רק בשבילך - פתחתי כרטיס באחד האתרים
לא אגלה איזה שלא תחפשו אותי שם
. בהתחלה דיפדפתי קצת. הרגשתי בערך כאילו אני מחפשת דירה או רכב (והלואי ושוק הדירות היה ער כל כך). הבנתי שאני הולכת לאיבוד. אחר כך פתחתי כרטיס. לא שמתי תמונה. כתבתי רק את המינימום הנדרש כדי להרשם- מן, גיל, איזור מגורים וזהו לדעתי. לא תאמיני - תיבת המסרים מפוצצת! לפי הכרטיסים כל אחד יותר שווה מהשני
. גבר ממוצע מאתר היכרות לא מקורי במיוחד. רוב המסרים היו "היי, מה שלומך?". עניתי לאחד (בחירה רנדומלית, כי כולם שווים, אמרתי? בעצם לא מאד רנדומלית, את הנשוים מחקתי מיד
). גם אני לא הייתי מקורית במיוחד. כתבתי "היי

". במסר הבא שלו כבר נהיתי "מותק"
. ה"מותק" נשאר בנתיים ללא תשובה כי אין לי מושג מה להגיד ( "היי" כבר היה, מה הלאה?). עניתי להבא ברשימה באותו סגנון. במסר הבא קיבלתי מספר טלפון שלו בנוסף ל"מותק"
. הבטחתי להתקשר. מתישהו. זהו לבנתיים. התובנות החלקיות שלי: באתרים האלה יש הרבה יותר אנשים ממה שיכולתי לצפות. הרבהההה יותר. לי זה מוזר. מה עושה בחור חתיך (אם נאמין לתמונה) בן 30 באתר כזה? למה הוא מחפש את האחת והיחידה שלו (שוב- אם נאמין לכרטיס שלו) דוקא בעולם הוירטואלי? תובנה נוספת. אין לי מושג מה כללי המשחק. ה"מותק" מבלבל אותי. המחמאות לבחורה וירטואלית (להזכירכם- לא שמתי תמונה!) נראות...ממממ...לא מוצאת מילה מתאימה, אבל אותי זה שיעשע ולא יותר מזה. אבל שוב, אולי אלה כללי המשחק? עוד דבר. אם נגיד שאנחנו מאמינים בשיטה, צריך לשכור מישהו בתשלום כדי למיין את ה"מועמדים". אשכרה עבודה במשרה מלאה. אין שום אפשרות להבין לפי "היי" עד כמה את מעוניינת בבן אדם. לענות לכולם- בסוף לא תזכרי מי יש מי. כמו באופרת סבון בפרק 222222222. השורה התחתונה- מצד אחד, אני אישית הייתי מעדיפה מקום אחר. מצד שני, די נוח- יושבת לי מול המחשב, עם כוס קפה, לא צריך לחפש בייביסיטר, לא צריך להתאפר. מעולה לעצלנית כמוני
. אם יש למישהו ניסיון חיובי אשמח לדעת