אתן יודעות...

maayan15

New member
וכרגיל...

מה שיוצא מהפה של איה קדוש! (אגב, למה את לא באה למפגש?) אני גם חושבת שאמא שלו לא כ"כ בסדר- אם אמא שלי הייתה אומרת לי שאני לא מספיק גדולה כדי להבין מה שאני מרגישה (ולא, אני לא יוצאת מהארון עכשיו) הייתי מתעצבנת עליה...אבל להגיד שהוא אוהב זין?!?....יופי..שווה...ממש...עכשיו הוכחת לה כמה שאתה בוגר ויודע מה אתה מרגיש!...כן..זה בדיוק מה שהיית צריך לעשות! אידיוט..כבר הזכרתי?

ayaliar

Well-known member
כי אני זקנה מידי

חוץ מזה אני לומדת מחר כל היום

תראי המשפט אולי לא היה במקום....

אבל תודו בזה, בזה הוא סיכם את כל הקטע של היציאה מהארון במשפט!

netaK

New member
הוא בהחלט היה במקום!

ג´טסין רצה שפשוט יעזבו אותו, ככה הוא מרגיש וככה אולי כולם פשוט יתרחקו ממנו ויתנו לו לחיות את החיים שלו

netaK

New member
הוא גם לא ידע את הכוונות של אמא שלו

הוא בגישה ששל כולם נגדו כי באמת זאת הגישה הנורמטיבית אצל בני אדם אבל עובדה שהוא יודע שהיא שם בשבילו ולא נגדו, וזהו.

netaK

New member
טוב נמאס לי

להגן על ג´סטין כי אני יודעת שאני צודקת...חחחח... אני הלכתי לישון.. לילה פאב גייל ורנדי לכוווווווווווווולכן

הילה ר

New member
u can understand justin

what he said to his mother was to make sure she understand that he likes boys.To shock her, so she can understand who he is. P.S. it´s the second time that I watch the first season. every chapter I find new reasons why I hate Mike! I´m sorry for writtind in english, I have probelms with my hebrew fonts.

רינת4

New member
גם אני.

אני לא מאמינה בכלל שאי פעם חיבבתי אותו! הוא כל הזמן בוכה! כמה אפשר??? ואיזה מגעיל הוא התנהג עם דיויד! הוא מזמין לו יין ומה מייקל עושה? מזמין קולה. לא מספיק שהוא לא יודע להחזיק כפית ולאכול כמו שצריך,עכשיו מסתבר שהוא גם לא יודע להשתמש בקשית!

למעלה