אתר לפורום!!!!!!

אני...

מאילת, והתחביבים- סוסים סוסים סוסים, רכיבה רכיבה רכיבה.... שון ואינדיאנה!(זה לא תחביב אבל זאת אהבה....בעיקר אינדיאנה... אינטרטנט... איסיקיו.... היהודים...ואקווה....

תתעלמו מההודעה הזאת..

אני פשוט צריכה להעלות עוד תמונה לאתר שהיא לא עולה לי...תהנו ממנה ואל תשתמשו בה בבקשה..

Puff Ball

New member
אז ככה....

שם: עדי שם משפחה: המלכה! לא סתם... בפמן - אם אתם מתעקשים לדעת. ניק ניים בפורום: פאף בול אבל אני בקרוב מחליפה לפיירפלי... תחביבים: סוסים כמובן, מוסיקה (רוק, והרבה!!), לנגן (גיטרה, פסנתר), לצייר, להסתלבט על אנשים (רק כשהם באמת דורשים... גם כשלא - זה תלוי במצב רוח..) וכ´ו וכ´ו... ממש אשת אשכולות!! מוטו: "I love mankind. It´s people I can´t stand..." סוג רכיבה: אינגליש, קפיצת לכיף ומתחרה בדראסז´! ותמונה.... אתם באמת באמת רוצים תמונה..???

Puff Ball

New member
../images/Emo55.gif אאוץ´!

ל ה ת ע ל ם ! זאת התמונה היחידה שיש לי ובערך הכי נוראית שיכולה להיות! בעעעע!

BeerBozZ

New member
טוב...

שם: דותן שם משפחה:בר- אחרי נישואים ניקניים: BeerBuzZ תחביבים: להיות בפורומים של תפוז, לנגן על פסנתר, לראות טלויזיה (בנות גילמור,דוסון,איאר וכו´.... ) מוטו: טאז שלי!!! סוג רכיבה: אני לא רוכבת כרגע......... טאז תראה.. אפילו פה הנקודות משוגעות..

matan4

New member
עדי תביא תמונה תראי תדף של דורון

יש לה תמונה יצא ממש יפה

taz512

New member
השד!!!!!!!!!

שם:ניצן שם משפחה:בר (שימו לב לשם שדותן כתבה) ניק ניים: טאז תחביבים: סוסים, צניחה חופשית, אופנועים, ספורט אתגרי וסוסים. מוטו: תחייה מהר תמות צעיר ותשאיר גופה יפה מאחור! אכול ושתה כי מחר נמות! סוג רכיבה: ווסטרן, הקאובוי האחרון שנשאר. טאז, השד והפרטים

matan4

New member
טאז הלא מקורי!

לשים לך תמונה? ותגיד איזה יש פה 3

taz512

New member
תשים.

ואתה מתכוון שאתה הטאז הלא מקורי. לי יש קעקוע שמוכיח את המקוריות. חברים שלי קוראים לי טאז כבר שלוש שנים. והניק שלי בכל הרשת זה טאז. ככה שאני המקורי. אתה בנתיים תישאר החיקוי. אתה יכול לשים את התמונת ראש שלי, היא הכי טובה. טאז השד המקורי

shiri5

New member
אני...

שם:שיר שם משפחה:*** ניק ניים: shiri5 תחביבים: סוסים, כדורסל, חברים, סרטים מוטו: ג´ואי ואקו שולטים!!!!!!!!! סוג רכיבה: ווסטרן ואינגליש

../images/Emo10.gifשי!!!!מגעילולה!!!!! מעתיקונת!!!!

למה? אני הבאתי את האנימציה הזאת!!! עם העיפרון שמציר סוס!!! לפחות יכולתם לבקש רשות... לכך לי המון זמן למצוא אותו...!!! לא פייר... היתכונתי לשים אותו באתר שלי....!

הלו, רוני הוא התכוון עלי!@!!!

אופס! זה אני כתבתי! הישתמשו במחשב הזה לפני...ולא החלפתי את השם בחזרה...אופס! סורי!

M ar y K at e

New member
רוני, תתחילי להרגיע ../images/Emo15.gif

כי את לא יותר ותיקה ממני או מפיצ או מתל. אז תרגיעי

למעלה