אתן לא תאמינו!!!!!!!!

לולי80

New member
אתן לא תאמינו!!!!!!!!

יומיים לא הייתי פה...מה שלומכן קודם כל.... מקווה שהכל בסדר, תודה רבה רבה על התגובות החמות לעניין אבא שלי... אתן נהדרות,סקלי רעיון גאוני!!! אני אבצע אותו בפעם הבאה שהראה את אבא שלי!!!! תודה לכולכן על התמיכה ההתענינות והדאגה אוהבת אתכן. הפרזנטציה.... עבר ממש בסדר.... הצימוק (מורתי האהובה) בכלל לא העבירה את הביקורת אלא מורה אחרת. היה בסדר גמור, כמו זריקה עצמתי עיינים ולא כ"כ כאב בסוף... לולי חתולי עדיין על הרגליים... זה היה אתמול... היום לעומת זאת באתי הרגע מהפסיכולגית שלי... רציתי כזכור לחתוך את הקשר כיוון שהוא לא עוזר לי... אז ישבתי מולה קצת מבויישת והתחלתי לספר על השבועיים שעברו עלי בלעדיה... כשסיימתי היא אמרה ש"זה בטח נורא קשה... בלב, בלה, בלה". ואז אמרה שהיא בעוד כחצי שנה נוסעת לשנתיים!!!! באותו רגע כמו מבצר בעת מלחמה, ירדו כל החומות כל המחסומים העלתי את הגשר שמוביל אל המבצר.... היא אמרה אבל זה עוד חצי שנה אפשר עדיין להפגש... אמרתי לה שלא נראה לי...(הלווווו.... לא הקשבת לי בחצי שנה האחרונה יש לי חרדת נטישה) היא אמרה מה את חושבת עכשיו..." אמרתי לה שזה לא נהוג אבל אני רוצה ללכת הביתה עכשיו. היא אמרה שהיא יודעת שזה נוגע במקומות קשים אצלי (הצל"ש על ההבחנה הדקה הזו נשלח בדואר ברגעים אלו ממש), אבל שהיא הייתה בכל זאת רוצה שזה יגמר אחרת שאולי אני כן אדבר איתה... היא דיברה עוד קצת ניסתה לפתוח אותי בכל זאת (אני מתחננת בפני הדמעות שלי להשאר בפנים רק עוד קצת), אמרתי לה אין סיכוי שאני אדבר עכשיו... שתקתי ביקשתי עט לכתוב את הצק... והלכתי משם (לקחתי לה את השני טישו האחרונים שלה (מגיע לה)... לא הסתכלתי אחורה אמרתי תודה והלכתי, איך שרגלי יצאה מהמפתן הדמעות פרצו... עדיין הן זולגות... פשוט לא ראיתי את זה מגיע.... אני הייתי אמורה לנטוש אותה.... ואומנםהיא לא אמרה שזהו בואי נפסיק עכשיו אבל באמת נראה לך שאני אפתח אלייך עוד חצי שנה ואז את תסעי לי??? אני יודעת שאני הייתי אמורה לעזוב במילא אז מה זה משנה לי... אבל זה משנה .... איך היא מעיזה... טוב נוסיף אתה לרשימה: נוטשת מספר מיליון... NEXT PLEASE

היי לולי ../images/Emo140.gif

קודם כל שמחה לשמוע שהפרזנטציה עברה ואפילו טוב משציפית...
. ובאשר לפסיכולוגית, אם איני טועה הרי שרצית לעזוב אותה, אמרת שאין מנוס מלעשות זאת אך חששת מהשיחה והיית במבוכה...אז בואי ננסה לבחון זאת מזווית ראיה אחרת, היא פשוט עשתה לך את העבודה, הלא כן? במקום שאת נמצאת כרגע את משליכה את חרדת הנטישה שלך על הענין, אך בעוד זמן מה אולי תגלי שזה היה לטובה... ואם החלטת שאת מעוניינת בטיפול, התחילי לחפש מישהי/מישהו, נסי לקבל המלצות וכשאת מוצאת, בדקי אם את מתחברת ואל תמשכי את הענין אם היא או הוא לא נראים לך ואם את מרגישה שזה לא מתאים לך, כדי שלא לשוב לאותה ההרגשה וכדי להפיק את התועלת מהטיפול. מקווה ששיפרת את מצב הרוח, מחזקת אותך ושולחת לך

