אתן מדהימות

אתן מדהימות

פעם ראשונה שלי פה.אגב. איבדתי את אמי לפני כמעט חצי שנה ומאז זה בכי לא פוסק ודיכאון שלא עובר. אני לא מצליחה להתגבר ולמרות שאני יודעת שזו תקופה שתעבור( לצערי כבר איבדתי אח) אני לא מסוגלת לראות את העתיד . לא מסוגלת לדמיין אותו בלעדיה. הכאב הוא מוחשי ומורגש כל יום. במיוחד בסופי שבוע. ואז אני נכנסת לפה. ואני רואה אתכן. חזקות וחכמות לקחת את החיים ולהמשיך אותם כי אין ברירה. ואני , אני מסתובבת בבית ומטפסת על הקירות. מדמיינת מה היתה אומרת על כל סיטואציה. איך היתה מגיבה ומה היתה מייעצת. מתגעגעת לקול שלה לידיים העדינות שלה לדאגה שלה .מתגעגעת אליה כ"כ ולא מצליחה להתגבר על המחשבה שלא אראה אותה יותר. מבחוץ הכל יפה ומלוטש אבל בפנים השבר גדול. ואני כבר לא יודעת מה לעשות.

אשבל1

New member
אני כל כך מבינה אותך

וחווה כמוך תקופות קשות ביותר ואז מגיעה תקופה יותר קלה ושוב קשה.... גם אני כמוך חווה את הקושי בסופי שבוע, חגים, חתונות וכו' לא קל לנו אבל אנחנו חזקות ואני מאחלת לך ימים קלים יותר...

תודה אשבל

זה נכון , יש תקופות קלות יותר ויש קשות . אני חושבת שאחד מהקשיים שלי הוא שאין לי כ"כ עם מי לדבר על זה. לא מרגישה שמישהו באמת מבין מה עובר עליי. זה מה שהביא אותי לכאן.. אז תודה על האוזן הקשבת ובברכת ימים קלים לכולנו.

אשבל1

New member
מזדהה איתך גם

בקושי למצוא מישהו לדבר איתו שיבין את הבדידות הזו ואת הגעגועים, לי למשל יש בעל נפלא שחושב שהוא תומך ומבין אבל עם כל הרצון שלו לעזור הוא ממש לא מבין את הקושי הזה שלא נגמר אף פעם, את החוסר השלמה עם העובדה שלי אין אמא ושלבנות שלי אין סבתא, ושאמא שלי לא הייתה תחת החופה וכו' אבל כמו שאמרתי יש הרבה נקודות אור ושימחה ליד העצב........

פרפר יקרה... ../images/Emo204.gif

קודם כל, מה שלומך הערב? דבר שני, ברוכה הבאה
דבר שלישי, מאוד אהבתי את הניק שלך. בכלל.. אני מאוד אוהבת פרפרים
אני שמחה שהגעת אלינו. זהו בדיוק המקום לדבר על הדברים ולא להרגיש לבד.. יש כאן בנות מקסימות שתמיד ישמחו לתת לך לפחות חיבוק אחד... שיהיה לך המשך שבוע נעים.

היי כנפיים

שלומי דווקא סביר הערב . תודה :) רציתי רק להגיד שאהבתי מאוד את החתימה שלך. חוץ מזה חיבוקים בשפע גם ממני לכולכן. אני כבר מרגישה פחות לבד ממקודם :)

שלום לך, פרפר../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה. גם אם מסלול האבל וההתמודדות ידוע, זה לא מפחית את הכאב. את מאוד מאוד מוזמנת להישאר עימנו, ומקווה שתמצאי כאן בית חם. אשמח לשמוע עוד ממך ואודותיך, ככל שיתאים לך.

דואבת

New member
פרפר..../images/Emo204.gif

קודם כל אני משתתפת בצערך. האובדן של אימך כל כך טרי, התחושות הקשות שמלוות אותך הן תגובה טבעית לאובדן כל כך קשה, אובדן העולם הבטוח. לאבל יש שלבים, שלב העיכול, ההבנה שיותר לא נראה את האדם שהלך לעולמו הוא השלב שלדעתי הכי קשה..אני מחזקת את ידך. רשמת שאת לא משתפת אנשים כי את לא חושבת שיש מי שיבין..לצערי וגם למזלי..פה יש אנשים שמבינים והיו במקום שבו את נמצאת. תשתפתי אותנו ברגעים הקשים שלך.

hartuvim

New member
ברוכה הבאה וחיבוק

משתתפת בצערך. אשמח להכיר אותך יותר עם הזמן... שירה.

