אתרים ישאלים

A Pig in a Cage

New member
אתרים ישאלים

יש אתרים ישראלים של באפי? ואני לא מתכוון לאתרים חפיפניקיים של ילדים קטנים, אלא למשהו טוב ומושקע, בסגנון של BuffyGuide או BuffyVerse. כי אם אין, אולי כדאי לעשות אחד...

A Pig in a Cage

New member
הקפצה ורעיון

חשבתי שזה יכול להיות רעיון/פרוייקט נחמד שכזה, לעשות אתר טוב ומקיף על הסדרה. אבל בשביל זה אני צריך לדעת אם כבר יש אחד כזה (בעברית), וגם כמה אנשים שיעזרו, כמובן...

nAm250

New member
רעיון נחמד!

לפי מה שהבנתי כיום יש אולי 7 אתרים בעברית של באפי (וחלקם לא ממש אתרים) אני לא ממש מבינה בבניית אתרים אבל אני אשמח לעזור במה שאני יכולה.

אממ..

אני מאמינה שזה אתר ישראלי די מקיף על הסדרה, וגם על אנג´ל, בעיצוב חדש! אבל תמיד לא יזיק עוד. ואל.

A Pig in a Cage

New member
לא יודע...

האתר הזה לא נראה משהו... והעיצוב שלו די מגעיל לדעתי. אני חושב שזה יכול להיות רעיון נחמד ומעניין לבנות (עוד) אתר, משהו שיתופי כזה של חברי הפורום כאן, ובכלל. את רוב הצד הטכני אני יכול לקחת על עצמי, אבל אני בטוח אצטרך עזרה כי אין לי מספיק זמן, ידע וכוח לעשות דבר כזה לבד. אז אם מישהו מעוניין, שיודיע, ונראה איך זה יתגלגל

sure

אני דווקא די אהבתי את הרעיון של בניין העיריה, הבר של ווילי וכו´.. אם אתה יכול לנהל את הצד הטכני, ובטח יש כאן עוד כמה אנשים שיוכלו לעזור לך, יהיה מאוד טוב אם יהיה אתר רציני ומושקע של באפי בעברית. בקש מה שאתה צריך.. ואל.

A Pig in a Cage

New member
עדיין לא חשבתי על זה ברצינות

כרגע אני צריך להלהיב כמה שיותר אנשים בקשר לרעיון, כדי שכשאני אתחיל להתחרט יהיו לי מספיק סיבות להשתכנע שלא
אני מניח שאני צריך עוד אחד או שניים שיעזרו לי טיפה בצד הטכני - וזה לא צריך להיות ממש גדול, רק להוריד טיפה עומס - וחוץ מזה כמה שיותר אנשים שיהיו אחראיים על תוכן, מכורים אמיתיים שאין להם בעיה לדבר שעות על הסדרה ולכתוב לא מעט... וגם הרבה הרבה הרבה רעיונות אני אהיה יותר נקודתי כשאני אארגן את המחשבות שלי יותר טוב. בינתיים הם סתם מרחפות להן באויר

talrv

New member
אמורים להיות בסביבות השבע..

הכתובת שקיבלת הייתה לאתר סאנידייל בישראל, (מה שכמובן אתה יודע אם נכנסת) ואני אישית נורא אוהבת את האתר הזה ולדעתי הוא מקיף ומצויין.. אם לא אהבת, יש עוד ורובם טובים.. (חלקם גם בפייבוריטס שלי..) http://www.geocities.com/morvard/ http://www.buffy.co.il http://www.geocities.com/btvs_fans/ יש גם את אתר האח של Happy Meals With Legs (האתר הראשון משלוש - ניתן למצוא קישור בעמוד הראשי של האתר) שהוא גם נחמד, אבל אני לא חושבת שיש לי אותו במועדפים בגלל זה אין פה קישור. וגם את האתר "לילות סאנידייל", שגם את הקישור שלו אין לי אבל הוא די טוב.. וכמובן את האתר המקסים של ליאור, שאני לא זוכרת את השם שלו כרגע, שלוקח את הרעיון של באפי ועשה ממנו משהו קצת אחר ומצויין.. לאתר של ביפ יש חלק על באפי, http://www.bip.co.il/buffy/ אם אני לא טועה.. גם לאתר של המסך המפוצל יש שער באפי, שמכיל פורום, סקרים (פינגרים כמו שקוראים להם שם), פרויקט רסטלס - פרשנות נרחבת לפרק רסטלס, וסיכומי פרקי השבוע בסטאר המצויינים (פשוט מדהימים אני חולה עליהם) של JW וWW.. האתר של המסך המפוצל הוא http://www.tve.co.il - בתפריט למעלה רשום שער באפי.. אם שכחתי משהו באתר http://www.buffysearch.com יש קטגוריה של שפות-עברית. שמה תמצא את כל האתרים בעברית.. אם עדיין אחרי כל אלה תרצה להקים את האתר הזה, אני מוכנה לתרום בתכנים ובידע המצומצם (אבל ידע בכל זאת) שלי ב-HTML.. יש לי אפילו כמה דברים יפים בג´אווה סקריפט שליקטתי מכמה מקומות למרות שבשפה עצמה אני לא מבינה כלום.. אם תצטרך משהו, יש לי מאגר של 1216 תמונות מהסדרה (בסיבות ה-220 תמונת של שרה, 110 של ניקולס אהובי, וקצת פחות תמונות אבל עדיין מספיק של דיוויד וג´יימס.. יש לי גם כמה וכמה תמונות של זוגות, הרבה מהקומיקסים של הסדרה, ויחסית מעט תמונות של אמבר ואליסון ובקושי תמונות של מישל, טוני ואמה..). אם אתה מעוניין להכניס סרטים להורדה למחשב (buffyverse הישראלי כזה), אז גם בזה אני מוכנה לעזור...

