THE ONLY LONELY ONE
| הבודד האחד והיחיד / THE ONLY LONELY ONE ---------------------------------- אחד , שתיים , שלוש ארבע (בגרמנית) מי חי ללא אהבה? יש לו הרבה דברים אבל זה לא מספיק.. האם אני האדם היחיד הבודד? (זה נשמע טוב באנגלית חח) הדלקתי את הטלויזיה שלי.. ראיתי המון לבבות אבל אף אחד בשבילי. האם אני האדם היחיד הבודד? האם אני הבודד היחיד? האם אני הבדד היחיד? האם אני האיש הבודד היחיד? אני הולך לNYC (ניו יורק סיטי).. רואה את הפסל החירות היפה.. אני אומר, "היי ילדה, איזה חיים בודדים"... הלב שלך עשוי מאבן, את מסמלת את מה שאני רוצה שיהיה שלי.. תוכלי להיות האישה הבודדה שלי? האם אני הבודד היחיד? האם אני הבדד היחיד? האם אני האיש הבודד היחיד? האם אני הבודד היחיד? האם אני הבדד היחיד? האם אני האיש הבודד היחיד? האיש הבודד היחיד.... מי חי ללא אהבה? יש לו הרבה דברים אבל זה לא מספיק..(מי חי ללא אהבה?) האם אני האדם היחיד הבודד? (יש לו הרבה דברים אבל זה לא מספיק..) הדלקתי את הטלויזיה שלי.. ראיתי המון לבבות אבל אף אחד בשבילי. (הדלקתי את הטלוויזיה שלי) האם אני האדם היחיד הבודד? (ראיתי המון לבבות אבל אף אחד בשבילי.) האם אני הבודד היחיד? האם אני הבדד היחיד? האם אני האיש הבודד היחיד? האם אני הבודד היחיד? האם אני הבדד היחיד? האם אני האיש הבודד היחיד? האיש הבודד היחיד....