אתרים ישאלים

ד י י ז י

New member
אין לי בעיה לעזור אבל..

אני ממש לא מבינה בכל הדברים של בניית האתרים.. אבל אם יש משהו לא מסובך באתר - אין לי בעיה לעזור!

buffgirl

New member
אז רגע, בואו נעשה ככה:

שכל אחד שרוצה לקחת חלק באתר של הפורום (ואני מקווה שהרבה ירצו) שיכתוב פה מה הוא מכון לשות למשל: אני (דניאל למי שמכיר ואני בת! תסתכלו בניק!)-מידע,תמונות,גרפיקה, בנייה. קיי? תשרשרו להודעה הזאת. ביי!

talrv

New member
אוקיי...

אני טל (בת), מוכנה לעזור במידע, תמונות, ויש לי ידע ממש מצומצם בבנייה (HTML באופן די מקיף כמו שכבר ציינתי)... אני חושבת שזהו זה, אבל אם תבקשו יפה
(ז´תומרת אם צריך עזרה במשהו נוסף) אני מוכנה להשקיע מזמני.. מי שרוצה ליצור קשר, האימייל הוא [email protected] והאייסיקיו 98051730.. (גם מי שסתם בא לו לדבר מוזמן, רק תשלחו הודעה, רוב הסיכויים שאני אענה מהר..)

14מתן

New member
גם אני רוצה לעזור !

אני יכול לעזור בכתבות תמונות תקצירים וכל מה שתירצו חוץ מהחלק התכני שלשים את זה באתר כי כמו שבאפי אמרה היום זה כמו שמן ומים או משו כזה... האיסיקיו שלי זה 95955010

אני יכול להכין שומרי מסך

איציק=148641139 אני יכול להכין שומרי מסך מכל תמונה שתביאו יש לי המון אבל המון שומרי מסך וולפייפרים תמונות למינהם פונטים כל דבר אפשרי סקינים הכל

nAm250

New member
אני גם כמו שגם כתבתי

אין לי מושג בכל החלק התכני אבל בתכנים אני יכולה לעזור. יש לי גם חברה שעושה כל מיני סירטונים מקוריים של הסדרה אז אפשר גם לפרסם אותם

Buffy1

New member
if you need me

146520373 אני לא יודעת בניית אתרים, אבל בתמונות, מידע, קישורים לאתרים או כל דבר אחר אני אשמח מאוד לעזור.

ד י י ז י

New member
אמממ..

אני יעל , וגם לי אין ממש ידע בבניית אתרים , אבל במידע , ציטוטים , פרקים , תמונות , דמויות (בעיקר אנג´ל) אני מבינה.. אז אם צריך - 157631956 וגם אם לא צריך..

Schnickelfritz

New member
בקטע הבניה(והעיצוב) אני מוכנה לעזור

יש לי ידע בעיצוב גרפי ואני יודעת HTML ברמה דיי טובה (אני חושבת...) בנוסף, אני במגמת מחשבים (היום עברתי, מזל טוב לי
) ואנחנו אמורים ללמוד השנה גם JAVA SCRIPT ו ASP- כך שאני אוכל לסייע בתחום אם תלכו עם הרעיון עד הסוף

well,

נראה לי שיש מספיק אנשים שנרתמו למשימה, מי לוקח על עצמו לנהל את כל זה? a pig in the cage, או שאתה עדיין בקטע של לשכנע אנשים אחרים ולזרוק הקמות אתרים לאוויר? take ur time.. אני יכולה לעזור בתמונות, מידע (גם על קורדי וגם על ספייק יש לי כמה דפים, לא ברמה משהו אבל כבר מוכנים בוורד כי ניהלתי פעם אתר על קורדי וכמעט ניהלתי על ספייק) ובכלל, פנפיקים מתורגמים, ומולטימדיה. ואל.

Buffybot

New member
וואו

לבנות אתר שלם דורש המון סבלנות לפי מה שנראה לי. אבל אני מניחה שאם כולנו נתרום לבנייה לא תהיה הרבה בעיה, אם כל אחד יהיה אחראי למשהו, לפינה או עמוד. ובקשר ל"מנהל", אני לא חושבת שצריך להיות מישהו אחד כזה, אלא שהאתר יהיה על שם הפורום, כולם עושים אותו. הייתי רוצה לעזור. אבל בנוגע לזמן ולסבלנות, אין לי אותם כל כך וגם אין לי משהו שאני כל כך מצטיינת בו. אז מה אם אני אהיה אחראית על קבלת וענייה (מהשורש לענות) של דואר? אז בואו באמת נחלק תפקידים, ושכל אחד ייקח את התפקיד שלו ברצינות ולא שייקח לו חודשיים "להגיש" את המשהו שאחראי עליו. GO

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo26.gifתגובה לתגובות על האתר../images/Emo36.gif

