אתן יודעות...

netaK

New member
אתן יודעות...

שזה שבא עם בריאן ללופט, זה שהוא סילק הוא וגייל היו המועמדים האחרונים לתפקיד בריאן....כמה כמה טוב שהם בחרו בגייל....

netaK

New member
ותגובה כמובן על הפרק...

הגוף של בריאן פשוט א-ל-ו-ה-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג´סטין היה ממש מתוק אצל הפסיכולוגית שנראתה כמו סנאית... בריאן היה ממש ממש ממש ממש מתוק כשהוא העיף את ההוא.... ובריאן בסוף עם גאס....אין אין זה ה-דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם..אממ...מייקל היה טמבל, לגמרי זהו!

maayan15

New member
אווו...סקסי בויי....

הזכרתי פעם שהקטע עם השיר הזה זה פשוט סצינה שאני אוהבת?!!? וכמובן לתגובותיי הרגילות אני אוהבת (אבל מאוד מאוד מאוד) את בריאן... אני שונאת (אבל מאוד מאוד מאוד) את ג´סטין... ומייקל לא בכיין...רדו ממנו... אגב, אני ממש אוהבת את זה שבריאן לא שכב עם מרווין כי אחד הדברים שאני הכי מעריכה בבריאן זה זה שהוא מתקדם בעבודה שלו בזכות הכישרון שלו...

netaK

New member
רגע רגע.....

מייקל כן בכיין הוא בכה על כל דבר שהוא מצא את השיר סקסי בוי אני שונאת....הסצינה (בריאן לפחות...) הייתה אכן מדהימה!!! אבל למה, לעזאזל, את שונאת מאוד מאוד את ג´סטין? (בהתייחסות לפרק הזה...)

maayan15

New member
טוב..נווו....

אין לי כוח להגן על מייקל..ואין מה לעשות שלפעמים האו מתבכיין..אבל הוא לא בכיין! אני אוהבת את השיר! ואני שונאת את ג´סטין תמיד תמיד...הפעם ספציפית...מה לעזאזל הוא הולך לבריאן?!?!....מה קרה?...למה המושג "זיון חד-פעמי" לא נכנס לו לראש?!? בריאן היה צריך לוותר על מישהו בגללו (ותודה לאל על גייל הארולד שהוא הבן אדם הכי מתאים לתפקיד בריאן..)...

ayaliar

Well-known member
אני יכולה להסביר מעיין?

אולי זו לא אותה סיבה אבל זה היה פשוט דוחה מה שהוא אמר לאמא שלו אצל הפסיכיאטרית (שנראתה די לסבית בעצמה). הוא בטח מבין שזה לא ממש קל לאמא שלו אז מה הוא עושה? אומר דברים דוחים כמו "אני אוהב זין, אני אוהב למצוץ זין" יופי....איזה גבר....הכנסת לה! פשוט ילד מפגר

netaK

New member
זה לא היה מפגר

הוא מרגיש שהוא לא צריך את המשפחה, יש לו כאילו חיים חדשים והוא פשוט רוצה להבהיר לאמא שלו ש...די! כאילו...היא גררה אותו לפסיכולוגית...היא אומרת לו שהוא צעיר מדי לדעת מה הוא מרגיש....גם אני הייתי מתעצבנת@!!!

ayaliar

Well-known member
זה ברור שהיא לא תגיב טוב לזה

אני בטוחה שהוא לא ציפה שהיא תגיד לו "וואי ג´סטין אתה הומו?! איזה מגניב!" ולהגיד לה דברים כ"כ בוטים בפנים זה לא ממש בוגר ואפילו פוגע מאוד כמו שאני לא אמרתי כזה דבר לאמא שלי הוא לא צריך להגיד לה כזה דבר. היא אמרה שהיא רוצה לדעת אם הוא הומו. שיענה אם הוא רוצה ואם לא שיגיד לה "אל תתערבי" חוץ מזה שכל ההדבקות הזאת לבריאן פשוט מעוררת רחמים. כמה פעמים אפשר להגיד לבן אדם שילך ולא יחזור עד שהוא מבין?

netaK

New member
זה מעורר רחמים?

