אתן מציפות!

Unicorn Fairy

New member
אתן מציפות!

למנהלת, אני מצטערת, אני חולה עליכן ועל המנהלת אבל את לא עושה את התפקיד שלך ואת לא שומרת טוב! את צריכה לשמור שהבנות פה לא יציפו!!!

Mooa-Numi

New member
../images/Emo35.gif

Unicorn Fairy

New member
אל תעלבי אבל...

לפי כמה חוקים שאני מכירה, אסור להציף, ואתן משרשרות כל כך הרבה תמונות (בספירה אחרונה של השירשור האחרון 54 תמונות!!!) וזה נקרא להציף. אני אולי לא מנהלת פה, אבל אני לפחות יכולה להגיד שאתן מציפות כל כך עד שעלולים לסגור לנו ת´פורום, מתוקות!!!!!!

S.tal

New member
זו לא נקראת הצפה!

פה זה פורום דוליז, ובפורום דוליז אנחנו אמורות לפרסם הרבה בובות! ורק עשינו שירשור אחד ארוך, כדי למנוע סתם מלא הודעות חדשות, שתופסות יותר מקום בפורום! וזו כבר פעם שנייה שאני כותבת את ההודעה הזו! זה לא נשלח!!! :(

תגובה!!!../images/Emo46.gif_________../images/Emo23.gif

סליחה, -תקנו אותי אם אני טועה- אבל לשים תמונות בפורום (ולא עוד שהמטרה כאן היא לשים תמונות) - זו מ-מ-ש לא הצפה! ולא להשמיץ את המנהלת -ההכי טובה בעולם- שלנו! ששששש!

Unicorn Fairy

New member
אז....

אל תכעסו עליי כי לא השמצתי, ומתוקות שלי, אני חושבת שאתן כועסות עליי בלי סיבה כי אמרתי את זה למען הפורום שלנו. אני אוהבת את המנהלת ואתכן וגם את הפורום. ואמרתי את זה כי אני לא רוצה שיסגרו לנו את הפורום כי אנחנו מציפות אותו. זה נכון שיותר כבד לשים כל הזמן הודעות וכולי, אבל זה לא מציף את הפורום. וזה גם מונע בילבול ואי סדר בטייטלס´ של ההודעות. בנוסף, אם אתן לא רוצות שיסגרו את הפורום, תפסיקו להציף. רק לטובתכן. כי ביררתי אצל ההנהלה למעננו ואמרו שאם מציפים.... הם סוגרים אז אל תתווכחו ועשו את זה למען פורומנו המקסים!!!

Unicorn Fairy

New member
בשירשור הזה לא אבל....

בשירשור הקודם עם המיליון תמונות כן. בכל אופן על תכעסו כי אני עושה את זה מתוך אהבה ודאגה לפורום.

I LostJakysDog

New member
דארלינג,בתור אחת שמנהלת גם פורום

כל מנהל פורום קובע לו את הקריטריונים שלו.. ומה יהיה ההבדל עם ישימו כל תמונה בנפרד?! הם סוגרים רק פורומים שלא פועלים...

למעלה