לולי80

New member
איחוד האחת

... אני יודעת שזה לטובה פשוט זה בא לי בהפתעה.... פשוט הרגשתי כ"כ פגועה... אנינעדיין מנסה להגדיר מה אני מרגישה ולא יכולה... ממש כמו מבצר נעול...זה טיפשי אני יודעת... אני בטוחה שבעוד יום יומיים החוויה הזו הלא נעימה תעבור ואני אראה את הכוס המלאה שבה...אני נשמעת כמו דרמה קווין.... ביינתים הלכתי להוציא את כספי על דברים גשמיים... ועד כמה שזה נשמע נורא, זה עודד אותי קצת... קניתי בגדים בצבעים שלי שעושים לי כייף, כתום, ירוק תפוח, ורוד צבעים נפלאים ועשירים שגרמו לי לחייך... תודה על העידוד....

העיקר שאת מחייכת ../images/Emo8.gif

לא חשוב איך ומה מה שחשוב הוא שמצאת דרך לצאת ממצב הרוח ההוא...ולאזן את עצמך. ובחרת גם צבעים מתאימים ...(כתום - שמחה, ורוד - אהבה, ירוק - צמיחה האמת שיש פירושים שונים לצבעים אבל בחרתי רק את מה שהתחשק לי ומתאים לך היום וכמובן רק כמשחק....)

i m a s h e l o

New member
ת'געגעתי כבר...יופי שבזבזת קצת

כסף במקום לבכות על מר גורלך... ויופי עוד יותר על הפרזנטציה ללא הצימוק. וטוב שהיא נוסעת , יותר טוב ככה.
זה מזכיר לי שכשאמא שלי הלכה לעולמה ואני הייתי אז אמא חדשה במשבר אחרי לידה הגעתי לפסיכולוגית שעד שהתמסרתי היא אמרה לי שהיא בהריון בחודש חמישי...(לא ראו כלום...או שלא שמתי לב...) עשיתי באותו רגע מה שאת עשית. התקפלתי. שנאתי אותה וכעסתי על אלוהים. ובכל זאת מצאתי טובות ממנה. יללה לילה טוב

gitta

New member
המלאכים שלך שמרו עלייך לולי

כל איחול טוב שלנו יצר מלאך טוב ששמר עלייך, לכן מרוב איחולים טובים היה מסביבך קהל גדול של מלאכים שומרים שעזרו לך לעבור את הפרזנטציה בטוב ובנעימים. אני מאמינה שגם ההתפתחות עם המטפלת שלך שייכת לתחום של ההתפתחויות הטובות, כי כדי לבנות משהו חדש, צריך לסיים קודם כל את הישן. כשיש לנו התקף קל או קשה של חרדת נטישה, זה מה שעלינו לזכור, שכאלה הם החיים, נפרדים מאנשים ופוגשים אנשים חדשים, העיקר לקבל את המציאות בהבנה ובהשלמה. סופשבוע נעים וקל, מגיטה.

לולי80

New member
אתן נפלאות תודה

ואחרי לילה קפוא במיוחד אני חזרה על המסלול... ומבינה שהכל לטובה.... המלאכים ששומרים עלי הן אתן למעשה.... תודה לכן... מבטיחה להפסיק עם הודעות מדכאות... לולי שבת שלום ונפלא לכולכן

לולי, את יכולה לפרסם כאן הודעות

מכל סוג של מצב רוח. אין כאן הגבלה על זה ... בשביל זה אנחנו כאן.

לולי

אל תפסיקי לשתף....וזה כמובן בכל שתרצי או תרגישי ובכל פעם שמתאים לך. אוהבים אותך בכל מצב רוח, וכאן בשבילך לכל אחד מהימים הקשים או השמחים. שבת נפלאה לך עם המון מצב רוח אמיתי...

למעלה