ומה העם מייקל שמאוהב בו כבר 15 שנה ושונא את ג´סטין בגלל זה? וככה הוא מגיב כבר ראינו שהוא דרמה קווין קטן ומתוק

maayan15

New member
תנסי דרמה קווין אידיוט וילדותי!

ואני אפילו לא יגיב על ההמשך!

netaK

New member
למה אידיוטי?

ילדותי פסדר...הוא קטן, רק שנה מעליי, אבל מה אידיוטי? לא היית רצה אחרי בריאן? הוא גם מרגכיש תראי אחרי פעמיים שאולי יש סיכוי כי אחרי מה שהוא אמר לו בפרק 2, והוא עדיין לקח אותו ב..פרק 3 הילד קולט כאילו, הוא רוצה אותו, הוא רואה סימנים שיש כייון כלשהוא...למה לא לנסות? זה עזר לו בסוף...

maayan15

New member
לא, לא הייתי רצה אחרי בריאן....

כלומר, על כל הכבוד לבריאן קיני..שמישהו מבהיר לי שזה זיון..וזה היה דיי מובן...אני לא נשארת במקום יותר מדיי... (וחוצמזה, ראיתן שהוא כתב את השם של בריאן על המחברת??....כלומר, אני בת 15 ואני לא עושה דברים כאלה....זה לא היה הפרק אבל סתם נזכרתי..)

netaK

New member
זה פשוט מראה שהוא לגמרי ../images/Emo99.gif

וזה ממש מקסים...

ayaliar

Well-known member
נטע, צרת רבים נחמת טפשים...

בואי נגיד שאכן מייקל רודף אחריו (לדעתי הוא פשוט מאוהב בו וזכותו) זה הופך את ג´סטין לבסדר? בגלל שגם מייקל עושה את זה? מה זה קשור בכלל? אני דיברתי על ג´סטין. בקשר למייקל, הוא אומנם מאוהב בבריאן (ואי אפשר להאשים אותו) אבל הוא הרבה פחות מתקרצץ. לפחות אותו בריאן רוצה בסביבה

netaK

New member
זה קשור

כי אני לא ידועת מה יש לך נגד ג´סטין ואני לא רוצה לדעת כי זה סתם מעצבן.... זה לא עושה את זה בסדר, אבל זה שמייקל מאוהב בבריאן ומתנהג כמו טיפש זה בסדר אבל כשג´סטין מאוהב בבריאן (ויש לו סיבה...איתו בריאן באמת שכב....ואחרי זה אפילו עוד פעם...ילד עקבי מה לעשות....) זה לא בסדר???

netaK

New member
אני גם |כוכב|אל תהרגו אותי|כוכב|

לא מתה על אמט בכלל...וגם אני די מעוצבנת על בריאן עפ"י אירועי סוף העונה השנייה... ולעומת זאת מתה על טד... אז הטעם שלי ממש ממש ממש שונה פה משל כולכם...ואין מה לעשות ולא כדאי להתווכח על זה

meirav1

New member
נראה לי שאת שונאת אותי

כי 1. הוא מתנהג קצת כמו ילד מפונק , כאילו אימא שלו מנסה ממש ממש ( אבא שלו עוד לא בתמונה אז זה בסדר ) 2. הוא קצת עלוקה על ברייאן, הוא בקושי מכיר אותו ובא אליו עם בקשות זה קצת מוזר לי. אני ראיתי תסדירה רק מאמצע עונה 1 ,וחשבתי שההכרות של ברייאן וג´סטין הייתה יותר עמוקה והם היו יותר ביחד לפני שג´סטין התחיל להתקרצץ

netaK

New member
בריאן היה

הראשון שלו, הוא היה איתו פעמיים, ג´סטין מרגיש שאליו הוא יכול לבוא כי הוא חדש לקטע של היציאה מהארון והכל

למעלה