אתרי תלמידים

noam778

New member
אתרי תלמידים

אתרי תלמידים ממש חמוד.. עדיין לא מלא יש עוד.. יהיו בהמשך.. אבל לבנתיים יום טוב ושבת שלום לכולנו.. אני בפורום הנכון..? רגע.... שניה... 480?... כן... איזה מזל... תהנו ואם אתם רוצים כזה אז באתר שלי תחת תוכנות יש שם הכול.. פרסמתי בעבר.. בפורום אחר.. למורים אני חושב...איך ומה.. תבדקו בארכיון אשמח ללמד בקיץ הכול.. יאללה ביי

Elishabb

New member
נועם - פגז !! ענק !!

כל הכבוד - מי התלמידים?? בואנה - אני ממש מרוצה מכך שאני מארח אותך ב"תקשוב דרום". הראש שלך מתאים לי מאוד !! אגב - בנושא מפגש הקייץ, אני צריך לקבל בימים הקרובים כמה תשובות שיאפשרו לי להציע תאריכים אלטרנטיבים. מאחר וחשוב לי מאוד שתהייה איתנו, אשתדל מאוד לתאם זאת איתך. אלישע

Elishabb

New member
נועם - שלח לי במסר מספר פלפון שאוכל

להיות איתך בקשר

psa

New member
מקסים!! בפרט זה עם ה../images/Emo108.gif-סתאםםם

אני נטע ועשיתי את האתר על החתולים

מחמיא לי שאת אוהבת את האתר שבניתי

psa

New member
נטע היי ,../images/Emo51.gif לך על דברייך ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על האתר . באמת נהניתי. כמו כן ,שמחתי לראות שיש התייחסות לחתולים. האם יש לך חתולים? לי יש 2 . יישר כח נטע . בברכה,

אאידה

New member
נועם - שלחו אותי לכאן../images/Emo9.gif

אני חוזרת על ההודעה שלי שוב ראשית - מאוד אוהבת את העבודה שאתה עושה ומאוד רוצה ללמוד גם אז..מה עושים ? בברכה אאידה

noam778

New member
לאאידה

קראי את הקישור הזה תחת NOAM778 בניית שאלונים ומבחני רשת שלב אחרי שלב.. שתי הודעות בסה"כ ואת מסודרת..

נעם, זה כל כך יפה...

לראות תוצרים של ילדים בני 7-8, ממש נותן חשק להתחיל. אולי תשתף אותנו בצעדים שלך, בשלבים על פיהם הלכת ... אני רוצה מאוד ליישם אם תלמידי בשנה"ל הקרובה אשמח ללמוד מהנסיון שלך, במה כדאי להתחיל ומה ההמלצות שלך בעקבות הניסיון. אגב, יש סיבה מיוחדת לכך שכל אתר אינו מקושר חזרה לרשימת התלמידים?

nivsh

New member
לא יאמן .........

מ ד ה י ם !!!! נועם האם אתה יכול להוסיף פרטים על תהליך העשיה באיזו תוכנה הם עשו את האתר שלהם. שלבי הלימוד או כל הסבר שיעזור לנו המורים

היי נועם - הותרת אותי עם פה פעור...

אני גם מצטרף לבקשות ומבקש לדעת בפירוט כל מה שאתה יכול לתרום בנושא העבודה האם הילדים בגילאים האלו. אני אומנם מורה למחשבים - אך ברמת התיכון - אומנם שם אתה צריך להיות מעודכן בכל "און ליין- ריל טיים" ( אחרת הם מלמדים אותך ועדין יש הפתעות ) אבל בעבודה עם "קטנטנים" כאלו מעולם לא התנסתי. ( בקצב הזה עוד "עוברים" יתחילו לשגר מיל´ עם קובץ jpg מצורף במקום האולטרסאונד ) מעולם לא עבדתי עם ילדים בגילאים ( 7-8 ) נראה לי קסום, סופר מרתק ואתגרי. ( אומנם בבית יש לי גם ילדים בגיל הזה, והשליטה שלהם לחלוטין לא רעה ( בצניעות והמעטה ) אך לא ניתן לזקוף זאת לזכותי כי אם לאחיהם הבוגרים... ורק אני נותרתי גלמוג ו... ללא הידע איך עושים זאת ? איך זה עובד ? איך עובדים עם "הדרדסים" הקטנים האלה ? מה עם האנגלית ? מה עם הטרמינולוגיה ? איך זה עובד ? שוב אודה על כל שתוכל לתרום....

noam778

New member
תשובה לכל השאלות..

