אתר לפורום דוליז

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifרעיון ממש מגניב:0

הממ יש לי הצעה לבנות את זה בפרונט פייג' שזו תוכנה ממש נוחה הממ אפשר לומר שאני יודעת הטמל(משהו) כול האתרים שעשיתי נבנו בפורנט פייג. הממ הנה דוגמא לאתר ישן שלי(לפי שנתיים) לא שמר זכויות יוצרים ונסגר לגמרי.. הממ והוא קצת התעקם כרגע אני שחכתי להוריד אותו מהרשת
אבל הנה הדגמה www.sweet1.coo.co.il וזהו

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifXXX><../images/Emo88.gif

אני אוהבת ויודעת לעצב
ואני גם רוצה להיות אחראית על עדכון האתר, או משוה שאפשר לעזור בו
ואממ כל הכבוד על היוזמה
אני גם חשבתי על אתר לפורום, לפני מלאאאאא זמן..
אז כל הכבוד וזה

shmeksit

New member
אני רוצה לעשות משהו!

אני לומדת הטמל, או לפחות מנסה ^^ אני יודעת לעשות עיצובים נחמדים כאלה ואמממ אני אשמח לעדכן ^^ מסינג'ר - [email protected] איסייקו - 258459383

lady blak

New member
../images/Emo88.gifאני מאוד טובה בזה ואני ישמח..

ישמח לעזורר ובעיקר שזה קשורר לפורום המושילמם הזה.......

../images/Emo163.gifיכולה לעזור בכמה דברים

יודעת קצת היטמל-
אין לי בעיה להעלות מהפינות
-
ואני יכולה לעזור גם בזה-
את המסן שלי כבר יש לך
ורק למקרה: [email protected]

tamaguchi girl

New member
רעיון נהדר ^^

אבל אני לא אתרום בכלום, למרות שאני יודעת הטמל, גרפיקה וכל מיני כאלה. פשוט אין לי זמן ואין לא רוצה להגיד שאני אעזור ולהתחייב אם אני לא באמת פנויה. ורק דבר נוסף, אם נגיד אתן מעלות תמונות, טיוט' וכאלה- תבררו שמי שהכינה רוצה שתפרסמו ככה את הטיוט' שלה וגם בתמונות שהיא מופיעה אם היא רוצה שתפרסמו אותה ללא צינזור וכאלה, לא כל אחת רוצה שיראו אותה באתר. אני למשל לא רוצה שיראו אותי בתמונות באתר. שימו לב לזה

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifופטיש../images/Emo88.gif

טוב לא הולך עם העבודה.. אז שלחו לי במסן הודעה מי שרוצה לראות אותה

קולולו><../images/Emo118.gif

אני רוצה לעזור.. אין משהו מסויים שאני יודעת טוב במיוחד, אבל אני יודעת קצת HTML ורוצה לעזור.. אם יש משהו שצריך לעשות עם צייר אני מוכנה>< מסן: [email protected] אייסי: 303640135 מה המטרה של האתר? כמו מאמרים וטאגליין ביחד, מסודר יותר?

למעלה