אתרי הכרויות......

MAST GO ON

New member
ורד בואי ../images/Emo26.gifאבל בשושו../images/Emo36.gif

תנשאי לי לי באתרים כאלו זה תזדייני איתי (זה מותר להגיד פה ככה
) ************ ובקשר לבדידות צודקת הייתי מחדדת שלפעמים אפשר להיות ביחד ובכל זאת להרגיש כל כך לבד זה הבחירה שלנו אם להרגיש בודדים או לא

ורד 3

New member
מותר

נאמרו פה דברים ...בוטים ...מבישים ...ו....ו....ועוד ועוד.....זה נשמע סביר. נו טוב אני טירונית לא ידעתי שתנשאי לי הוא שם נרדף לתזדייני איתי...תודה על העדכון ..אני אשקול בחיוב......

הסוכן64

New member
לא הצעתי לך שתזדייני איתי,שאלתי אם

תינשאי לי
מחפשת פרק ב לא? אז הנה מצאת לך אחד שגם מחפש.

אא ניר

New member
אתרי הכרויות

הם לא ממש המקום לקשקש, לצחוק ולהנות. וגם לא ממש למצוא חבר מהמין האחר על מנת לקשקש איתו בסוף היום, לצחוק, ולהנות. ממש כמו שכיתת מבחני לשכת עורכי הדין, זה לא המקום למצוא בו נפש רכה טהורה ותמימה. ברם, אל תתיאשי, אחד ל 12.695 נסיונות אכן תמצאי שכזה.

והוא מחוזר

כמו שבגיל 20 לא היה מחוזר. כן בן 65 ואלמן. מבוסס..והנשים כן..הנשים אחריו.. ככה הוא מספר.. והן אחרי הארנק..צעירות צעירות..ואללה.. ---------------------------------------------------------------------------------------- הוא חוזר מאוחר הביתה אשתו במיטה.. הולך למחשב..עושה לוג און..ומייד בצ'ט עם "הוטי טוטי" החמה.. הוא נכנס לאתר ההכירות ושם הוא בן 30..שולח מחמאות לכל אחת ואחת.. תמיד אפשר לדוג.. ועכשיו..הנה אחת חמודה....נשלח לך איזה קריצה... --------------------------------------------------------------------------------------- רגע מה אם האתר ההוא ..וזה ..ויש עוד אחד..וככה עובר לו לילה.. של סטוצים דמיוניים ווירטואליים ואולי אי שם החכה תתפס והדג יעלה..

למעלה