אתרי הכרויות......

אתרי הכרויות......

חברה שותיקה ממני בעניין הגרושים המליצה ודחפה אותי להתחיל לגלוש באתרי הכרויות. ואני כמו ילדה טובה עשיתי כעצתה וגיליתי עולם חדש ומרגש אבל גם נורא מבלבל. דבר ראשון שגיליתי הוא שכל מי שיצא לי "לדבר" איתו באימיילים או מסנגר נורא רוצה להציל אותי מחיי חסרי הסיפוק והפינוק ומציע את שירותיו כמחמם לשעות הלילה הקרות או כל וריאציה אפשרית כגיגולו מצוי. קשה לי מצפונית לכתוב באתרים האלו שאני מחפשת קשר רציני או את בעלי הבא כשמצבי החוקי אפילו אינו גרושה עדיין ולכן כשאני רושמת שאני מחפשת סתם חברים או קשר ידידותי הם כנראה מניחים שזו דרך יפה להגיד סטוצים-נא להגיע לפה. להפתעתי הרבה קיבלתי פניות בעיקר מרווקים ללא ילדים ונראה כי העובדה שיש לי 3 כאלו משלי לא הרתיעה אותם. ומצד שני מצאתי את עצמי חושבת שמי שצעיר ממני אפילו בשנה הוא ילד (ואני ילדה בת 29) ושזה לא מתאים לי. אני יודעת שיש הרבה סיפורי הצלחה לאתרים האלו ובכ"ז זה נראה לי משימה בלתי אפשרית לפתח שם משהו רציני. אבל אולי אני טועה במקום שבו אני מחפשת כי הרי כבר אמרתי שאני לא מחפשת בעל וגם לא סטוץ (כרגע) סתם רוצה לקשקש עם אנשים ולדעת שיש לי עוד חברים לשתף אותם בסוף היום, לצחוק ולהנות. אז מה דעתכם? מה נסיונכם?

d a n i e l s 5

New member
אין לי ניסיון....

והאמת גם לא ממש דיעה ..... נראה לי ש.......... סבלנות .........היא מילת המפתח שם באתרים האלה. סבלנות למצוא את המחט המתאימה לך בכל ערימת השחת :)

אא ניר

New member
מקובל

שכשנשאלת שאלה, משיב לה מי שיש לו מושג במה מדובר. את קצת נראית כמו ילדה בכיתה שלשמע השאלה של המורה, מותחת את ידה הימינית, תוך שהיא משעינה אותה על השמאלית, מותחת את האצבע כמעט עד לעין של המורה, וצועקת בלחש "אני.אני..אני", וכשהמורה פונה אליה היא עונה : "לא יודעת...". בכל מקרה, תודה ששיתפת בחוסר הניסיון שלך בהקשר לאתרי הכרויות. התרשמתי.

מזל חי

New member
"לפי המזלות שלנו אנחנו זוג משמיים"

"כשראיתי אותך ידעתי שאין אף אחת אחרת" ועוד הרבה בלה בלה בלה שחוזר על עצמו.. אם בוגנים יכתוב לך אל תעליבי אותו כמוני, הוא כעס שאני מתעלמת משמו ומעיסוקו, אפשר להגיד שרק על זה כתב לי. כל הרווקים, פייר נראים הכי שווים, אך זה ממש לא מענין, במיוחד כשהם כל כך צעירים ממך, עלק מחפשים בשלה
בקיצר, אני מאוד נהנת לפתוח את האתר כל יום יומיים, לקרא עוד משהו שמעלה חיוך או צחוק, לפעמים, פעם בהרבה זמן אני אפילו מעזה לצאת לאיזה דייט, שכרגיל מרחיק אותי לעוד כמה חודשים מהאתר.. אבל מי אמר שאין מצב, שמעתי שיצאו משם הרבה זוגות. אני לא מאמינה בזה, כמו שהפסקתי להאמין בהרבה דברים אחרים..

אז את אמריקה לא גיליתי

נו אז לא רק אני מקבלת מסרים מצחיקים/משונים/נדושים, זה כבר טוב לדעת. אני משערת שהסיבה שהחלטתי לחזור לפורום ולסיים בנתיים את הרומן שלי עם האתר זו ההבנה שפה אפשר לקשקש ולצחוק ושם אני יכולה לצחוק לבדי על אוסף ההצעות המגונות.

reli123

New member
גם לגברים...

