אתר חדש לנטי!

Tustus

New member
שומרי מסך, סקינים, וידיאוים...

ושאר ירקות...
חחח

buzaglo

New member
טוב סקינים אני לא צריך אני מכין ../images/Emo41.gif

לבד. ואת הקטעי הוידאו האלה יש כמעט בכל אתר {הם לא העלו אותם זה קישורים מאתרים אחרים} ושרציתי להוריד כבר קטע אחד {עם התמונה ג'ילדה} אז זה גם לא עובד. אני מחכה שפיקה יעלה סירטונים שווים באמת. וירקות אנחנו קונים רק במגה

Tustus

New member
חחח.. את כל הוידיאוים כבר היה לי..

ויש לי תוכנה לסקינים, רק שאני לא בדיוק מצליחה להשתמש בה
באיזה תוכנה אתה מכין סקינים

buzaglo

New member
או שאת מעדיפה שאני ישלח לך את../images/Emo41.gif

זה לאימייל

n a t y 77

New member
../images/Emo4.gifתגידו איפה באתר אפשר לשלוח להם

הודעות?? כי חצי מהתמונות בגלריה של נטי בישראל לא עובדות כשרוצים לראות אותם בבגדול.....ואני רוצה להגיד להם את זה ואני לא מוצאת איפה אפשר לשלוח להם הודעות...אז מישהו יודע מה עושים??

ERonny

New member
אממממממ../images/Emo12.gif

התמונות בישראל..אני יודעת רוני(הבן) נעלם ולא סיים את עבודתו לכן העלתי את מה שהוא עשה אני אטפל בזה בהקדם ואם את רוצה לשלוח הודעות את יכולה ב [email protected]

Ror b

New member
כשאתם עושים רקעים באיזה תוכנה אתם מ

ואיך אתם חותכים את התמונה בדיוק בקווים?

Ror b

New member
באיזה תוכנה אתם משתמשים כדי לעשות

רקעים? ואיך אתם גוזרים את התמונה בדיוק בצורה שאתם רוצים?

ERonny

New member
אמממממ../images/Emo12.gif

אני משתמשת בפוטושופ ונראה לי שרוני השני משתמש בפוטו אימפקט מה ז"א צורה?אתה מתכוון שאנחנו גוזרים את הרטע של התמונה?אם זאת הכוונה אז אני פשוט מוחקת בעזרת המחק הפשוט

n a t y 77

New member
ERonny כנס....

אז רגע אתה גם אחראי על האתר?? או שאתה תגיד לרוני שיטפל בזה?? כי באמת יש תמונות שאני רוצה לשמור ואני לא יכולה!! אז בקשההההההההההההה תטפלו בזההה תודה!! ב-
בת-אל!

ERonny

New member
הסבר...../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif

אני רוני הבת!רוני הבן נעלם ,כנראה שוב המחשב קרס בכל מקרה אני אטפל בזה בהקדם האפשרי

Ror b

New member
אני בת... ותודה

לא ממש הבנתי איך את מוחקת את הרקע אבל כן לזה התכוונתי

ERonny

New member
הסבר...../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif

אני לוקחת את התמונה ומדביקה אותה על הרקע או סתם בקובץ חדש ואז אני מתחילה למחוק..בעזרת המחק הפשוט.אני מכוונת את גודל המחק לפי הגודל שאני צריכה למחוק בכל פעם

למעלה