אתר חדש למעריב

• פותח הנושא Aisha
  • פורסם בתאריך

Aisha

New member
אתר חדש למעריב

מעניין לדעת למה הכותב של חיים ברשת טוען שזו תחרות לנענע. אני חושבת שזו תחרות לא רעה לY NET . הנה גם כתבה של הקפטן

e-magine

New member
ימים יגידו

אם זו תחרות לא רעה, כעיקרון, טוב לצרכן שיש תחרות. לדעתי, השאלה הגדולה היא האם מעריב ישכיל לחדש משהו או שיבחר להזדנב אחרי ידיעות. נדמה לי שבאתרי תוכן, כמו בקפה שחור או בקוטג' או בדגני בוקר, השאלה מה את רוצה להשיג. אם את רוצה להשטלט על אחוז מסויים מהשוק, יתכן ומספיק לך להיות: א' כמעט טוב כמו השני אבל יותר זול או ב' טוב כמו השני אבל הרבה יותר זול או ג' יותר טוב ובאותו מחיר. אני לא במקרה הזכרתי את נושא המחיר, כי נראה לי שלא ירחק היום ואתרי התוכן האלה יתחילו לסגור חלקים מהאתרים ויספקו כניסה רק בתשלום.

Aisha

New member
אני חושבת שNRG

הוא פחות אתר חדשות ויותר אתר תוכן כמו נענע וואלה ותפוז לכן הוא לא כלכך יזדנב מאחורי Y NET . רק חלק מהדף בית של NRG מוקדש לחדשות היתר מוקדש לתכנים אחרים

Aisha

New member
אגב שמתי לב

שעידו קינן שהיה בנענע עבר ל NRG כך שרוח הדברים קצת שונה מ Y NET

e-magine

New member
עידו קינן כותב מזמן במעריב

ועם כל הכבוד לו על זה שבזמנו ציטט אותי, לא נראה לי שהוא מי שנותן את האופי של האתר.

סרפד

New member
הפתרון שלי לעניין התשלום

הוא להכנס לגרסאות באנגלית. היום זה רק ארכיוני הארץ. בעתיד זה בטח יהיה גם אחרים. זה אמנם לא אותו דבר, אבל יותר טוב מכלום. הגרסאות באנגלית לא יעברו לבסיס של בתשלום בלבד כי הם נועדו להתחרות בשוק אדיר בחו"ל בו העיתונים הגדולים ביותר בארה"ב פתוחים בחינם לקוראים.

e-magine

New member
שם מאד מתאים ל...

חתיף בריאות משקה קל שמן מנועים אתר תוכן?
זה כנראה מכיוון שהחדשות בארצנו כל כך טובות, שמזרימות לנו אנרגיות...

Aisha

New member
ומה הקשר לפירות

לאתרי תוכן(
*אהמ*
) או צמחים (נענע *אהמ* נענע) לאתרי תוכן? כמו שאמר רומיו what's in a name? A rose by any other name would smell just as sweet לפעמים אין ממש קשר בין השם למוצר וואלה?? כאילו מה זה וואלה??

סרפד

New member
אלה כולם סמלים ישראלים עממיים

צבר, תפוז, נענע, וגם המילה "וואלה" שמשמשת בסלנג הישראלי ל- 1001 שימושים (ולא משנה שמקורה אינו עברי). הפורטלים הישראליים רצו שם שמייצג את ההוויה הישראלית. השם NRG, לעומת זאת, לא קשור בכלל להוויה הישראלית, לתרבות הישראלית, או לשום דבר ישראלי, אלא אם כן זה משהו שעוד לא שמעתי עליו. זה באמת נשמע כמו שם של שמן מנועים או סולר מועשר. אבל אולי יש לזה גם איזו משמעות של ראשי תיבות בשביל ה"תירוץ".

למעלה