אתמול

אפילו לא הייתי טורחת להתקשר..

לגרוש שלי, הייתי כבר יודעת מראש שאין טעם ובטח שלא הייתי במצב לציפיות ואכזבות חדשות... מתקשרים להורים/אחים/חברים... אפילו אם הם במרחק נסיעה רב יותר. עדיף חבר קרוב מאח רחוק (במקרה הזה גרוש)

ב ד ר ך

New member
עצוב, עצוב מאוד

"איך הפה הזה שקידש אותי נועץ את שיניו בנפשי, בגופי, את מקודשת לי." מאחלת לך שלא תזדקקי לשום דבר ממנו לעולם. רפואה שלמה

ליאהה

New member
וואו , מאוד קשה ל'קרוא

אבל מזדהה לגמרי, האקס שלי אותו הדבר.

יערית

New member
זוכרת

שלפני כמה שנים שעברתי פיגוע,נשאלתי בביה"ח מי הם שני האנשים שהייתי רוצה לדווח להם על כך שאני פצועה בביה"ח?ציינתי את אחי והאקס,אחי מיד הגיע לבית החולים ומשפחתי כולה,הילדים היו בגן עד 5,מהאקס רק שמעתי לקראת הערב,לא הציע לעזור ורק שלח את בירכת אחלמה מהירה.ביקשתי ממנו שחשוב לי מאד שיהיה בקירבת הילדים בימים הקרובים כי חששתי שהבן יקבל טראומה{גם כי שמועות רצות בעיר},התנצל שלא יכול לעזוב את העבודה ויראה את הילדים לפי הסדרי הראייה. כאבתי,אבל ממש כאבתי,לא בשבילי כי לא הייתי זקוקה לו, משפחתי תמכה בי,אבל למען הילדים ציפיתי למידת אנושיות. לא עברו נשתיים והוא עבר פיגוע בזמן מילואים,הסתירו את זה ממני עד שראיתי אותו אחרי שהשתחרר מביה"ח,כשנודע לי ממנו מה קרה,התמוטטתי במקום{במטבח},איך ריבונו של עולם הוא יכל להסתיר את זה ממני?יכולתי להיות שם בשבילו למרות שחברתו{אשתו הנוכחית} היתה שם,אני הרי אמא של ילדיו פור גוד סייק,ומכאן שנה אחרי שנה מסיקה שהשקפת העולם שלנו וראיית הדברים שונה ביננו שנות אור. הוא כיבד את אבי בהלוויה אך לא היה מוכן לקחת את ילדיי בזמן השיבעה לזמן שהוא קצת יותר מהסדרי הראייה,מישהו אחר היה שם עבורם {שוב}. אז מה רציתי לומר לך בזה?שאין לי איכס אחד גדול מהאקס, פשוט צריכה לקבל שזה הבן אדם ואין לי מה לבוא אליו בציפייה בקשה{מיוחדות שכאלה}וכך אולי לא אתאכזב. רפואה שלמה.

אז יש לך גרוש מגעיל...

אתם גרושים כבר 8 שנים ועדיין את משקיעה זמן בלספר כמה הוא מגעיל. לא היה עדיף להשקיע קצת אנרגיות בעצמך ובבתך? לא הייתי חושב ולו לשניה לבקש מגרושתי לקחת אותי לבית החולים. את שואלת: "ואני הייתי לגמרי עיוורת? " לא חושב... מניח שגם הוא לא ממש "מת" עליך. אז מה ? הכי חשוב, המון בריאות

ayb1

Well-known member
בחייך כגודל הפגיעה שלך בו בענייו כך

אורך הזמן שהוא נוטר לך . המרחק בין אהבה ושנאה הוא מאוד קצר, והוא נמצא בצד השנאה של הסקאלה,קשה לו לצאת משם וכנראה שאת מאוד עוזרת לו להישאר במקום הזה. כשם שלנישואין טובים צריך שניים כך גם לגירושין גדושי שינאה צריך שניים. מה לעשות אישך לשעבר הוא אדם מאוד רגיש לעצמו,המריבות התכופות כמו שכתבת כאן בעניני כספים לא ממש עוזרים להוריד רמת גובה להבות השינאה בינכם. קרוב לודאי שכל מעסיק את גרושך בקשר אליך זה איך לגרום לך יותר קשיים.מה שמתמיהה מאוד זה!!! שהדברים ברורים לך לחלוטין ובכל זאת את מפתחת ציפיות. ציפיות לא ריאליות בקשר להתיחסותו אלייך. על בסיס מה את בונה צפיות אלו? בגלל שאת נמצאת בבעיה בריאותית? את חושבת שהשנאה שלו אלייך תתפוגג בגלל בעיות כאלו או אחרות שאת מתמודדת איתם ? מסתבר שההפך הוא שקורה . עצתי אל תצפי ממנו לכלום,נאדה, שום תמיכה, בודאי לא אם היוזמה תבוא ממך. להפך זכרי שאם תאפשרי לו הוא יציק לך בכל דרך אפשרית , מה לעשות יש אנשים כאלו (נשים וגברים).אנשים שלא מסוגלים להיתגבר על הפגיעה שניפגעו בזוגיות שהיא דבר בסיסי ביותר בקשר בין שני אנשים כאשר נדחו על ידי בן הזוג שלהם והם תאבי נקמה לעולמים או לחילופין לפרקי זמן ארוכים להפליא. זה מהות הקשר שיש לך עם גרושך ,אבי ילדתך,יתכן ואי שם בעתיד הרחוק זה יעבור לו אבל לא מציע לך לבנות על זה. מאחל לך החלמה מהירה מהאשליה ורפואה שלמה ממחלתך מי יתן ותדעי רק טוב ואהבה.

d a n i e l s 5

New member
מתי , מתי זה יקרה....

שאנשים יבינו שאי אפשר, לא צריך, לא רצוי, וחבל על הזמן.... לא תשנו את ה-X , הוא זה הוא וזאת עובדה. הוא חרא של בנאדם, מנייאק, זבל וכל מה שתגידי....רק את מי זה מעניין בכלל. לא צריך לעניין אותנו ובטח שלא אותך ! "המבחן" הזה שעשית לו/לעצמך....ממש מיותר וחבל. העיקר שתהיי בריאה ותרגישי טוב ומהר.

למעלה