבים: רכיבה על סוסים (כאילו דה!) לקרוא, לצייר, לרכב על סוסים, לגלוש באינטרנט, לשחק על המחשב, סוסים, ללכת למסיבות ולחברות, לעשות קניות, לקרוא ולרכב על סוסים! מוטו: אם אתה יכול לדחות למחרתיים, אל תדחה למחר! סוג רכיבה- איגנליש!

matan4

New member
טל מעין וקארין

אם יש לכם תמונה שלכם ואתם רוצות לצרף לכרטיס שלכם תשימו בפורום ואני ישים ומעין וקארין תנו לי תשמות משפחה שלכם כבר

אני......

שם: דורון משפחה:גלאון ניק ניים בפורום:טאורה המלך תחביבים: רכיבה על סוסים וכל מה שקשור בהם, לגלוש באינטרנט, לבלות עם חברות(וחברים)לראות טלויזיה ולרכב על סוסים.... מוטו: "אם אין אני לי, טאורה לי!" רכיבה: אינגליש(קפיצות ודרסז´) 7 שנים באורוות עין המפרץ

matan4

New member
דורון את לא ניחשבת

סתם איפה ההית לפני 15 דקות? ותתחברי לאייסייקיו

מה פתאום?|זין|למה באמת זה לא עובד?

נעלבתי!~סוקלת את מתן~ יש!! יש לי הזדמנות לשים תמונה! ולפני חמש עשרה דקות הייתי באורווה....

היפי הורי!D-: התחלת להישתמש באיקון

ה|זין| המיוחד שהמצאתי?!

הפרטים שלי..

שם: נטע שם משפחה: הראל ניק ניים בפורום: neta loves arava תחביבים:רכיבה על סוסים,כל מה שקשור על חיות,טלויזיה,אינטרנט,מוזיקה,חברות... סוג רכיבה:אינגליש...

matan4

New member
נטע את לא רצינית

איך את מצפה שנוסיף אותך כשאת מתעלמת ממני באייסייקיו?

M ar y K at e

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

שם: אלונה שם משפחה: **** ניק בפורום:(יש לי שניים)alona11+M ar y K at e תחביבים: סוסים, בנות גילמור, נני, מחשב, ברנדי, קטנטנות והתאומות אולסן

אני אני אני

שם- מריאנה שם משפחה- (אתם ביקשתם...) סבטליצה כינוי- פוני שולט תחביבים- סוסוים (אלא מה?), ציור, אינטנט, טלוויזיה, חיות בכלל, בילויים עם החברה ועוד הרבה... מוטו- לא בוכים על חלב שנשפך (או שמן פרסות...) סוג רכיבה- אינגליש \ ווסטרן (מתלבטת)

matan4

New member
מריאנה וכולם מחר אני יעשה את זה

עשיתי המון היום באתר ופשוט אין לי כוח אתם יכולים לבקר בו ולהרשם במועדון אייסייקיו

הנה הפרטים שלי....

חמוטל פרידמן(אינדיאנה) מוטו: החיים קצרים! תחיה כל רגע בכיף-אחרת הוא סתם יתבזבז... רכיבת ווסטרן 3 שנים וקצת...

למעלה