../images/Emo26.gifתגובה לתגובות על האתר../images/Emo36.gif
קודם כל, אני חייב לציין שאני שמח מאוד לראות כל כך הרבה תגובות חיוביות. אתמול אחה"צ כבר הייתי בטוח שלא ייצא מזה משהו, אבל עכשיו זה נראה לי הרבה יותר טוב. אז דבר ראשון אני רוצה להודות לכולכם על התמיכה והנכונות לעזור, זה ממש נהדר.
אני חייב לציין שהרעיון לא היה לבנות "אתר של הפורום" או משהו בסגנון, אלא פשוט אתר. הכוונה שלי היתה שכמה שיותר אנשים יתרמו לעשייה, מה שיהפוך את האתר ליותר מגוון ומעניין, ויקנה לו מין תחושה של שיתופיות. פניתי לחברי הפורום כי זה בדיוק מה שיש כאן, שיתופיות שכזו, אבל אין בכוונתי המקורית להפוך את האתר לשייך לפורום, אלא למעשה להפריד ביניהם, כי אחרת אנחנו אמנם נהנה ממנו, אבל גולשים "חיצוניים" יכולים להירתע. מבחינת הקמת ותפעול האתר, אני חושב שאפשר לחלק את העבודה לשתיים, הצד הטכני והתוכן. מהבחינה הטכנית, כפי שכבר ציינתי, אני אקח את החלק המרכזי (וזאת אולי הזדמנות טובה להציג את עצמי: דור, 19, מתכנת בצבא עם נסיון לא קטן בפיתוח ועיצוב אתרים) וכל המרבה לעזור הרי זה משובח. מהבחינה התכנית אפשר בכיף שפשוט מי שבא לו יכתוב כתבה / מדריך פרקים / סקרים וכל דבר העולה על רוחו, אבל חייב להיות מישהו שאחראי על הכל, אחראי תוכן אם תירצו. בדיוק באותה המידה שכאן בפורום כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה אבל עדיין יש מנהלים שהם האחראים על מה שקורה כאן, אבל זה צריך להיות ברמה קצת אחרת (עדיין, מדובר באתר ולא בפורום). כדי לעשות הכל באופן מסודר, אשמח אם כל מי שמעוניין לעזור ישרשר להודעה הזאת ויכתוב בקצרה על עצמו ובמה הוא יכול לעזור (ואם זה בצד הטכני, להוסיף גם קצת על מה שהוא יודע לעשות) וזהו. תודה רבה על העזרה, ואני באמת מקווה שיצא מזה משהו בסוף
דור