כן, אני תרגמתי את:
Any Other World
Erase Happy Ending
ותכתבי... נטלי ^ ^
Happy Ending ככה עזבת אותי אני לא מעמידה פנים לא תקווה, לא אהבה, לא תהילה לא סוף טוב ככה אהבנו כאילו זה לתמיד ואז לחיות את שארית חיינו אבל לא ביחד מתעורר בבוקר, כישלון בחיי לא יכול לקבל אהבה ללא הקרבה אם משהו אמור לקרות אני כנראה מאחל לך רק טוב קצת מגן עדן, אך גם קצת מגיהנום זה הסיפור הכי קשה שאי פעם סיפרתי לא תקווה, או אהבה או תהילה סוף טוב אבד לעולם אני מרגיש כאילו אני מבוזבז ואני מתבזבז כל יום ככה עזבת אותי אני לא מעמידה פנים לא תקווה, לא אהבה, לא תהילה לא סוף טוב ככה אהבנו כאילו זה לתמיד ואז לחיות את שארית חיינו אבל לא ביחד שתיים לפנות בוקר, משהו נמצא בדעתי לא יכול למצוא מנוחה, ממשיך להסתובב אם אעמיד פנים שהכל טוב אני אוכל לחזור לשנתי, אני אוכל לחשוב שפשוט המשכנו זה הסיפור הכי קשה שאי פעם סיפרתי לא תקווה, או אהבה או תהילה סוף טוב אבד לעולם אני מרגיש כאילו אני מבוזבז ואני מתבזבז כל יום אני (ככה עזבת אותי, אני לא מעמידה פנים...) מרגיש שאני כאילו מבוזבז (לא תקווה, לא אהבה, לא תהילה, לא סוף טוב...) ואני.... (ככה אהבנו, כאילו זה לתמיד...) מתבזבז כל יום (ואז לחיות את שארית חיינו, אך לא ביחד) מעט אהבה מעט אהבה (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) מעט אהבה (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) מעט אהבה (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה... מעט אהבה, צריך להיות נאהב, נאהב אני, מרגיש מרגיש שאני כאילו מבוזבז (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ואני, מתבזבז כל יום (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) היי היי היי היי! ככה עזבת אותי (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) אני לא מעמידה פנים (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) לא תקווה, לא אהבה, לא תהילה (מעט אהבה, מעט אהבה...) לא סוף טוב (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ככה אהבנו (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) כאילו זה לתמיד (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ואז לחיות את שארית חיינו (מעט אהבה, מעט אהבה...) אבל לא ביחד (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ככה עזבת אותי (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) אני לא מעמידה פנים (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) לא תקווה, לא אהבה, לא תהילה (מעט אהבה, מעט אהבה...) לא סוף טוב (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ככה אהבנו (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) כאילו זה לתמיד (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ואז לחיות את שארית חיינו (מעט אהבה, מעט אהבה...) אבל לא ביחד (מעט אהבה, מעט אהבה, מעט אהבה.....) ככה עזבת אותי אני לא מעמידה פנים לא תקווה, לא אהבה, לא תהילה לא סוף טוב
Erase לא הייתי צריך להתקשר כ"כ מאוחר אמש הכל לא בטוח, יוצא מדעתי לא הייתי צריך להשאיר את ההודעה הזו בטלפון שלך לא הייתי צריך לומר את הדברים שאמרתי מחפשים אחר אהבה שהזנחנו בקבר ללא מצבה ברגע שאת שומעת את קולי אל תהססי, לחצי על הכפתור למחוק את אהבתי אני מתערב שאינך יכולה למחוק את מגעי את מנסה להחליף הרגשה ללא שם עם פנים של מישהו אחר בראשך הכל בסדר, שכר הדירה שלך משולם הבית נקי, מיטתך מסודרת אך ישנה עיר רפאים בראשך אף פעם לא היה לך זמן לישון אנחנו מתעוררים מסובכים בסדינים במיטה שלה קראנו בית כשהכאב אינו עובר את יכולה ללחוץ על ההדק למחוק את אהבתי אני מתערב שאינך יכולה למחוק את מגעי את מנסה להחליף הרגשה ללא שם עם פנים של מישהו אחר בראשך למחוק למחוק את אהבתי את מתערב שאינך יכולה למחוק את מגעי את מנסה להחליף הרגשה ללא שם עם פנים של מישהו אחר בראשך למחוק למחוק את מנסה להחליף הרגשה ללא שם עם פנים של מישהו אחר בראשך למחוק
Any Other World בכל עולם אחר אתה יכול להבחין בהבדל ותן להכל להשתחרר מהשאריות השבורות חייך כאילו אתה מתכוון לזה ותן לעצמך להשתחרר כי הכל בידיי איש, איש מריר תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו קוד קידה, שחק את החלק של הלב, הלב הבודד תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו לעולם שחשבת שחיית בו ניסיתי לחיות לבד אבל לבד זה כ"כ לבד בדד עד כמה שאני אנושי נאלצתי לוותר על ההגנות שלי אז חייכתי וניסיתי להתכוון לזה כדי לתת לעצמי להשתחרר כי הכל בידיי איש, איש מריר תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו קוד קידה, שחק את החלק של הלב, הלב הבודד תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו לעולם שחשבת שחיית בו כי הכל בידיי איש, איש מריר תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו קוד קידה, שחק את החלק של הלב, הלב הבודד תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו לעולם שחשבת שחיית בו תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו תאמר שלום תאמר שלום לעולם שחשבת שחיית בו תאמר שלום בכל עולם אחר אתה יכול להבחין בהבדל