אתר אינטרנט בכתב יד!!!!

eliasys

New member
אתר אינטרנט בכתב יד!!!!

אם תכנסו לקישור המופיע בסוף ההודעה, תגלו מייד שהחברה להגנת הטבע המציאה שיטה חדשה לבניית אתר בכתב יד!! מדובר בגרסה הערבית של האתר (שזה דף אחד בלבד). תרגום הדף באיכות גרועה מאוד, מה גם שלאחר שהדף תורגם והוקלד, הוסיפו לו כמה משפטים בכתב יד, ולבסוף, נסרק באיכות עוד יותר גרועה. אני עוד לא ראיתי דוגמא כזו באינטרנט, ותאמינו לי שאני מטייל הרבה ברחבי הרשת (כי זה חלק מעבודתי). בושה וחרפה

Eldad S

New member
ניסיתי להיכנס לאתר

על פי הקישור שצירפת בהודעה השנייה שלך, אבל לא ראיתי כיצד נכנסים לדף בערבית (והיכן הוא ממוקם). הרשה לי שאלה אחרת, שאינה קשורה - אבל בערבית: מהי הצורה בערבית של ברכה (משולבת) בנוסח הבא: חג שמח, והחלמה מהירה!

eliasys

New member
מעניין מאוד

כי אצלי זה מגיע לדף על כל מקרה, לגבי הברכה שאתה מחפש, האם אתה מתכוון בערבית מדוברת? אם כן אז: לגבי החג אומרים כול סנה ואנתה/י סאלם/מה לגבי ההחלמה זה לא כל כך פשוט כי: אם אתה מאחל למישהו מקרובי משפחתו של החולה אז אתה אומר לו "אללה יקימו בא'סלאמה אם החולה נמצא בבית החולים, אתה אומר לו "סלאמתק" או "אנשאללה תרוֶח בא'סלאמה". אם הוא יצא מבית חולים, אתה אומר: אלחמדללה עלא א'סלאמה". לגבי השילוב בין שתי הברכות, פשוט קח את הברכה של החג, ושלב אותה עם אחד האיחולים בהחלמה.

Eldad S

New member
האם ל"חג שמח!" אפשר

לומר: כל עאם ואנת בח'יר / כל עאם ואנתם בח'יר ושאלה נוספת, המתקשרת ישירות: מישהו אמר שברכה זו היא לראש השנה, ולדעתי - היא לכל חג, ולאו דווקא לראש השנה.

eliasys

New member
אתה צודק

ברכה זו מתאימה לכל חג. יש חגים שמברכים בהם בברכות אחרות, אבל כאמור אתה יכול להשתמש בברכה הנ"ל בכל חג.

למעלה