אתמול

דודו בוסי

שכר חדר באיזור התחנה המרכזית וחי בו במשך חודש. את רשמיו סיכם ברשימה קצרה (עמוד אחד אאל"ט) בעלת טון אלגי יותר מאשר פוליטי. אני אוהב את הכתיבה שלו.

../images/Emo32.gif דודו בוסי

עוד מישהו כמוני אוהב את הכתבות שלו אבל חושב שהספר החדש שלו שטחי גרוע סטראוטיפי ונטול השראה????

לא קראתי את החדש ../images/Emo141.gif

קניתי וקראתי את הראשון, "הירח ירוק בוואדי", וחשבתי שהוא מהנה, אבל רדוד.

לא זוכר שהיה סיכום.

זה גם לא היה "אוהל הדוד תום" בגרסת 2007. הוא גר שם חודש, חווה תחושות, פגש אנשים, וחזר הביתה לספר.

שרוֹן

New member
יום עיון בנושא עובדים זרים

יתקיים מחר בת"א. מארגן אותו מעצב תעשייתי שאני עובדת איתו, וזה כנראה יערך בנספח בצלאל (בניין שבו מלמדים לתואר שני כמדומני), שנמצא בת"א. מסתבר שקיימים עוד תחומים עצובים שבהם הדבר נוגע, כמו פעוטונים לילדי עובדים זרים שנכלאים יום שלם בתוך לול קטן מפלסטיק, בוכים או לא, עם או בלי קקי בחיתול עד שאמא חוזרת. קצת מזכיר מכלאות של עגלים. בכלל, יש עוד כמה תתי תעשיות תומכות ונתמכות עובדים זרים. אני יודעת שזה מתחיל מחר בתשע ונמשך עד אחה"צ. אני אוכל למסור פרטים יותר מדוייקים אחרי שאני אדבר עם האיש שמארגן את זה.

ליזביי

New member
חמלה זה לא טוב

לטעמי צריך להכחיד אותה. גם אין לך מה להצטער יותר מידי. לפני כמה שנים היה יוצא לי להסתובב באיזור, בעיקר ביום שישי בערב. יש שם המון חיים. בפנים, בתוך התחנה, שומעים מוזיקה עם קריוקי ויש תחרויות קטנות. האנשים שמסתובבים בין התורים ושאר-ירקות, בדר"כ באווירה טובה. (וחלילה, זה לא כי הם שיכורים או משהו) גם נדמה לי שהם לא בדיוק מבקשים שיצטערו עליהם. זאת דעתי, על-כל-פנים, אינך חייבת להסכים עמי. אם יש בהודעה זו, נימה קצת מתנוגננת, זה לא כך. סתם דעתי, אין לי כוונה לפגוע או להעליב פה אף-אדם.

למעלה