אתמול

מבינה

את הצד שלך,המגשש המנסה... כי כך את היית נוהגת בודאי ונעתרת לבקשה כל כך מוסרית,כל כך כואבת. רק את לא מבינה שהוא לא כמוך.הוא אחר,דינה. האנשים האלה מדהימים אותי באדישות,בחוסר הרגש,באופקים הצרים של הטינה/שנאה,בחוסר איטיליגנציה רגשית.למעשה אני מרחמת עליהם.בחוסר היכולת הזאת להשתחרר משינאה. עזבי העיקר הבריאות.

החתולית

New member
נשבעת לך שזה לא מפתיע אותי

איכשהו אחרי כל השנים האלה, יש לי תחושה שהוא לא רואה אותך ממטר. הוא כל כך שקוע בשנאה היוקדת שלו, בתחושה שדפקו אותו וקיפחו אותו, שהוא אינו מסוגל להתייחס אלייך כמי שאת - אם בתו היחידה, שתהיה קשורה אליו בשל כך עד יום מותו (או מותך). אני לא בטוחה שתמיד היה כזה, כי אני משערת שלא תמיד שנא אותך. אבל הוא כזה כבר כמה שנים טובות. בפעם הבאה, תתקשרי למי שאת יכולה לסמוך עליהם, גם אם הם רחוקים יותר. בינתיים, אם את צריכה הסעות, את יודעת איפה אנחנו (כדאי לך, יש לנו מכוניות ממוזגות).

Rinattt

New member
והעיקר?

הבריאות דינה ולהתעסק באדם כזה, לנסות להבין, לדבר עליו בכלל - לא בריא לנפש בריאה! הכי חשוב כרגע שתרגישי טוב

החלמה מהירה נטולת כאבים../images/Emo101.gif

תמיד זה בילתי ניתפס שהאבא של הילדה שלך ושלו לא יעשה כלום למען הילדה..שלא יעשה למענך אבל למען הילדה ובעקיפין יתן עזרה בשעת צרה. זה בילתי ניתפס שהוא מסרב, שהכעס העצום שלו מעוור את האנושיות שלו והרי את בתור גרושתו וזו שפעם היתה אהובתו תמיד מנסה למצא את הניצוץ החיובי בו. דינה אחרי כל כך הרבה הודעות על היחסים שלכם לא יודעת למה את מצפה שיהיה משהו חיובי ממנו כלפייך. הוא רואה מתן עזרה לשני מתן עזרה בעקיפין לך.ואת כמו סדין אדום.. במקומך לא הייתי מצפה לשום כלום ממנו. הוא אפילו אבא בכפייה.\ שתהייה לך החלמה מהירה נטות כאבים

נרקיס7

New member
מאד רוצה לפרגן אבל...

דינה (ובעצם להרבה גרושים/גרושות בפורום)... [אכתוב את התשובה במין זכר אבל בהחלט ניתן להחיל גם על מין נקבה] האם אתן חפות מכל שיפוט על הגרוש שלכם ? האם אתן באות ליחסים עם הגרוש בידים ריקות מנשק ? הפורום פה מלא בשינאה על האיש ובביטול את האיש שפעם היה חבר הכי טוב שלכן. אומרים: "טלי קורה מבין עיניך בטרם תטלי קיסם מעיני הגרוש שלך". מה אתם עשיתם עבור הקשר הזה (לאחר סיומו) ? אני מכיר זוגות רבים, כולל עצמי וגרושתי וכולל החברה שלי והגרוש שלה שחיים בהרמוניה תוך כדי עזרה הדדית - אבל עבדנו קשה על כך והקרבנו את האגו והאפשרות לכסח את הצד השני. האם אתם שם ? האם אתם מוכנים להשקיע את מה שצריך ? אם תפקיד הפורום הזה לספק תקווה לגרושים/גרושות אז הוא נכשל. אם תפקידו הוא רק לשפוך את מה שעולה בגרון - אז על-הכיפק. בכל מקרה דינה - אפילו שאני לא מסכים עם צורת ניהולך את הפורום, החלמה מהירה וזיכרי שאם את לא תעשי את הצעד הראשון עם הגרוש שלך, כלום לא יקרה.