אני משתמש בתוכנה שניקראת HEBMASTER יחד עם תוספת שאני פיתחתי יחד עם התלמידים ואני כל הזמן מוסיף ומוסיף עוד ועוד אפשריות לחצו ותהנו

אהלן נעם, זה רעיון עם פוטנציאל.

דרך נהדרת לביטוי של ילדים. זה מתחבר לי לנושא הבלוגים מה דעתכם על העניין? (למי שלא יודע, מדובר על מעין יומן אישי ורטואלי- בו מעלים את המחשבות, הרצונות, התהיות, למעשה כמו היומן שכתבנו שהיינו ילדים, רק שהפעם הכל ורטואלי וברשת)

noam778

New member
בטח עם פוטנציאל אדיר אפילו

בטח הדס.. למשל בניית השאלונים והתשבצים למיניהם דרש מהם המון .. לא לדבר על להשתדל לכתוב ללא שגיאות כתיב.. ולבנות את ההגדרות השונות .. ועוד ועוד.. הראתי את זה למחנכות שלהם והן ממש נידהמו מהיכולות, ובכלל.. הגאווה שלהם.. הייתה שווה.. והייתם צריכים לראות איך שאר התלמידים נהנו "לשחק" בבניית התשבצים זה היה פשוט כיף.. שברנו ביחד את הראש כדי למצא הגדרות מתאימות.. מי למד מחשבים? זה היה שיעור באוריינות.. שלא לדבר על לימוד שח עם אורי החמוד כשהוא בנה את השאלון שלו.. הפוטנציאל באמת אדיר

udiyulis

New member
נועם, מרשים ביותר, ואפילו שאני כבר

גדולה, נהניתי לעבור בין התוצרים של הקטנים (וגם של היותר גדולים) ולהתנסות בהם. יישר כח! ולכל משתתפי הפורום - הקישור לאתרי התלמידים מצוי במאגר הקישורים תחת הכותרת "בניית אתרים" שבוע טוב לכולם, אודי

yosa

New member
בסוף השבוע התפרסם אתר תלמידי מקיף

בבאר-שבע.מוסף זמן הנגב "חשף" את דבר קיומו של האתר השערורייתי והבוטה. התלבטתי אם עלי להזכיר את האתר כאן ובכך בעצם להמשיך ולפרסם אותו והחלטתי לעשות זאת כדי שכולנו הנמצאים בשלב זה או אחר של בניית אתרים נלמד ונכין את עצמנו "להפתעות מן הסוג הזה".

noam778

New member
מה הבעיה..?

האתר עצמו נימצא בכלל בשרת של שייך לבית הספר.. קיימית אתרים בןטים הרבה יותר.. וכמו אותם אתרים מי בכלל מעוניין בהם.. לדעתי סתם לא היה לעיתון מה לכתוב אז הוא הכניס משהו שערורייתי.. אבל חוץ מזה אין באתר כלום.. עוד אתר תעמולתי.. שערוריתי.. ויש ברשת אין סוף כאלה ומי יזכור אותם מחר.. אבל כשהעיתון נימכר פחות .. יהיה מי שיזכיר לנו

yosa

New member
אם היית ביו המושמצים באתר

אני לא בטוחה שגם אז היית אומר מה הבעיה... זה לא גראפיטי שניתן למחוק במשיחת מברשת סיד וזה גם לא איזה משפט מכוער שנכתב בשירותים של הבנים או הבנות ותפוצתו נשארת בין המשתמשים המקומיים... זה אינטרנט זה !!! אני לא ממעיטה בערכו.

למעלה