אתרי הכרויות

שרשירית

New member
מאמי, האם נושך ציציות אתה? ../images/Emo197.gif

או שסתם נחה עליך השכינה

aviavram

New member
פסיכופט למה בגלל ה-24 סבתא ?

עוד תחלמי על כאלה בגריאטריה מי מ וקדם ומי מאוחר אבל ננחת שם בדיוטי בדרך כמעט כולנו

aviavram

New member
כל מה שתלמדי תבורכי

וכל מה שתוסיפי לכרטיס ואמיתי יקרב אותך למטרה הנכספת אופס מה המטרה ?

aviavram

New member
בהחלט אפשר ומותר, אתן אלה, לא את אישית כמובן

אלה שדורשות טבעת כאמצאי מניעה ? סקס בפני עצמו מבורך כמו אוכל במידה צורך אנושי אחרת משמינים.....

סקס זה דבר מאוד מבורך

אבל אני לא בטוחה שהייתי רוצה לציין את העובדה שאני מחפשת סקס (לצורך הדוגמא) בכרטיס האישי שלי... יחס עם זאת, ברור לי שאם בחור רווק בן 28 שולח לי את הטלפון שלו, הוא לא מחפש מערכת יחסים

סליחה על השאלה ה-../images/Emo163.gifית

<תעשו הנחה, אני שנים לא בתחום> חייב להיות או סקס או טבעת? אין שום דבר באמצע? כלומר, אם הבחור מוצא חן בעיניי את הדייט השני לקבוע ישר ברבנות? ואם לא בא לי ו/או לא בא לו? ואם אני סתם רוצה קשר נחמד ולא מחייב שאולי יוביל בהמשך למערכת יחסים יציבה,ואולי לקשר חברי, ואולי לשום דבר - אין מצב? מישהו עומד מעלי עם הסטופר ואין לי זמן לשטויות האלה? אני לא ממהרת להחליף את הטבעת הקיימת. אני לא מתה על תכשיטים באופן כללי. אני לא רוצה בעל בכל מחיר, לא משנה מי רק שיהיה. אני צריכה זמן
. אבוד לי
?

ממש לא!

אני לא בטוחה שאני מחפשת מערכת יחסים כרגע (חתונה הס מלהזכיר), אבל אם היא תבוא אני לא אגיד לה ללכת. אני משתדלת מאוד לזרום.

aviavram

New member
זה שורש העניין

בעל או בועל האמנם אין גם וגם ?קשר נחמד זה סטוץ מוקצה ? האין פה סתירה פנימית ? מובנת "אני לא רוצה בעל בכל מחיר, לא משנה מי רק שיהיה."

שום סתירה

קשר שהוא לא רק סקס ובלי טבעת. קשר שלא מתחיל ונגמר בסקס (לא פסול, רק לא לזה התכוונתי). לא זה ולא זה או גם וגם, תלוי איך מסתכלים על הדברים.

מסכימה איתך לחלוטין

סטוץ כבודו במקומו מונח, אבל אני הייתי שמחה לקשר עם בן אדם (שקודם כל יהיה בן אדם), שאפשר לדבר איתו, שאפשר לצאת איתו לבלות, מישהו שישמח אותי. לא הכל מגיע עם מטרה של חתונה מול העיניים.

aviavram

New member
אין בנמצא

בטח לא בנגלה שניה כולם דפוקים עם תעודה

tunalover

New member
אני מוכרת אחד עם שריטות קלות בפגוש

מתאונת אופנוע. מישהי רוצה? כבר מזמן הצעתי פה לשווק את האקסים. מי יודע, אולי זוהי דרך ההיכרויות הבאה שלנו...

aviavram

New member
ובינינו טרם מצאת הדרך החוצה אז כבר לחפש הדרך

סתם כך ? בלי מטרה

EFRATY10

New member
נגד השיטה הזו,אך אני לא מכירה בחורים באופן

אחר. תתכונני לזה שהרוב מחפשים שם סטוצים ולא קשר רציני.

למעלה