אתרי הכרויות

מאיפה אני אאסוף כמה גברים

נראה לי שאחד יספיק בתור התחלה .TX

סאטוריס

New member
קראתי גם את הכתבה הזו

אבל א כל כך האמנתי לו..
זה היה ניראה לי יותר שעשוע של הדמיון..

באמת

שלחת 200 פניות?!
מצאת 200 גברים באתר הכרויות אחד שמצאו חן בעיניך ונראה לך שיהיה מגניב לצאת איתם ואולי יהיה סיכוי?

יפה לך.

לא שיש לי יותר מדי ניסיון עם אתרים כאלה,
אבל אולי כדאי לעבור לאתר ללא תשלום?
כזה שאם את שולחת פנייה הבחור יוכל להגיב ולא יהיה חייב לשלם כדי להגיב...

לא יודעת מה יהיה ואיך יהיה לצאת איתם

התייחסתי בעיקר למה שכתבו ושאולי תהיה כימיה בשיחה. שמתי לב שבסופו של דבר רוב הדייטים נפלו מבחינתי מחוסר עניין בשיחה. ולחלופין, אם השיחה ממש טובה ואפילו צוחקים, זה בפני עצמו כבר גורם לי להימשך, גם אם הגבר לא בדיוק הטעם שלי מבחינת מראה.(לפעמים אפשר לראות תמונה ולהרגיש שאין שום סיכוי למשיכה ולפעמים יש סימני שאלה וזה לא כזה מוחלט)

חוץ מזה, הם יכולים להגיב אם אני מנוייה.
ניסיתי גם את OKCUPID , זה יותר גרוע שם. קיבלתי פניות מבני עשרים וגברים מתורכיה (שדרך אגב יש כאלו חתיכים
)
"החינמיות" לדעתי היא כן מדד לרצינות . אולי לא תמיד, אבל יש בזה משהו.
אם החלטתי לשלם כסף לאתר, זה מעיד מבחינתי על הרצון להכיר.

FineSilverMan

New member
את צריכה לקחת בחשבון

שאם האתר בתשלום, יש סיכוי סביר לפרופילים מזוייפים. כאילו יש פעילות באתר ולכן כדאי לשלם...
כמובן יש גם פרופילים אמיתיים. נתקלתי לא פעם במכרות.

ובעניין המדד לרצינות, זה מפוקפק מאוד. יש נשים שנתקלות בלא מעט נשואים ש"דגים" נשים מאתרים בתשלום...

ומהניסיון שלי, הקשרים הטובים יותר היו דרך אתרים חינמיים כמו OK, כאן או דרך הפייסבוק.

אם היית שולחת אליי היית מקבלת תשובה

קצת לא מסתדר לי שבחורה רושמת את זה
כי לרוב זו בעיה שנפוצה אצלנו הגברים שלא זוכים בכלל למענה מצד הבחורות ששולחים אליהם הודעות באתרי ההכרויות

לא יודע אם זה בגלל התמונה,כי לא ראיתי אותה, אבל לרוב למלל יש חלק לא מבוטל בהחלטה אם לפנות

זה בגלל התמונה

כבר קיבלתי הסבר מנומק, כולל דוגמאות

ואולי גם המלל לא משהו, סביר להניח שגם איתו יש בעיה.
אני רוצה לומר שזה חרא להיות גבר.אני גבר מתוסכל.

ראסטלין

New member
לא כ"כ הבנתי...

באתר היכרויות את עם תמונה+ פונה לגברים.
פה בתפוז את לא מוכנה להיחשף...

מעניין למה? הרי לצורך העניין הפורום הזה להיכרויות.

ראסטלין

New member
אם אין למשהו סיבה...

אז צריך לפקפק בקיום שלו.

נראה לי שתמונה תעזור לך לקבל פניות מחברי הפורום.

סאטוריס

New member
גיל זה בהחלט פקטור

ככל שהגיל יותר גבוה ככה תמצאי פחות רווקים אטרקטיביים שיסכימו.
אני מוצאת שהמון פוסלים על גיל.
הדבר השני - לוקשיין - היום בחורים הם עצלנים
ואני חושבת שבעיקר באתרי היכרויות יש הרבה בחורים עצלנים אז הם יעדיפו מישהי מאותו אזור.

ולגבי תמונה
אני מסכימה עם מי שכתב
הכי טוב תמונה מקצועית שמוציאה אותך יותר טוב מהמציאות

מאשר תמונה שמוציאה אותך פחות טוב מהמציאות .

אתר היכרויות זה שוק בשר.
והערך של הבחורה נמדד בהתאם
צעירה, ניראית כמו דוגמנית וגרה באותה עיר - הגבר יפנה.

ולכן אני מציעה לך לנסות בנוסף כיוונים אחרים : לצאת לפאב, משרדי שידוכין, ספיד דייט, טיולי פנוים פנויות. לבקש מחברים - נניח יש לך זוג חברים שהגבר עובד בהיי טק - לשאול אם יש מישהו פנוי / גרוש אצלו בעבודה וכו'
ולהתערבב בנסיבות חברתיות כמה שיותר.

חיכיתי לתגובה מבחורה...

וקיבלתי.תודה.
את מעלה כאן אפשרויות נוספות, שאני מבינה שצריך לנסות.די קשה לי לצאת מהמסגרת שלי ולנסות משהו כמו טיולי פנויים פנויות
או ספיד דייט. אני מנסה לעכל עם עצמי את המציאות החדשה ושאולי צריך לנסות דברים חדשים.
לגבי המעגל החברתי- שמצטמצם יותר ויותר (לא מכירה רווקים\רווקות בכלל), האם טיולי פנויים פנויות הם הזדמנות להכיר גם חברות?
בכל מיני פעילויות אחרות שמעניינות אותי (חוגים, קורסים) לא יצא לי להכיר רווקות.
אם חושבים על זה, אני לא מחזרת רק אחרי בחורים, צריך לתפוס גם בחורות

סאטוריס

New member
לדעתי צריך להיות עם ראש פתוח

חברה יכולה להיות גם גרושה או נשואה עם ילדים או נניח אמא לילדים בוגרים. ואז היא פנויה יותר מאמא לילדים קטנים.
בטיולי פנוים פנויות גם אפשר להכיר חברות. - אני לא ניסיתי אבל חברה היתה שם וזה מעגל חברתי - למשל הם עשו פיקניק ביום העצמאות וזה בהחלט נחמד.

דבר נוסף שיש שם הרבה נשים - מעגלי נשים - זה מפגשים של נשים על נושאים שונים . תגגלי.

למעלה