קודם כל, אני חייב לציין שאני שמח מאוד לראות כל כך הרבה תגובות חיוביות. אתמול אחה"צ כבר הייתי בטוח שלא ייצא מזה משהו, אבל עכשיו זה נראה לי הרבה יותר טוב. אז דבר ראשון אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה והנכונות לעזור, זה ממש נהדר.
אני חייב לציין שהרעיון לא היה לבנות "אתר של הפורום" או משהו בסגנון, אלא פשוט אתר. הכוונה שלי היתה שכמה שיותר אנשים יתרמו לעשייה, מה שיהפוך את האתר ליותר מגוון ומעניין, ויקנה לו מין תחושה של שיתופיות. פניתי לחברי הפורום כי זה בדיוק מה שיש כאן, שיתופיות שכזו, אבל אין בכוונתי המקורית להפוך את האתר לשייך לפורום, אלא למעשה להפריד ביניהם, כי אחרת אנחנו אמנם נהנה ממנו, אבל גולשים "חיצוניים" יכולים להירתע. מבחינת הקמת ותפעול האתר, אני חושב שאפשר לחלק את העבודה לשתיים, הצד הטכני והתוכן. מהבחינה הטכנית, כפי שכבר ציינתי, אני אקח את החלק המרכזי (וזאת אולי הזדמנות טובה להציג את עצמי: דור, 19, מתכנת בצבא עם נסיון לא קטן בפיתוח ועיצוב אתרים) וכל המרבה לעזור הרי זה משובח. מהבחינה התכנית אפשר בכיף שפשוט מי שבא לו יכתוב כתבה / מדריך פרקים / סקרים וכל דבר העולה על רוחו, אבל חייב להיות מישהו שאחראי על הכל, אחראי תוכן אם תירצו. בדיוק באותה המידה שכאן בפורום כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה אבל עדיין יש מנהלים שהם האחראים על מה שקורה כאן, אבל זה צריך להיות ברמה קצת אחרת (עדיין, מדובר באתר ולא בפורום). כדי לעשות הכל באופן מסודר, אשמח אם כל מי שמעוניין לעזור ישרשר להודעה הזאת ויכתוב בקצרה על עצמו ובמה הוא יכול לעזור (ואם זה בצד הטכני, להוסיף גם קצת על מה שהוא יודע לעשות) וזהו. תודה רבה על העזרה, ואני באמת מקווה שיצא מזה משהו בסוף
דור

resputin

New member
אני מניח שכולם יכולים לעזור,

ובכלל, מההיסטוריה של הפורום, אפשר לקחת המון המון סיכומים של נושאים ופרקים, כגון הסיכומים על גלוריפיקוס וכן על שאר דמויות, שנתנו הסברים יחסית ארוכים ומפורטים. מה אני אומר על עצמי? רספיוטין, 16, לא ידוע להבדיל בין חוט אדום לירוק- אבל בעל יכולת הבעה עצמית די טובה, מוכן לעזור לך בסיכומים אם תצטרך..
..

talrv

New member
כבר אמרתי את זה...

אבל אם עושים את זה יותר מסודר, אז אני אגיד שוב.. אני טל, 14, יודעת בערך HTML אבל לא יותר מדי טובה בזה.. אני מוכנה לעזור במידע, תמונות, ואם חסר מישהו שיעשה את זה, אני אסתכן ואומר שגם לי יש יכולת הבעה עצמית סבירה פלוס (מה שאומר "די טובה")..
אם צריך משהו, רק תגידו ואני אעשה מאמצים, עד כמה שאפשר במגבלות הזמן שלי..

idan3k

New member
גמאני די מוגבל בזמן אבל ../images/Emo26.gif

עידן, אוטוטו 15 (בנובמבר), יודע HTML אבל לא דברים מורכבים מדי. יודע פלאש, אבל שוב לא דברים מורכבים מדי (רוב הפקודות תכנות אינ לא יודע). יודע לעצב מדהים לדעתי (פוטושופ, פלאש...)

max2k

New member
טוב הפעם אני יפרט

איתי עוד חודש .14 אני ישמח לעזור בתכנים (תרגום, תקצירים, דמויות וכו´). אבל לא בתכנות כי אני ממש לא מבין בזה.

ושוב

בת 16 בקרוב, אין לי רקע של שפות אינטרנט, אבל יש לי מידע שיכול לעזור,(גם על קורדי וגם על ספייק יש לי כמה דפים, לא ברמה משהו אבל כבר מוכנים בוורד כי ניהלתי פעם אתר על קורדי וכמעט ניהלתי על ספייק ככה שיש לי כמה פינות עליהם וכו´.) ובכלל, פנפיקים מתורגמים, ראיונות מתורגמים ולא מתורגמים, סריקת אזכרות בעיתונות על באפי, תמונות ומולטימדיה. הצעה: הפורום באתר, אם יהיה, יהיה הפורום הזה. גם ככה חברי הפורום הזה יתרמו את מרצם וזמנם לבניית האתר. ואל.

למעלה