star lili

New member
סאנידייל בישראל

הוא אתר נהדר, עם המון סיכומים, הרהורים, רקע על שחקנים ודמויות, ופורום די פעיל ואיכותי אבל מבחינת חלק די גדול מהתוכן הוא ממש לא מעודכן- יש שם חלקים שנכתבו עוד בתקופה שבאפי שודרה בערוץ 2, ומחשיבים כספוילרים דברים שקורים בעונה 4... כמו למשל בפינת הזוגות הם מסכמים את מערכת היחסים של באפי וספייק רק על פי הפרק something blue ומתיחסים לכל הענין כבדיחה חד פעמית... היהי
וגם הפרק earshot נחשב ל"פרק אבוד" וחלק מהדברים ברשימת ה"דברים שלעולם לא יקרו בבאפי" כבר קרו מזמן... ועוד ועוד... בכללי זה גם אתר מאוד סטאר קרוסרי, וממש לא מומלץ לשונאי באפי/ אנג´ל. אבל חוצמיזה, הוא אתר ממש מושקע ומענין

Lizz

New member
אתה מתכוון בעברית, נכון?

לא סתם אתרים ששייכים לישראלים. רק רציתי להיות בטוחה.

Buffybot

New member
למה שלא פשוט

תלך לעמוד "קישורים" שבתפריט למעלה? יש שם קישורים לאתרי באפי בעברית. אבל אין שם את כולם, באמת. לא שמתי לב שסאנידייל בישראל שינו עיצוב. הבעיה היא שהם בקושי מעדכנים. לפי מה שאני זוכרת, הפעם האחרונה שהם עידכנו הייתה 16/6 (השנה כמובן...) ואז עכשיו. אני יודעת ש www.geocities.com/btvs_fans/main.html מתעדכן די הרבה, כמה פעמים בחודש. בכל אופן, זה לא שאין אתרים ישראלים גדולים לבאפי. הם פשוט מעטים וחלקם לא באפיוורסים. את רובם אני דווקא אוהבת ומשתדלת לבקר בקביעות, לראות מה חדש. anywho, לך לקישורים למעלה, או כנס באמת לbuffysearch ואז לאתרים בעברית (יש שם לכל שפה עמוד, ואני ממש מתפלא שיש עברית שם) אה, ודרך אגב. מישהו יודע מה קרה עם buffy.co.il??

A Pig in a Cage

New member
המטרה

היא לא למצוא אתר בעברית. זה לא שפתאום החלטתי שאני חייב לראות עכשיו אתר באפי ישראלי, אלא שממה שאני מתרשם רובם לא משהו, וזה בסדר, ולכן אני רוצה ליצור משהו יותר טוב אבל חברי הפורום מפספסים את הכוונה כנראה, או שהם פשוט לא מעוניינים

Mr Freeze

New member
בקשר ל- buffy.co.il

אני מקורב למנהלת האתר, ולצער כולנו - אין ביכולתה כרגע להמשיך לעדכן, מהסיבה הפשוטה (והמעצבנת)שאין לה זמן. לחץ חברתי עשוי לעבוד
בר.

Mr freeze- אולי

זה באמת לא כל כך תלוי בה, אבל עדיין, כבר לפחות שנתיים האתר הזה לא מתעדכן, הוא חוזר ויורד, אני יכולה לספור לפחות 5 פעמים שזה קרה. בהתחלה זה היה אתר מאוד טוב, חבל שלא היה למתן זמן לעדכן. אבל לא נראה שיהיה לה זמן לזה, אז חבל לחשוב שהוא יחזור. אם הוא בכל זאת יחזור- האח. ואל.

Marsha Figg

New member
אמ...בר...

למיטב זכרוני אתה הקמת איזה אתר ישראלי לבאפי לפני מיליון שנה, משהו מלא בהרבה מאוד דברים, כולל אפילו מידע על איזו סדרה חדשה כזאת בסגנון באפי, אנג´ל משהו. ואמרתי לך שיש שם הרבה מדי דברים, ואחר כך התחרטתי ואמרתי לך שזה בטח מעניין מעריצים של באפי, והם אוהבים את זה. עכשיו אני מתעניינת לגבי אותו אתר
.
רחלי

Mr Freeze

New member
תגובות לשתיכן...

א. כשאמרתי "לחץ חברתי" אני כמובן צחקתי. נכון לעכשיו, אין סיכוי שמתן תמשיך לעדכן את האתר, כי אין לה זמן לכלום. ב. בעניין האתר שלי (ז"ל)... אני אקח את ההתעניינות שלך כמחמאה
לא, אין סיכוי שנקים אותו מחדש. כל הצוות די התפרק. זה היה מזמן, והיום יש הרבה אתרים שמציעים הרבה מעבר למה שאנחנו הצענו אז. בר.

Mr Freeze

New member
"באפי, הקוטלת 2000"

כמו שמשתמע משמו, הוא נבנה בתקופה בה אנשים עוד פחדו מהבאג הנחמד.

dansh

New member
יש כמה בעברית

אני לא זוכר בדיוק כמה, בסביבות שבע שמונה. תחפש ולדעתי זה יכול להיות רעיון נחמד

buffgirl

New member
אני מוכנה לעזור להקים אתר

אם זה מבחינת חומר, או מבכינה גרפית או טכנית. ולדעתי זה גם רעיון מאוד טוב.

למעלה