אתרי הכרויות

aviavram

New member
לבני 20 יתרונות משלהם אך חסרי ניסיון בד"כ

לבני 50 הרבה יותר יתרונות וניסיון משלהם אלה באמצע רצים לספר לחברה -סתם ילדותיים לא נכנסת? פספסת הודעה מאהבת חייך הוא התחתן בינתיים אז אל תמהרי ובחודשיים עדכנת תמונה כמה פעמים=את בזבזנית מה כל יומיים היא צובעת מורטת ובונה ציפורניים?

tunalover

New member
../images/Emo12.gifare you talking to me

מה זת'אומרת כמה פעמים אני יכולה להחליף תמונה בחודשיים. פעם עם השיער ימינה, פעם שמאלה, פעם בלי בכלל, פעם עם שמלה, פעם עם מכנסיים, פעם בלי בכלל...
אני אוהבת להצטלם - So sue me

aviavram

New member
אז שתפי החברה

שכן חצי תאוותם בידך בלי מכנסיים מקסים בשמלה קטנה ופרחונית?

tunalover

New member
כן, אני כבר יכולה לדמיין את עצמי בשמלה קטנה

פשוט לא היתה תמונה של היפו בחצאית אני היפופיפיה
אוי, קמתי משנ"צ במצב רוח טוב מדי. אני חוזרת לישון...

aviavram

New member
התכוונת אולי לרבוץ בכינרת? היפו חובב רביצה במ

במים וכמובן ללא השמלה הסקסית הקטנה

tunalover

New member
לכנרת יש לי את הטנקיני הקטן שלי

אשה אשה ראתה ויכולה להעיד...

שרשירית

New member
אפשר תרגום ל../images/Emo163.gifית

מה זה לעזאזל טנקיני
דברים כאלה לא שמעתי בזמן שאני שרצתי בכנרת

tunalover

New member
טנקיני-בגד ים לפילה הצעירה../images/Emo205.gif

תחתון שהוא מכנסון שלפעמים חושף חצי תחת ולפעמים מגיע עד הברכיים (אצלי כמובן חושף חצי תחת כי אני לא אוהבת להסתיר את כל מה שאלוהים ברא) עליונית - גופיה (יכולה להיות באיקס או רגילה - אצלי איקס)

aviavram

New member
נו בחייך בשבת ש..

אנחנו בכינרת מזמינים אצלך תצוגת טנקי עם בלי ובכאילו והנמגל אצלך רק טונה

mr_lonely

New member
טוב...

פתחתם כרטיס באתרי הכרויות? כן בעד / נגד השיטה הזו? לא בעד ולא נגד, מי שטוב לו...שיהנה. לא שאני מאמין לגדולות ונוצורות ...אבל..פתחתי. מה כותבים? את האמת ואת כל האמת ורק את האמת ! מה לא כותבים? את האמת ואת כל האמת ורק את האמת ! הוספתם תמונה שלכם? לא ! עשיתם מנוי? לא !

aviavram

New member
גישה פוזיטיבית לחיים מה שלא נגדנו איתנו ../images/Emo45.gif

aviavram

New member
בהמשך מספר דעות אפיקורסיות

למקובלה בעולם הלא גברי תגובות יתקבלו בהבנה בשימחה ובמבולקה

aviavram

New member
סתם טעות של תפוז הדפוק שכן

ההודעה הזו מקומה למעלה לפני כל התגובות

aviavram

New member
איך בכלל אפשר למצוא פה את הידיים והרגליים

מי נגד מי אבל טונה דומני מצאה

וידוי../images/Emo11.gif

אני לא אפתח כרטיס באתרי היכרויות רק מהפחד. מפחדת שייפול עליי איזה פסיכופט-מטורף-אנס-גנב-אוהב כוסברה ופטרוזיליה. בחיי. פעם אחת פתחתי כרטיס מזוייף לחלוטין, אחרי 30 שניות בערך תיבת המסרים שלי היתה מלאה עד אפס מקום (בהתחשב במה שכתבתי שם, התפלאתי שלקח כ"כ הרבה זמן
), בקיצור- תנו לי old fashion, להכיר בחור, אהבה ממבט ראשון, או מבט שני ואולי במבט חטוף, אחחח... רומנטיקנית חסרת תקנה אנוכי.

aviavram

New member
אבל אחד כזה

שייפול עליי איזה פסיכופט-מטורף-אנס-גנב-אוהב כוסברה ופטרוזיליה. יכול ליפול עליך גם ברחוחב בחוף הים במכון הכושר ואפילו כאן אנינ למשל אוהב גם כוס ברה.וסתם ברה כנראה שבכרטיס המזוייף לחלוטין, היית מאוד אטרקטיבית מעניין מה היה קורה אחרי 30 שניות בערך תיבת המסרים שלך לו היה כרטיס אמיתי האנטרנט היה קורס דרך אגב אם לא ידעת אחד מהם היה חלום חייך השבוע הוא התחתן

למעלה