אתר דולמייקרס ענקי!

אתר דולמייקרס ענקי!

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל לא ידעתי למה לשרשר את זה.. טל,את מוזמנת לשרשר את זה להודעה מתאימה-כי אני לא מצאתי! http://www.stormloader.com/dressup/toondolls.html זה אתר עם מלא דולמייקרים לסוגים שונים מהמון אתרים,מומלץ לכל מי שעוד לא התחילה לעשות בצייר! למרות שלעשות בצייר זה הכי טוב!

וכדי לא לפתוח עוד הודעה חדשה...

זה בקשר לשירשורים שלכן עם כל הדוליז שעשיתן- אין לי כוח ובטח גם לאחרים לעבור אחת אחת ולהסתכל,אז אולי פשוט תצרפו את כולן לתמונה אחת או כמה אם זה יהיה קובץ גדול מדי? זה יהיה עדיף הרבה יותר! אני אגיע הביתה (אני עכשיו נוסעת),אשים את שלי בקובץ אחד,ואשרשר אותו לכאן.. וגם אתן מוזמנות לעשות אותו הדבר! באהבה, טינקרבל

../images/Emo39.gif וואוו....קבלי ח"ח ענקי....

בעיקר על הבלונדינית באמצע

S.tal

New member
מתוקות! אהבתי את השיער!!

את עושה שיער ממש יפה!! ואני משתגעת, כי אני בכלל לא מצליחה לעשות שיער מיוחד... בלה.. :(

תודה לכולכן../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

הדוליז שלך מהממות
את האמת-לעשות שיער זה לא כזה בעיה! זה בעצם ממש קל,אבל אני מוחקת אותו כל הזמן ועושה לו מיליון תיקונים,ככה שזה לא בא כל כך מהר..
אם אתן רוצות לעשות שיער יפה-מומלץ לא לעשות אותו חלק ו"פשוט" כי אם זה תסרוקת מיוחדת אז זה גם יוצא יפה בדרך כלל וגם זה יותר מעניין-לפחות אותי!

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo59.gifות לגבות חחחחח

ותגידו איך אתן יכולות לעשות שיער גלי כזה??? איך?????? חחחחחח זה הורג אותי אפעם לא יוצא לי כמו שצריך
#אורלי#

yaelushka

New member
לפי מה שהבנתי עושים את זה בצייר

איךךךךךךךךךך?????? זה נראה ממש מדהים!!

למעלה