אתנה, בבקשה

אתנה, בבקשה

שימי לנו את מתכון הלחמניות תודה

eve10

New member
היי -----הלינק לאתר שלי

בשמחה ולמי שמעוניין לראות http://community.webshots.com/user/eve1234100

magy

New member
הבטיחה....

נשלח במייל על ידי חונה השובבה....... עקרת בית שומעת דפיקה בדלת. כשהיא פותחת עומד שם איש ושואל אותה אם יש לה כוס. היא טורקת את הדלת בפניו, לא מאמינה למשמע אזניה. אותו דבר בדיוק מתרחש בשלושת הימים הבאים, והאשה מחליטה לספר לבעלה. אומר לה הבעל: "מחר לא אלך לעבודה. כשהוא ישאל אותך אם יש לך כוס תגידי כן, ואני אתחבא מאחורי הדלת". האיש מגיע למחרת שוב, האשה פותחת את הדלת הוא שואל אותה אם יש לה כוס והיא עונה לו "כן". אומר לה האיש: "אז תגידי לבעלך שיפסיק לזיין את אשתי!"
PPPPPPPPPPP

קחי משהו מוסרי יותר לאיזון../images/Emo6.gif

מזכר מאלוקים אל: אלייך תאריך: היום מאת: ממני הנדון: את אני אלוקים. היום אני אטפל בכל בעיותייך. זכרי, אני לא זקוק לכל עזרה. אם בחיים תיתקלי בבעיה שאת לא יכולה לטפל בה, אל תנסי לעשות זאת כלל. הכניסי אותה לתוך תא "השמ"ב" (דברים שאלוקים מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל בקצב שלי, לא שלך. מיד לאחר שהכנסת את הבעיה לתא, אל תמשיכי לדאוג לה, היא הופכת להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כווני את הפוקוס שלך לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלך כרגע. אם את תקועה בפקק, אל תתייאשי. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ´ופר שלא חלמו עליו. אם יש לך יום נוראי בעבודה, חשבי על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים. אם מערכת היחסים שהיית מעורבת בה התפרקה, חשבי על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או לא אהבו אותו. אם תקטרי על זה שהסתיים עוד סוף שבוע, חשבי על אישה עם צרור הצרות שעובדת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה. אם יש לך תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבי על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת. במקרה ותימצאי שערה לבנה חדשה על הראש, זכרי את חולת הסרטן שנמצאת בטיפול כימותרפי, ושהייתה רוצה שיהיה לה שיער לבדוק. אם את נמצא בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעת לאן לפנות, ואת שואלת את עצמך: מה התועלת בכלל? היי אסירת תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת. אם את מוצאת את עצמך קורבן למרירות של אחרים, לבורות שלהם, לקטנוניות או לחוסר הביטחון שלהם, זכרי, המצב יכול להיות גרוע יותר. את יכולה להיות אחת מהם.

אורניהו

New member
חונה.זה קל לומר כך,אבל כמה שלא..

יהיה קשה,או הפורענויות הבאות ומגיעות אלינו לעתים [אפילו די קרובות]מרגשות אותנו,מכאיבות לנו,ומטרידות,ונכון אנחנו עומדים מולן בפרץ,וזו הסיבה בעצם שהגענו עד כאן,ולאנשים רגישים שכמותנו,כל מחשבה שהיא,כל הרהור קטן,שנכנס לנו פתאום,מפריע ומשבש.כולנו אוהבים את הנוחות,השמרנות,והיציבות,אבל מה לעשות כשלא תמיד הולך הכל חלק!ואז ההתרגשות,ואז ההתפרצות,ואז החוסר שקט,ההתעוררות בלילה,הקימה המוקדמת בבקרים,ואחר כך כדורי ההרגעה השונים,ולאחר מספר ימים חוזר השקט,וחוזרת השלווה המרגיעה.ואותו עניין מטריד,גז ונעלם.

זה מה יש

New member
"השמ"ב" = "דשמ"ב"

אבל מה זה חשוב
רק רציתי ללחוש לך שבאתי לפה לקרוא אותך "זהוש"

טל-יה

New member
ואני רואה שיש כאן חבר חדש

בנוסטלגיה אולי הוא לא חדש כאן.... אבל פעם ראשונה אני רואה את זהוש כאן... וולקם זהושששששששששש

זה מה יש

New member
תודה תודה

מי אמור להכין את הקפה הראשון? זו ההיא הותיקה או זהוש החדש?
"זהוש"

טל-יה

New member
זהוש..

אומרים שה -
הראשון הוא און דה
אבל גם אומרים שג
רים ג´נטלמנים מזמינים ל -
ראשון אז....... זה זה...

זה מה יש

New member
פעם שניה תמיד יותר מענגת ../images/Emo13.gif

ולקפה אני לעולם לא מסרב
ברכות ואיחולים לבביים לרגל יום הולדתך עד מאה ועשרים. שנים של אור, אושר ואהבה. "זהוש"

והפעם השלישית?../images/Emo163.gif

לפעמים פעם אחת מספיקה כמו שלוש פעמים קריא: פעם ראשונה, שהיא גם הפעם האחרונה, שהיא גם פעם אחת יותר מידי....
יאללה אני יוצאת מהרשת תהיו ילדין טובים, אל תעשו שום דבר שאני לא הייתי עושה חונה במצב רוח נזירי.

שקדי

New member
מתבקש פה פירוט לדעתי...../images/Emo22.gif

מהם בדיוק הדברים שלא היית עושה ולמה?????

magy

New member
היא, הייתה עושה, היא רק מבקשת

שאחרים לא ייעשו.........את מה שהיא לא הייתה רוצה, שהם ייעשו, כשהיא לא עושה......... מובן?

שקדי

New member
כשאת.....או היא.......

אומרת לא למה את מתכוונת?? או היא.....אם כבר נבחרת לפרשן.........

magy

New member
רק אתמול, הקריא דן אלמגור

את הבית הנוסף לשיר..... "כשאת אומרת לא, לזה, את מתכוונת"......וגומר..... אבל נורית שרה......... "אתה אידיוט אמיתי אם חשבתי אותי שאבוא וארוץ עד אלייך אני שונאת אנשים שבמקום לדבר הם זזים..... הייתי בכיף מחבקת אותך מחכה לך בין הסדינים ואולי , אתה פה חסר לי....." שובבה הנורית הזו..........מי כתב לה? אביביניו??????

למעלה