טוב סקינים אני לא צריך אני מכין ../images/Emo41.gif
לבד. ואת הקטעי הוידאו האלה יש כמעט בכל אתר {הם לא העלו אותם זה קישורים מאתרים אחרים} ושרציתי להוריד כבר קטע אחד {עם התמונה ג'ילדה} אז זה גם לא עובד. אני מחכה שפיקה יעלה סירטונים שווים באמת. וירקות אנחנו קונים רק במגה
הודעות?? כי חצי מהתמונות בגלריה של נטי בישראל לא עובדות כשרוצים לראות אותם בבגדול.....ואני רוצה להגיד להם את זה ואני לא מוצאת איפה אפשר לשלוח להם הודעות...אז מישהו יודע מה עושים??
התמונות בישראל..אני יודעת רוני(הבן) נעלם ולא סיים את עבודתו לכן העלתי את מה שהוא עשה אני אטפל בזה בהקדם ואם את רוצה לשלוח הודעות את יכולה ב [email protected]
אני משתמשת בפוטושופ ונראה לי שרוני השני משתמש בפוטו אימפקט מה ז"א צורה?אתה מתכוון שאנחנו גוזרים את הרטע של התמונה?אם זאת הכוונה אז אני פשוט מוחקת בעזרת המחק הפשוט
אז רגע אתה גם אחראי על האתר?? או שאתה תגיד לרוני שיטפל בזה?? כי באמת יש תמונות שאני רוצה לשמור ואני לא יכולה!! אז בקשההההההההההההה תטפלו בזההה תודה!! ב-
אני לוקחת את התמונה ומדביקה אותה על הרקע או סתם בקובץ חדש ואז אני מתחילה למחוק..בעזרת המחק הפשוט.אני מכוונת את גודל המחק לפי הגודל שאני צריכה למחוק בכל פעם