אתר המעריצים נפתח

De-Panther

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשולתת!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אוקיי אז עכשיו עשיתי אותי כמו בחלק מהמפגש שהיה בפורים גם רק מתי שדניאל לקחה איזושהי מצלמה(שחבל שאין לי מושג של מי) וצילמה אותי אחרי שאמרו לי נראה אותך מוריד את המכנסיים
אני רק לא מבין למה עשית לו כזה קטן
בכל מקרה אהבתי את הרעיון שאפשר לבחור להחליף בין הכוס לזין
וזה מזכיר לי את האנדרס שעשית לי
וגם אהבתי את כל האזהרות האלה

thebaby

New member
הנה שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

זה השני כי תקודם לא שמרתי..

sarah

New member
תוספות שולתות! ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

והנה שלי

ffiendd

New member
הארי- כוכבת פורנו חושנית.../images/Emo54.gif

חשיפה[האמ. תרתי משמע]- איך נראית כוכבת הפורנו ביום-יום
נא לשים לב לפטמותיה המוסתרות של הכוכבת

ffiendd

New member
קיבינימט../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

אני לומצליחה להעלות את התמונה, ואם אני מעלה זה עושה לי כאילו אי אפשר לשלוח את ההודעה. בעעע
ניסיון אחרון

ffiendd

New member
אוקע. ואם אני מצליחה-../images/Emo54.gif

עכשיו, אני מודה מאוד לקטי שעזרה לי להגיע לפתרון הבעיה
*מקטינה עוד קצת* אולי עכשיו

coolit

New member
הכוסון שילייייי../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

הנה אורן, זה במקום אתרי פורנו.

ketty the sheep

New member
../images/Emo6.gif

(הצתה מאוחרת? יאס. כראוי לי
) תמיד אהבתי את המשחקים האלו שאת מכינה, זה כזה שולת! (זאת הפעם ה30 שאני אומרת 'שולת' ב24 שעות האחרונות
אני להיות מודאגת. אבל הכוונה טובה
)

איזה נודניק אתה

הבנו שהאתר נפתח. אפילו הבלונדיניים כבר הבינו את זה. די לפרסם אותו כאן אני לא אמחוק, כי התפתח לו שרשורון. אם הקהל ירצה שיימחקו פרסומות מהסוג הזה, שהקהל לא יגיב בבקשה.

sarah

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif../images/Emo122.gifשיט!!שיט!!!שיטט!!!

האאאאאאאאאאא!!!! הכנתי עכשיו את ההארי הזה שפה בתמונה, ולפתע אני שומעת קול מצידי הימיני "אה...שרה...אה...אפשר אמ... *לא זוכרת מה, זה היה אבא שלי, הוא שם לי משהו בחדר, או לקח, לא שמתי לב*" ו...כעגעכג...הקטנתי מהר את החלון החולני עם הארי העירום אבל...מאוחר מדיי... הוא העיף בי מבט מוטרד ומוקפץ ו... :-X כיחםדגכן
אוף, איזה...איזה...בלההההההההההההההההההההההההההההה... אבא שלי בטח חשב שזה איזה פורנו חולני של הארי פוטר ו...ככחחכ :-X לפחות עכשיו הוא לא חושב שאני לסבית
המלצה: לחדד אוזניים ולסגור דלתות בעת התעסקויות עם דרס אפס של סיגל.

coolit

New member
כן זהו..../images/Emo6.gif

הוא לא היה מודאג יותר אם הוא היה רואה אותך מתעסקת עם זה של הזאתי ממ.ש.ט שסיגל הכינה?
עם הגרביל?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה מה שאני אוהבת שקורה לאנשים עם דרסאפים שלי
אח. עשית לי את היום
ואם אני הייתי רואה את הבת שלי מתענגת מול פורנו בסגנון הזה הייתי מעדיפה שהיא תהיה לסבית
לא רוצה שהיא תביא לי דברים בסגנון הזה הביתה

למעלה