אתן "לא תאמינו"...

רתם11

New member
אתן "לא תאמינו"... ../images/Emo46.gif

זוכרות שכתבתי פה לפני איזה חודש שקניתי חולצה במתאים לי ואחרי כביסה אחת ירד כל הזהב? אז רק היום, אחרי חודש, ואחרי איזה פעמיים כבר שצלצלתי אליהם, הודיעה לי המוכרת שב"מעבדה" החליטו שלא לזכות אותי! אם זו לא חוצפה, אז מה כן??? אני ממש מתוסכלת! בא לי לשרוף איזה חנות שלהם, או לתבוע אותם תביעת ענק שיפשטו את הרגל! איזה חברת אופנה בזיונית!! והבעסה זה שרציתי לקנות ג'ינס בעקבות ה- 15 קילו שירדתי, ועכשיו אין לי איפה... אוף, מה הייתן עושות במקומי?

רתם חמודה.....

ראשית....זה בהחלט מעצבן אבל הרי זה לא יעזור.... אולי תכתבי מכתב לאבי מלכה ותראי מה תהיה התגובה... מעבר לכך....אל תקני שם יותר! זה כל כך פשוט!! יש הרבה חנויות למידות גדולות והיום יש מבחר....כנסי חפשי לך....כל הכבוד על ירידה של 15 קילו (הלוואי עלי!!!) בטוחה שתמצאי ג'ינס ואת בהחלט לא צריכה דווקא את מתאים לי בשביל זה. אז אני הייתי כותבת מכתב חריף לאבי מלכה...... מחכה לתגובה הולמת ובמידה ולא תהיה כזאת אחרים את החנות וגם אדאג ליידע את חבריי שקונים שם. מעבר לכך....מחפשת את הג'ינס שאני רוצה בכל מקום אחר ורק לא במתאים לי.

רתם11

New member
אולי נפנה לרפי גינת או לאילנה דיין? ../images/Emo196.gif

אולי נתאחד ונספר לתוכניות הרלוונטיות איך עובדים עלינו בעיניים, עם סחורה זולה, מחירים מטורפים וזלזול בלקוחות?

לא נראה לי שיעזור ולי אישית

יש דברים יותר חשובים מאשר להתעסק במשהו שלדעתי......תמיד יהיה באותה החברה.

חמדונה

New member
../images/Emo45.gif

כל מה שדרוש זה טלפון שמערכת ערוץ 2 הם כבר ידאגו לכל השאר.

חומד...

לי קרה אותו הדבר.. אבל אני לא וויתרתי... התקשרתי לשרות לקוחות וצעקתי... אמרו לי לשלוח שוב למעבדה.. ואיזה פלא.. קיבלתי זיכוי!!!!! אל תוותרי!!!!!

DREAM111

New member
מצטערת לשמוע את זה אבל באמת אולי כדאי

לנסות לכתוב או לפנות לשירות לקוחות ולערער על ההחלטה הזו.

למעלה