I Blue Sky

New member
אני אומר שהכל תלוי בבן-אדם

האמן לי נרקיס, שאם גרושתך היתה טיפוס עם אגו, עקרונות, טיפוס שנפגע, טיפוס שנוטר טינה וכו'. לא היתה מצליח לשמור איתה על קשרים טובים. מבחינתך היה רצון עז שכן. אבל היא לא! לך תילחם. ה
של דינה נשמע טיפוס כזה. של אחד שנפגע ולא שוכח. איך נראה לך שניתן לרצות אותו? אני מאמין שלא ניתן. דינה אין לך מה לקחת ללב. זה כמו להעניש את עצמך על טימטומם של אחרים.

נרקיס7

New member
אתה צודק, הכל תלוי בבן האדם אבל

בך ולא בגרוש ! גם גרושתי וגם אני היינו פגועים (ומי לא אחרי גירושין ?) עם אגו ענק, עקרונות ועוד הרבה - אז מה ? אני אומר: חפש קודם כל את האחריות שלך לפני שתגיד שהצד השני בלתי נסבל...

I Blue Sky

New member
אנחנו יוצאים מנקודת הנחה

שאנחנו, שרוצים שקט, שלווה וחיים טובים, באים מנקודה של לקיחת אחריות. אבל הצד השני הוא צד דפוק! אז לך תילחם בתחנות רוח.

נרקיס7

New member
לא הובנתי נכון

אני טוען שאם אתה בא עם אחריות אז כל צד שני יגיע איתך לשקט ושלווה !!! ולכן רק אנחנו קובעים ורק אנחנו אמורים לקחת את האחריות המלאה - לא משנה מי ומה הצד השני !

ילוטייל

New member
נרקיס נרקיס..מה יהיה ..???

שבע או לא שבע אתה פשוט מבזבז את זמנך לריק. הנושא שעליו אתה מדבר הינו נושא שלא מדברים עליו הוא קיים וכולם יודעים שזה כך. אז תתעלם. לכל מטבע כידוע, שני צדדים, וכוללללםםםם צדיקים גמורים. יום מצוין שיהיה לך ולכוווללללםםםם.

נרקיס7

New member
מצטער - איבדתי אותך...

ילוטייל, לא הבנתי מה רצית להגיד. אני רוצה לתרום קצת אופטימיות לפורום. לא הבנתי למה להתעלם ? איזה נושא לא מדברים עליו ? זה לא הפורום שבו מדברים על נושאים שקשורים לגרושים / גרושות בקשר לגירושין ?

ילוטייל

New member
הבכי והנהי על הגרוש.

קורבנות התמיד מול הרע האכזר - הגרוש שלא אכפת לו מי חולה לא בא לעזור והכל נורא ואיום. המתקדות בזה אולי עוזרת לאנשים/נשים לשפוך את הלב ולהוציא את כל הרע/רוע/כאב/דכאון בפורום - זה משחרר זה עושה טוב על הנשמה שאחרת למה אנו זוכים מדי פעם לקרוא את זה. והרוע שנשפך על הגרושים גדול אין מונים ממה ששופכים הגרושים על גרושותיהן. מי יודע למה?

R a c h e li

New member
אבסורד

מה אגיד לך אבסורד יותר בקטע שלך כאילו דאאאאאאא אין חברים נישאר רק הגרוש כדי להציל אותך ? כאילו אין משפחה ? לא מבינה את הקטע, בחיי שלא כאילו בא לך שוב ושוב להתבכיין על כמה הוא חרא איתך וכמה שאת בכל זאת משתדלת. עדיין לא הפנמת שאין לבנתיים סיכויי וזה כבר מזמן כאילו דאאאאאאאאאאא בקיצור נישאר לי לאחל לך החלמה מהירה
רחלי לפעמים תוהה מדוע נשענים על ההיסטוריה ככרטיס ביקור לחיים

L o v e M e1

New member
דינה החלמה מהירה ולמקרה חרום

כלשהו, (שלא יהיה אמן!), תשרייני תוכנית חליפית רק לא להזדקק לשרותיו של מי שפעם אהב אותך ויש לך ילדה מדהימה ממנו. כן, כניראה הוא היה תמיד כזה ואת לא ראית. עכשיו כשאת יודעת.... אולי ביום מן הימים יהיה באיזו סדנת מודעות עצמית שתקנה לו לראות את עצמו באור אחר , את עצמו ואת האחרים, ויבין את מה שאת לא מצליחה להבהיר לו. כרגע העיקר שתחזרי לעצמך במהרה

מעניין....

כתבת לבד ש... "הוא לא שווה את הזמן שהשקעתי במחשבה על זה." ואת הזמן בכתיבת ההודעה הזאת הוא כן שווה
לא יודעת.....מה ניסית להעביר בהודעה הזאת רפואה שלמה

למעלה