אתר לפורום דוליז

אתר לפורום דוליז

מי מה ומו? מי ישתתף בהכנה של האתר? כל מי שיכול... כלומר צריך כמה בנות שיודעות הטמל, כמה בנות שיעצבו, כמה בנות שיהיו אחראיות על לעדכן את הדברים באתר ועוד. מה יהיה באתר? -קישור לדולמייקר -אתר דוליז מומלץ שיתחלף כל שבוע -כל הדוליז המוכנות מהפינות (דלדל"ץ, דמב"ו, בואו נשלים וכו') -העדכונים השבועיים שבנות הכינו -פלטות -מדריכים -הסבר למתחילה -תמונות של חברות הפורום -מפגשים וכל מה שיעלה על דעתכם. ומו? מי שיודעת הטמל ורוצה לעזור- שתשים בנושא ההודעה XXX ודרך ליצירת קשר. מי שיודעת לעצבורוצה לעזור- שתשים בנושא ההודעה XXX ודרך ליצירת קשר. מי שרוצה להעלות את הדוליז המוכנות מהפינות שתשים בנושא ההודעה XXX ודרך ליצירת קשר. מי שרוצה להיות אחראית על המדריכים והפלטות- שתשים בנושא ההודעה XXX ודרך ליצירת קשר. למי שיש רעיון- יתקבל בברכה. לא לדאוג- יש אישור.

תיקון החלק האחרון-

מי שיודעת הטמל ורוצה לעזור- שתשים בנושא ההודעה
ודרך ליצירת קשר. מי שיודעת לעצב ורוצה לעזור- שתשים בנושא ההודעה
ודרך ליצירת קשר. מי שרוצה להעלות את הדוליז המוכנות מהפינות שתשים בנושא ההודעה
ודרך ליצירת קשר. מי שרוצה להיות אחראית על המדריכים והפלטות- שתשים בנושא ההודעה |בלונדינית| ודרך ליצירת קשר.

Blue Pencil

New member
../images/Emo68.gif

אני לא יודעת HTML,אבל אשמח לעזור באיסוף והחלטה על הקבצים שנעלה. ואם יסבירו לי בכללי איך צריך להיות בנוי הדף,אני אשמח להעתיק ולהדביק כתובות לטיוט' והפלטות.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifXXX

אני יודעת ממש קצת, זה הדבר הכי מתקדם שעשיתי, אממ נחמד רק. [הכוונה ללעצב] גם אטמל אני יודעת טיפה, אבל עזבי.P:

broken winges

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo88.gif

אני יודעת לעצב ויודעת הטמל .. אשמח לעזור. מעיין אייסיקיו-296718516

למעלה