אתרי הכרויות

נכון, ועדיין יותר מפחיד אותי להיפגש דרך

הוירטואליה. אולי לא רציונאלי כ"כ, אבל זה מה יש.

aviavram

New member
אכן נתת לעצמך את התשובה

כולנו הוירטואליים ערפדים-יות מצויים-יות

שרשירית

New member
פתחתי כרטיס מתוך סקרנות

שמתי תמונה לא משהו של הפנים בלבד + משקפי שמש, כמה שפחות להראות.
רשמתי שאני גרושה + 1 - על מנת לסנן את כל אלה שלא.
והתיבה היתה מפוצצת בכל מיני בני 24,27,45 ואפילו עובד זר מסרי לנקה
לא ידעתי מה לעשות עם כל זה. הצפייה בפרופילים לוקחת הרבה זמן מהיום וזה הפך למשהו מעיק. מכיוון שאין לי מנוי אז גם מי שמצא חן בעיני לא יכולתי לתקשר איתו. אז הכרטיס שלי הפך לבלתי שמיש וכבר שבועיים לא נכנסתי לראות מה קורה. אני מתלבטת אם זאת דרך טובה להכיר, אם אין בזה משהו שהוא מכני ומאולץ מעין ראיון עבודה שכזה. נכון לעכשיו החלטתי לתת לטבע לעשות את שלו ולפגוש גברים בצורה המסורתית והספונטנית. אבל בהחלט לא שוללת לפתוח כרטיס אבל רק עם מנוי כדי שגם אני אוכל לפנות לכאלה שבאמת מעניינים אותי.

aviavram

New member
המשקפיים היו ממש סקסיות כמו אלה שעושות סד במס

במסכה ו ג+1 היא אישה בשלה בעלת ניסיון לא בתולה ברה אז התוצאה ברורה ומתבקשת את הכרטיס ניתן להשמיש תמיד ואלה שבאמת מענינים אותך עלולים לאמר מה ג+1 בצורה המסורתית ? שזה ?אצל עמך פיק אופ בר אז אולי בכל זאת תשקלי מחדש

שרשירית

New member
מה יש לשקול? רשמתי את האמת

כנראה שיש כאלה שחושבים שגרושה זו מציאה וחושבים שאיתי יוכלו לממש את הסטיגמה על הגרושות. אין דרך אחרת להסביר את הפנייה של בני 24, 27. לא מבינה מה יש להם לחפש בקשר איתי. מצד שני פונים הרבה מבוגרים, כלומר גילאי 40 + שגם הם קצת מבוגרים בשבילי. משום מה בני ה30-40 פחות זמינים שם.כך שנשאר לי כביכול להתפשר על מבוגרים יותר. ואם יש בן 30 וקצת הוא פחות מתלהב מלצאת עם גרושה+ילד. אלא אם כן גם הוא גרוש עם ילדים. ואז יש את הבעיה של גרוש עם כמה ילדים. אם זה 3 ילדים ומעלה אז ישר אני חושבת על כמה מזונות הוא צריך לשלם לגרושה שלו - אז מה ישאר לי?
מורכב מידי. מסתבר שזה תפס לי הרבה זמן מהערב למיין ולחשוב על כל הדברים עד שפשוט יצא לי החשק.

גרושים עם 3 ומעלה

נשים אמיצות יש בעולם הזה. לפרק את החבילה עם 3 ילדים בבית, וואו. למה לחשוב כל כך הרבה? את לא רצה לרבנות אחרי הדייט הראשון. אם הוא יכול לשלם על השתיה שלו בערב מה זה משנה כמה מזונות הוא משלם.

שרשירית

New member
משהו מהגירושים למדתי (מקווה)

זוחלת לרבנות אבל לא רוצה לזחול את החיים. פצצת אנרגיה
שכמוני צריכה מישהו שיעמוד בקצב ולא מתכוונת לקוצב לב.

aviavram

New member
אלה גריאטרים האחרים ילדים ואלה באמצע נשואים

או דפ....

../images/Emo41.gifעדכון ../images/Emo9.gif

קראתי וקראתי והחלטתי לראות מה יקרה אם אוסיף משהו על עצמי. כתבתי שאני פרודה+1, וגם גובה ומשקל (טוב, בערך. לא נשקלתי מאז הלידה). אין לי מושג עד כמה הנתון האחרון רלוונטי, אני אישית כלל דילגתי עליו בכרטיסים שעברתי עליהם, לא מעניין. תוצאות: 1. כמות הפונים די ירדה. 2. קיבלתי רק פניה אחת מבן 20. כל עוד לא מביא אישור מאמא לא מדברת איתו. 3. התחלתי לקבל פניות מגרושים עם ילדים (עדיין לא הייתה שום פניה מגרוש בלי ילדים), הגילאים מ-30 ועד 45 (אני בת 30). חייבת לציין שהשאלות הפכו להיות הרבה יותר מעניינות מ"היי מה נשמע". מסתבר שדוקא אלה מעניינים אותי הכי הרבה
. מה אתם אומרים? לקבוע דייט
? להוסיף עוד משהו בכרטיס שלי ולראות מה ייצא
? אולי בסוף כן אלך ללמוד פסיכולוגיה

אני לא קובעת דייט כל כך מהר

מתחילה בשיחה קלילה במסנג'ר. אם זורם מבקשת טלפון ורק אז אני אקבע פגישה.

שרשירית

New member
ברור. צריך לסנן את כל הפסיכופטים

אבל תודי שבחור בן 20 זה שיא! אלי פנה הכי צעיר בן 24 - פחד אלוהים.

aviavram

New member
פסיכופטים ?ילדים תמימים שאשה בשלה עוד עושה לה

להם משהוא אני במקומך הייתי מודה לריבונו שכן הכל בידי שמיים

למעלה