תודה לכולכן!

חיממתן לי את הלב. באמת. טוב לדעת שיש מקום לפרוק בו את הכאבים הכי אישיים ולדעת גם שיבינו ויזדהו איתך. טוב לדעת שלא תמיד צריך לבכות לבד,ולהתגעגע בשקט. מחבקת את כולכן חזרה באהבה ענקית.

../images/Emo201.gif משתתפת בצערך ...

לצערי, אין לי מילות נחמה...פרט לזה שבאמת הזמן מרפא...הכאב לא ממש חולף, אבל הוא משנה צורה ומאפשר לנו להמשיך הלאה... תני לעצמך זמן, הכל עדיין כ"כ טרי, מעבר לזה שזה לא האובדן הראשון שאת חווה, אז אני מתארת לי שזה כואב שבעתיים... אנחנו פה בשבילך...

עודליל

New member
פרפר בחלומות, ../images/Emo204.gif

לא כולנו חזקות תמיד ולא כולנו תמיד מצליחות לראות את החוכמה. (אולי כדי שאני אדבר בשם עצמי). גם אמא שלי נפטרה לפני בערך חצי שנה (בחנוכה האחרון). וגם עלי עוברות תקופות קשות יותר ופחות, רק לאחרונה היו לי ימים כל כך מדכאים שלא הצלחתי לעשות שום דבר מועיל (כולל להגיב לבנות בפורום על הודעות). לא מתכוונת לתת לך עצות כי אין לי, הלוואי והיה לי את פתרון הקסם להפיג את השבר הגדול של החיים בלי אמא. אני יכולה להגיד לך שגם אני כמוך מתגעגעת ומדמיינת כל היום את אמא שלי אומרת ומגיבה לדברים שאני עושה.

NeMo 3

New member
היי

אני משתתפת בצערך ותודה, אבל כמו שהבנות אמרו גם אנחנו לא תמיד חזקות אבל תמיד אפשר לחזק אחת את השנייה. גם אני עברתי את השלב הזה של העצב הבלתי פוסק והתהיות, וחשבתי לעצמי שזה דבר שילווה אותי בכל שלב של חיי ובכל חיי ובחרתי לקחת את הכאב הזה, את האובדן הזה ולאוו דווקא שהוא ילווה אותי בכל שלב אלא הבנאדם שאמא שלי הייתה ושהיא תלווה אותי בכל שלב בחיי. שהיא תראה כמה שיותר אושר ושמחה... אני מבינה ומזדהה עם הכאב שלך ורק מקווה שתשמרי על התקווה ותהיי חזקה ותדעי שאנחנו פה תמיד מוכנות לתת חיבוק ואהבה

היי נימו :)

תודה על החיבוקים ועל האהבה . אני מאמינה שבאיזשהו שלב כשאזכר בה תהיה לי את אותה הצביטה של געגוע וכאב אבל יחד עם זה תהיה איזהשהי השלמה שהיא אינה. זה נורא להגיד מנסיון אבל לצערי יש לי נסיון בזה ולכן אני לא מאבדת תקוה. אני יודעת שמתישהו אני אקח אותה בליבי כחלק בלתי נפרד ממני ואפילו אפסיק לבכות כל פעם שאני נזכרת בה. אבל נכון לעכשיו קצת קשה להימנע מהנפילות התכופות האלו. יש לי כ"כ הרבה לספר וכ"כ הרבה לשאול ולשתף שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. בכל מקרה שיהיה לכולנו המשך שבוע רגוע ונעים.

NeMo 3

New member
היי :)

כל מקום יהיה מקום טוב להתחיל בו :) ואני מבינה שקשה להימנע מהם כרגע- בשביל זה אנחנו תמיד פה
יום טוב

למעלה