היי, אני רלי, בת 32 גרושה כשנתיים + פרודה 3 שנים. גם לי הציעו להיכנס לכל מיני אתרי היכרויות על מנת למצוא את "אביר חלומותיי" וגם לי לא נראה שזה המצב האידאלי להיכרות. מצד שני אני לא מהבלייניות כך שאף אחד לא ידפוק לי בדלת ויציע את עצמו. האופציה האחרונה היא להכיר דרך חברים אבל....גם מלאי זה, אזל. בקיצור, אני ממתינה לאביר! בהצלחה לכולנו

cheburasha

New member
ניסיתי. ויצא מזה משהו

כמוך, חיפשתי קשר רציני אבל זמני ומצאתי אחרי זמן מה מישהו שבהחלט ענה לכל הדרישות. גרוש עם ילד. היה הרבה עלמה לדבר. הקשר נמשך קרוב לחצי שנה ואח"כ התפרק. היה ממש כיף. נהניתי מכל רגע. יש לי חברה שנכנסה לזה יחד איתי ואחרי כמה שבועות הכירה מישהו שחיה איתו כבר שנה שניה. יש סיפורי הצלחה... אבל לא תמיד זה הולך. וזה תלוי גם באזור מגורים. במרכז יש המון פנויים. ואצלנו ממש פחוט וגם המרחקים בין היישובים מקשים על העניין. והילדים! זה בכלל... כמה פעמים שמעתי... "את מקסימה, מדהימה, חכמה, יפה מושכת ועוד... אבל... הילדים... לא מוכן לזה...

Yerushalmi40

New member
אם חברות את מחפשת תנסי להשתלב בטיול

עופרים. לדעתי תוכלי להכיר שם לא מעט חברים

Yerushalmi40

New member
צמצמי את החיפוש

לכי על גברים / גרושים מעל גילך. גבר גרוש אולי יהיה מעוניין / פנוי יותר לקשק חברי או לקשר לא מחייב.

roksan

New member
אניי מבינה בדיוק..

מה שאת אומרת.. גם אני רוצה חברים שהם בסטטוס שלי כדי לדבר לצאת סתם חברים. . אבל אתרי היכרויות אינם המקום מעצם שורש שמם. אתרי היכרויות. DATES. ראיתי אנשים מפרסמים בפורומים שמתאימים להם בקשה כזאת. נניח: אני רוצה לארגן קבוצה בגילאי כך וכך למטרת חברות, בילוי , וכו'

מצוטטת

New member
דעתי????????????

רכוזשמעט אינסופי של ממשיי חלומות ניתן למצוא באתרים אלו.... את שאר האבירים הסיכויי לפגוש יהיה בגדר של נס.... *~*דעתי כאמור*~*

מצוטטת

New member
דעתי????????????

רכוז כמעט אינסופי של ממשיי חלומות ניתן למצוא באתרים אלו.... את שאר האבירים הסיכויי לפגוש יהיה בגדר של נס.... *~*דעתי כאמור*~*

זה היה...

כמעט קופי של הכפול... רק ה-ז' שם שהופרדה לה מה-ש' שהוחלפה לה ב-כ'. אפילו אני...אפילו בוקר...אפילו פמיים כי טוב... הבחינותי!

מצוטטת

New member
אהההההההההה))))))))))))))))))))))))

