אני מסכים עם דברי הרצל בפוסטר
בואו נראה מה כתוב שם: דבר ראשון הציטוט הוא מ"מדינת היהודים". הכותרת בראש הפסקה היא "תאוקרטיה". הוא עוסק בצורת השלטון העתידית במדינה היהודית. הרצל מתנגד למדינה בה, לפי חוק, כהני הדת הם השולטים. כמובן שאין לו התנגדות שדתיים יבחרו לפרלמנט בצורה דמוקרטית (אני רק אזכיר שהרצל רצה שלטון מלוכני-פרלמנטרי). ההשוואה לחיילים אמורה להבהיר את זה - גם אין לו כוונה שהצבא ישלוט במדינה. הנה המשך הקטע (אני מצטט מאנגלית כי זה מה מצאתי ברשת): Army and priesthood shall receive honors high as their valuable functions deserve. But they must not interfere in the administration of the State which confers distinction upon them, else they will conjure up difficulties without and within. Every man will be as free and undisturbed in his faith or his disbelief as he is in his nationality. And if it should occur that men of other creeds and different nationalities come to live amongst us, we should accord them honorable protection and equality before the law כלומר הרצל מכבד את הדת אבל לא רוצה שלטון שמבוסס על ההלכה. איפה כאן האנטישמיות?