YOU MADE ME
you made me הכרחת אותי אתה יכול להיות קשה, אני מרושע. את יכול לאהוב ציפורים או לעקוץ כמו דבורים. אנחנו הולכים על חבל דק. אני בסכנה ליפול מהחסד. דקה של תענוג, שעה של כאב. אתה מגלגל אותי חזרה עם הפיזיקה הזאת. כי לפעמים אתה שווה לכל הדברים שאני שונא. או.. הייתי צריך לוותר. הראש אומר כן אבל הלב אומר לא. אז חזרתי ואני כחול, והתנהגתי כמו טיפש. כי הכרחת אותי. משוגע. ואני למטה ואני למעלה. נהפך לליצן שהפכת אותי. בייבי, זה מה שאתה מחכה. אתה הכרחת אותי לרצות יותר. אתה רואה את זה שחור ואני לבן. אתה תמיד טועה ואני תמיד צודק. אנחנו מתווכחים על הנקודה. הנקודה של לא להסכים. אני , טוב יותר כמת של אישיות? בראש שלך. אז חזרתי ואני כחול, והתנהגתי כמו טיפש. כי הכרחת אותי. משוגע. ואני למטה ואני למעלה. נהפך לליצן שהפכת אותי. בייבי, זה מה שאתה מחכה. בייבי, שיחקת בי. אבל אתה אף פעם לא תכריח אותי לנשק אותך חזרה וליפול לחתיכות. אני לא חייב לעשות את זה .. רק כי הכרחת אותי. אז חזרתי ואני כחול, והתנהגתי כמו טיפש. כי הכרחת אותי. משוגע. ואני למטה ואני למעלה. נהפך לליצן שהפכת אותי. בייבי, זה מה שאתה מחכה. אז חזרתי ואני כחול, והתנהגתי כמו טיפש. כי הכרחת אותי. משוגע. ואני למטה ואני למעלה. נהפך לליצן שהפכת אותי. בייבי, זה מה שאתה מחכה. אז חזרתי ואני כחול, והתנהגתי כמו טיפש. כי הכרחת אותי. משוגע. ואני למטה ואני למעלה. נהפך לליצן שהפכת אותי. בייבי, זה מה שאתה מחכה.