הבחנתי..................
הרבה "פיס" of עוגה| נימחרח כאן במהלך הבוקר

t o t a l

New member
שממון של שפע וקלות בלתי נסבלת

על נבכי השממון של ההיצע הבלתי מוגבל והקלות הבלתי נסבלת (לכאורה) של אתרי ההכרויות. אז הרפתי בתחילת השבוע את ההקפאה העמוקה של הכרטיס שלי. חודשיים הוא נח בחמימות ה- database המשובצר של יורה החצים היהודי. לא מבין את עצמי. למה? לא מסוגל לאף אחת ומאידך נוהר אחר השפע הבלתי נגמר של המחוייכות שהיהודי החליט שמתיאמות לי. יודע שהמקום הזה עושה לי רע. בחילה. מודע לזיוף. מרגרגר את הבחילה. מסביר לעצמי שזה לא עבורי ולא בשבילי ועדיף לי להתחמם בחיוכים אמיתיים סביב הבר באברקסס, מאשר באלו המזוייפים שסדורים בטורים ישרים על צג המחשב. מסביר לעצמי אבל עצמי המעצבן הזה לא רוצה להקשיב. ופתחתי מחדש ושבצרתי את ההגות החופשית והוספתי כמה חידודי לשון מצחינים. והחלפתי את התמונה הימנית ומחקתי כמה אמירות שכב לא אהבתי. והדלקתי סיגריה וחיכיתי לנשים היפות. חיכיתי שליבן יקפוץ. המתנתי שגופן יפרפר. עצמתי את עינין והכנתי את עצמי לגשם של כוסיות שיפול לי על הראש. ומקבל פניות. רובן מיותרות. או מנשים שאינן מושכות. או מנשים בוגרות או מרווקות לחוצות. ואם זאת כבר איזו כוסית, עם עיניים חכמות, אז אין לה מינוי וכל אשר אני יכול לעשות זה להרגיש דביל ולקרוץ לה חזרה. או לשלוח לה חץ מורעל בין העיניים. ועם חלקן שוחחתי. וצחקתי. ושיחקתי. והמחזתי. ותסרטתי. ועניתי על שאלונים מוסדרים ואפילו הסברתי באורך רוח את מקור פרנסתי (לא שיש לי ממש מושג). ואמרתי את הדברים הנכונים במקומות הנכונים. ושאלתי את השאלות הנכונות בטון הדיבור המתאים. והקפדתי לא לחטט מידי. ולא לשפוט מידי. ומאידח לפתוח את הלב ואת הרגליים כהרגלי. ולא קבעתי איתם כלום. לא שעה. לא פגישה. לא מועד ולא חג. כאילו בשביל מה באמת. מרגיש איך הבדידות שלי רק גדלה כשאני שם. רק מקבלת מימדים נחרצים של קטנות. ויודע שהמקום הזה לא טוב לי. ורצה לצאת משם. לברוח. להתנקות. להתנדף. רוצה לצאת מהמרוץ מהמטורף הזה אחרי הפנטזיה הממוסחרת. הבטחתי לעצמי ואני לא מקיים. בלעעעעע. עוד סיגריה ועוד גרגור של בחילה. הולך לתת לעצמי סתירה עם הזין. סוגר. נעלם. לא קיים יותר. *** נכתב במרץ 2005

ורד 3

New member
אני מודה

שתמיד הייתי אנטי אתרי ההכרויות ..למיניהם.. אבל ידיד חמוד שלי אמר לי תנסי ..נחמד שם מה כבר יכול להיות..... אז אמרתי מה יכול להיות באמת כולה כרטיס וירטואלי ......ננסה פתחתי לי שם כרטיס לא ממש מקורי ...הכי פשוט מי שאני ומה שאני בלי הרבה משפטי מחץ.... מאחר ואני ירוקה בתחום ...די התלהבתי בהתחלה מהפניות ....היה נחמד לקבל פניות שונות ומשונות.... ולראות כמה זמן אנשים מבלים שם און ליין ...פשוט לא יאומן. מה שהפליא אותי זה הבחורים הרווקים שלא מתייאשים ...חלק מהגרושים ובעיקר הנשואים שלא מקבלים תגובה חיובית בחזרה..וממשיכים ...לפנות ולפנות....אולי בכל זאת יקבלו פידבק..וברוב המקרים הם שכחו שפנו כבר רק לפני שבוע ...לבלונדינית ..לאדמונית ..ולשחרחורת מכפר-סבא..פשוט שכחו. היה אפילו אחד שכתב לי ... התינשאי לי ? ...נחמד לא ? המקום הזה הוא מקוטלג.... מעין שבלונה מסודרת...עם אנשים ..גברים ונשים כאחד ..עם שלל גוונים של צבעים ...כל אחד/ אחת והעולם שלו /ה..... מקווים ומייחלים למצוא את הנפש התאומה ......מרוב היצע .....נוצר מצב שהחבר של החברה שלי ...יצא עם החברה של החבר שלי לשעבר וכו' וכו'...... כתבת.... "מרגיש איך הבדידות שלי רק גדלה כשאני שם"......... בדידות בעיניי היא מילה קשה...זו בחירה שלך להרגיש ככה..אפשר גם לקחת את המקום בקלות ובקלילות ....ולזרום ולהבין שזה סה"כ עוד מקום .....שביקרנו בו ...או מבקרים בו מידי פעם.... ~דעתי~ (מצו' ...מסכימה לי ....כי אני נחמדה אליה )

למעלה