אתר לחופשה ראשונה

ilancafe

New member
הנה עוד אחת בשבילך

אם לא הספיקה לך התמונה הקודמת...

lunatick

New member
זה מזכיר לי את חופי

הכנרת בחג סוכות (או כל חג אחר) מהזה קשור לאתר החרמון. וגם: גלשתי הרבה בחרמון אף פעם לא עצרתי שם אם זה מגעיל אותך תמשיך לגלוש.

eveik

New member
לא נראה כמו מקום שרציתי לבקר בו..

אבל אם תקראי את התגובה האחרונה שלי תביני למה שאלתי. אני לא מצפה מאנשים לא להיגעל מזה, רק מנסה לטעון שאפשר לקבל מושג האם סקי מדבר למישהו או שלא.

Kicker Girl

New member
צריך לזכור שסקי וסנובורד צריך ללמוד לפני שנהנים מזה

אני לא בטוחה מה התנסות קצרצרה תתן. הלימוד לא קל וצריך המון רצון לגלוש כדי לעבור את שלב הלימוד על הנפילות, התסכול והאכזבות הכרוכות. אחרי היום הראשון רוב האנשים בעיקר מתוסכלים ולא נלהבים. במיוחד בסנובורד בו מעבירים את היום הראשון כמעט רק על האחוריים. בסקי עקומת הלימוד יותר תלולה אבל גם שם ההתחלה לא מלהיבה במיוחד.

eveik

New member
אני מסכים

אבל אם כך - מה את כן מציעה? התנסות של כמה ימים בחרמון? פשוט להזמין חופשת סקי שלא ממש בטוחים שזה מתאים ובמקרה הכי גרוע אם לא מהנה אחרי יום יומיים לבלות את הזמן בקזינו הקרוב במקום?

אני למדתי בחרמון

עלינו ליום וחצי, היה כייף חיים, גם כשנפלתי מאות נפילות. הכל בראש: תבואו במצב רוח טוב והבנה שככה זה בהתחלה אז תהנו. תבואו ותצפו לגלוש מסלול דלם בלי ליפול - תתאכזבו קשות.
אם רק בטעימה עסקינן- החרמון ייתן לכם אותה במחיר מינימלי יחסית לחו״ל. אם בשבוע שלם שבו אתם רוצים להתקדם באמת - סעו לחו״ל. המסלולים בחרמון קצרים וקשים בשביל התחלה. זה אפשרי, אבל קשה.
רוצים לנצל את הזמן בחרמון? קחו מדריך פרטי טוב. באחד הימים עליתי עם בן שוחט, שנגרר איתי במעלה ההר בגשם שוטף
היה כייף ומלמד מאוד, למרות התנאים הגרועים.
&nbsp
&nbsp

I Gabe

New member
איך בדיוק גולשים בגשם שוטף?

זה לא עושה קצת רע לשלג?

Kicker Girl

New member
האמת שאני לא יודעת

כשהייתי מלמדת סנובורד מי שהצליחו היו אלה שממש רצו ללמוד. היו פה ושם סקיירים שרצו "לנסות" בורד אבל חלק גדול התייאשו ועזבו, נשארו בסקי. אף פעם לא מצאתי את עצמי נאלצת לשכנע מישהו ללמוד ולדעתי אם זה לא בא ממנו, הסיכוי שילמד, נמוך. אם לצטטר מאסטר דגול
הייתי אומרת: "Do or do not. There is no try"

z x 7 r

New member
אני אקח עוד שבוע או שבועיים כשייצא להגיע ל UCPA

שיעורי בורד, היה נחמד - שונה בניגוד לסקי.

למעלה