אתמול......

אתמול......

ירד גשם גשם כזה של דצמבר כמו הגשם ההוא....של דצמבר הרחוק כמו הלילה ההוא של טעם מתוק כזה...שלאט לאט....הפך למר.. זוכר? אתה ואני...במעילי ה"כבש" שכל כך אהבנו עם הריח ההוא שהתערבב ב "שמפו שלי" שנינו עומדים שם...על גרם המדרגות ההן.. צמודים.. שותקים.. הידיים שלי בכיסים שלך... הידיים שלך בכיסים שלי.. <כל כך אהבתי לפשפש לך בכיסים....כאילו לחבר אותך אליי.. שלא תברח> ואתה... מבקש....תגידי משו... תבקשי.... ולי....יצא רק הצפצוף הבכייני ההוא... לך! לךךךך! <אתה יודע שמאותו לילה מר של דצמבר...אני לא בוכה.. אני כן....אבל רק כשאני לבד! ואתה קראת לי בכיינית שלי...אז אני לא! אני בוכה רק לבד!....בכיינית של אפאחד!> לילה מר של דצמבר שהשאיר בי המון זכרונות מתוקים שוקולדה

tairon

New member
שוקול D ה ברוכה הבאה לשיחות../images/Emo185.gif

זכרונות מהגשם ההוא.. והגשם של אתמול העלה את הכל כמעט מחדש...

Mוניk

New member
שוקולדה ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

אממממממ יאמי מאמי צ´קולדה בדצמבר זה הכי הכי זה קריספי בפה אמממ טעיםםםם מוניק

אתמול...

הייתי שם, בתוך הגשם שירד והרטיב את כל הרחוב, אישה במעיל גשם שחור, הטיפות זולגות מרטיבות שיער הפניםנישאות למעלה, ללגום טיפות גשם פתאומיות, והזרועות מחבקות אל תוכן גוף אישה, הזרועות....היו שלי, כי אתה, לא היית שם לצידי, כן... שם בגשם רציתי אותך, רק הגשם שזלף על פניי, מנסה לנקות מחשבות של געגועים אלייך, אולי יספר לך עד כמה, רציתי אותך!

אפי לוג

New member
מזג עביר

גרבי צמר נעלי בית פרוותיות שוקו חם אח גזרי עצים מרק מהביל טיפות גשם על חלון סדין חשמלי ברקים שמיכת פוך אתה ואני מתחת מייצרים סערה. ים כינרת יהיה רגוע עד גבה גלים המים יהיו כחולים.

טאKילה

New member
יופי שוקולדה אני שמחה..../images/Emo24.gif

כאן יהיה לך חם וכייפי והנה אני כבר רואה כמו שאמרתי. הית חייבת מקום חם כאן איתנו. טוב חברים ,זו יצרנית טובה בכתיבה,אז קבלו אותה בכייף, השוקולדה המתוקה נגררה מהשרוול אומנם,אבל כאן היא תהיה מרוצה. אז הנה הבאתי משהו שווה לפורום הזה,אתם עוד תהנו היא אחלה. ולך שוקולדה אל תעצרי תכתבי את שווה.

בוקר טוב כולם

איזו קבלת פנים חמימה שיש כאן <חום ושוקולדה זה קצת ...
> תודה כולכם... אני שמחה שאהבתם אם אתמול.... אני מקווה שנאהב גם היום....ומחר....ואחרי מחר... והעיקר אהבה אהבה כל הזמן בוקר טוב שוקולדה

למעלה