אתר חדש

elior11

New member
אתר חדש

שלום בניתי אצר חדש של מיסטיקה האתר בתחילת דרכו ויש שם פורום אז בבקשה כנסו תכתבו בפורום ותעזרו לי להעיר אותו כי אף אחד לא כותב בפורום חוץ מזה יש שם מאמרים ועוד דברים מענינים שווה צפיה

kab

New member
אתר...

יש לך אחלה אתה אבל האתקת את הלחשים מאתר פצצות.

משהו לא מובן

העובדה שהוא "האתיק את הלחשים" מאתר "פצצות" (אני מתאר לעצמי שהתכוונת לפיצוץ..) לא מתחברת עם זה שהאתר מעולה.

ולא נראה לי שתפוז יהיו שמחים

שגנבת להם את הצ´אט ועוד פרסת את האתר שלך דרך פורום שלהם...

אוקיי...

תסביר לי מה הקטע בלהעתיק את רב האתר ממג´יק... דבר ראשון אם אתה רוצה שהאתר שלך יהיה אמין וטוב אל תעתיק חומרים מאתרים אחרים כי לא רק שזו גניבה אלא זה פשוט דבר מטומטם לעשות.. אם אין לך מספיק ידע כדי לכתוב את המאמרים באתר שלך לבד אז אל תבנה אתר על תחום שאין לך מושג עליו כלום.. בכל מיקרה אני מציעה לך ללמוד יותר על מאגיה או לפחות עד שתדע מזה... כל אלו סתם עצות.. ניל

.....................

דבר ראשון מצאתי באתר כמה שגיאות כתיב... מאוד חשובות! דבר שני החומר האתר שלך לא כ"כ נכון... ולא כ"כ מובן...(נגיד בדף של הלחשים...)

L e s t a t

New member
מצויין

עוד אתר בעל תוכן שמועתק ממקורות מפוקפקים ובלתי אמינים...

witch13

New member
כדי לבנות אתר, צריך ידע..

אין באתר הזה שום פירוט, ושום ידע אישי שלך 100% מג´יק ובית הרוחות. כדי לבנות אתר, צריך לדעת מה אתה עושה, ולא רק להעתיק...

elior11

New member
האתר שלי

שלום קודם כול תודה לכם שבדקתם תאתר שלי ותודה לכול מי שאמר שאתר שלי יפה אני חוזר שוב האתר לא מעותק לא מפצצות ולא ממגיק האתר עובד על ידע אישי וידע של ספרים האתר עובר שדרוג ועוד הרבה דברים כדי לשפר אותו אני חוזר האתר לא מעותק עמוד הלחשים הוא עמוד עם כישופים שכן עובדים ואני מדבר מנסיון. שגיאות כתיב אני יודע שיש ואם יסודרו שבוע הבאה אני מבקש משהו שאתם תעזרו לי לפתוח דיוון בפורום תדברו ביניכם כך אנשים יצטרפו וישלחו תגובות והאתר יפרח דרך הגב לא גנבתי תצאט של תפוז ויקשתי אותו מהנהלת האתר של תפוז אני חוזר אני לא גונב ולא מעתיק תודה רבה לכם. אליאור מנהל אתר מיסטיקה וכישוף

L e s t a t

New member
שמע חביבי

אני לא כאן כדי להיות נגדך, אבל אתה טוען שהם העתיקו ממך? כמו שביל גייטס קיבל הבזק אינטואטיבי של אותו הידע בדיוק של חברת אפל (בזמן הביקור שם)? אשמח לבקר באתרך, אבל רק אם החומר שם לא יהיה 100%, 90% או 80% זהה לזה שבאתרים "בית הרוחות" (של גוסט) ו-"מג´יק" (של וויקה ספיר).

RainBird

New member
שלא לדבר על הטקסיים מ"כישוף וקסם" של אמבר ק. שהועתקו בשלמותם מהספר

The Spirit

New member
הדף על השדים והרוחות

החומר פשוט לא מבוסס!!! מאיפה בדיוק נאמר לך שהרוחות נבראו ביום השישי??? רוחות לדיעתך הן רוחות של בני אדם, נשמות, סריטואליות, הן לא שדים, והן "נבראו" כאשר מתו האנשים שנשאו את אותן רוחות. השדים אכן נבראו, ביום השישי. הרעיון הזה לפזר מלח-הוא לא ממש מדויק, הוא לקוח מהגמרא, ושם נאמר, לפזר אפר מסביב למיטה, אפשר גם קמח, ויש עוד שיטה, לראות אותם, אבל תברר כבר בעצמך, אני לא נער האנציקלופדיה שלך! מצטער שזה הדף היחיד שעיינתי בו, אבל על פי הרמה של האתר, לא הטרחתי את עצמי להביט בדפים האחרים.

witch13

New member
אלירם, תיקון קטן...

מה שהוא כתב לקוח מבית הרוחות, תוך כדי שינויים ברמת השפה(לרמה של גנון) דנה

elior11

New member
אתר שלי

שלום מי שלא מוצא חן בעינו שלא יכנס אמרתי שוב האתר לא גנוב ולא מעותק נקודה.

witch13

New member
אתה יכול להגיד עד מחר...

העובדות בשטח. ואני מבטיחה לך אישית, שנאי לא אכנס יותר...

טוב תראו....

מצד אחד זה פלצני לההגיד ככה את כל הדברים שאמרתם.... מצד שני זה נכון מה שאמרתם... (אני יודע שגם אני הערתי אבל לא בצורה כזו פלצנית..!!!)

למעלה