אתר המעריצים נפתח

raanan30

New member
אתר המעריצים נפתח

באתר המעריצים הרשמי המחודש של הארי פוטר בישראל תמצאו תמונות בלעדיות, כתבות, הסברים על הספרים ועל הסרטים בסדרה בליווי תמונות, גלויות לשליחה חידונים וכל מה שקשור לעולם הקסום של הארי פוטר. וגם יש הורדות מיוחדות לאתר ומשחקים כמו "אכלו את מאלפוי" והצ'ופר הכי גדול: בית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות-אצלכם על המסך!!! משחקי קווידיץ', גביע הבתים, שיעורים עם הפרופסורים שיפציצו עליכם שיעורי בית. אבל אם תכינו את שיעורי הבית-תקבלו נקודות לבית שלכם ותזכו בגביע הבתים-ההרשמה בעיצומה ובחינם להנאתכם החופשית-תהנו. מומלץ בחום. אז כנסו עכשיו ל: www.harrypotterisrael.up.co.il

אם כבר אתה מפרסם שם משחק שלי,

פרסם את המעודכן
ולמי שלא מבין, עשיתי היום איזה קצת עבודה על זה וריעננתי את המלתחה של הארי.. אין שם דברים *מאוד* מעניינים או משעשעים, ואני מתנצלת על כך ואומרת מראש, אבל יש שם דברים מגוונים דיים כדי להעביר קצת זמן על משחק חסר מטרה זה.

PopPy

New member
שולת!!!!!../images/Emo6.gif

עשיתי משהו שווה ביותר בירוק צומי אבל סגרתי את החלון בטעות
אולי אח"כ אני אשחזר אותו..

coolit

New member
אוי, טיפש אחד..../images/Emo3.gif

אני רציתי לעשות את זה!!^^ ישר כשראיתי כובע של קאובוי חשבתי עליך פורים..
ואז גם חולצה ירוקה... נפלא!
סקא יש שם משהו קורע מצחחוקקקק!!!! וזה התג של פוטר מסריח!!!

HuGo Hell

New member
שלי ^^;;; ../images/Emo1.gif

לא הבנתי איפה הדברים (שחברתי לו ל.. אתם יודעים איפה ^^;) הולכים. כי זה דומה לזה. אז חשבתי ^^;; ככה שאם זה לא. אז, אופס ^^;

coolit

New member
זה לפרצוף, יא סוטה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

De-Panther

New member
ואיך זה נראה לך כמו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כוס?? זה נראה לך כמו איבר מין של בת?? איפה החור בידיוק?? לחריצים האלה אתה קורא חור?? מילא הם היו אנכיים אבל הם מאוזנים!!

אני איישב את המחלוקת

הנה גירסה חדשה של המשחק, כדי שכולם יהיו מרוצים. המ אבל הוגו (לא.. לא שכחתי איך קוראים לך.. *מסתכלת לצדדים בחשש*) אתה עדיין יכול להשתמש בפה+סנטר הזה ובלחיים גם שם
זה הוא משחק של יצירתיות..

coolit

New member
OMG, זה דומה לך../images/Emo6.gif

סיגל, למהההה עשית את זה?
ועוד עשית אחד חלופי

למעלה