אתמול

ani metayelet

New member
אתמול../images/Emo70.gif

היינו אחרי סקס{
} והוא הלך להתקלח. וראיתי על הצג של הטלפון שלו את הסיסמה שלו לתא הקולי. אז רשמתי את זה בצד. והיום
התקשרתי לתא הקולי שלו ושמעתי כמה הודעות שמורות. וזה הלחיץ אותי, כי ההודעות כולם מ: נשים
והם נשמעות מלטפות כאילו, ההודעות ההם שהשאירו לו. אולי הוא בוגד בי? והחיטוט שלי בטלפון שלו- אני בגדתי בו? אני לחוצה
תענו לי

שירלי6

New member
מה זה משנה?

הרי מאותו רגע אומלל..את מרגישה רע. דברי אתו. ספרי לו מה עשית. ספרי לו מה שמעת. תשאלי אותו. דברי איתו!

I Blue Sky

New member
אל תדברי איתו

זה רק יהרוס לשניכם. עשית את זה. תשלמי את המחיר עם המצפון שלך. את רוצה לדעת אם הוא בוגד? תשאלי בשאלות מתפתלות.

אם תיתגלגלי קצת למטה...

אז היה דיון שנגע פחות או יותר בזה... ובלי שום קשר: מבינה את כאבך...אבל בינינו...גם את לא טמנת ידך הצלחת... אז דווקא אחלה זיווג... אבל ביגלל שקל לי יותר להיתחבר לכאב שלך..כאישה לאישה...אז אם שמעת בטלפון הודעות מלטפות מנשים ..אז מה זה אומר? אלא אם כן זו הייתה הקריינית שדיווחה על מזג האויר..

יערית

New member
אניטה תעני -זה אני!

לפעמים כשמחטטים באף של מישהו אחר,ישנו סיכוי שנמצא "אבנים מתגלגלות" מכוערות וצמיגיות, חוץ מהילדים שלי ,לא מחטטת באף של אף אחד, אלא אם כן הוא ביקש וזה התאים לי:)

כן, בהחלט בגידה

מצידך. זו חוצפה לחטט למישהו ככה בדברים וחוץ מזה... גם אם ההודעות שמורות, אולי בכלל מהעבר ואולי בכלל הוא שכח שהם שמורות שם... הרי אנשים לא יושבים להאזין כל היום להודעות השמורות שלהם וגם לא פעם ביום. מצטרפת לאחת מקודמותיי - מחטטת רק לילדים.

ani metayelet

New member
אני../images/Emo70.gif

כולי ברגשי אשם כרגע. כולי
זה לא מספיק עונש על זה שהצצתי לו ושהקשבתי להודעות? זה נחשב שבגדתי בו? ממש בגידה? בגידה באמון זה שווה לבגידה במיטה? כואב לי. ואני מפחדת.

ayb1

Well-known member
לא בגידה ולא בטיח-סתם חשדנית ומגיע

הסבל הזה. מי שפותח תיבת פנדורה אמור להיתמודד עם התוצאות. בוא נבחן את המעשה. על דעתי לא היה עולה בדעתי לבדוק את מעשיה של בת הזוג שלי ,עצם זה שאת בדקת מראה שלכתחילה אמונה רבה לא היתה לך בו וספקות היו מנת חלקך כל הזמן ,כעת המצב ברור לך לחלוטין והוא שיש עוד כמה בחורות שמעונינות בו והן אפילו פונות אליעו טלפונית. כעת נשאר השלב הבא לבדוק איתו או לא ליבדוק -בטוחה שאת מוכנה להיתמודד עם הגילוי הרי גם עם זה שגילית עד עכשיו יש לך בעיה להיתמודד - מצד שני לחיות כך בספקות זאת גם בעיה. אז השאלה היא מה הם הצפיות שלך מהקשר איתו אם כל כוונתך לבלות ולהנות איתו , תהני מהקשר כל עוד יש כאן הנאה כשמצב זה יפסק הקשר ממילא יפסק . אם יש לך כוונות למסד איתו קשר רציני חבל על הזמן שלך ממילא לא תקבלי כל הסבר שלו וכל הזמן תהיה עסוקה בחקירה ובדיקה היכן הוא עובד עלי עזבי את הקשר הזה במהירות כמובן את יכולה גם לומר לו מה הסיבה .לא חושב שזה ישנה משהו אצלך.

galia1962

New member
עשית מעשה מכוער ביותר

ואת נענשת על זה עכשיו בצעת האזנה בלתי חוקית זו קודם כל בגידה נוראית באמון וגם עברה פלילית כל אדם שהיה עושה לי דבר כזה הייתי מנתקת איתו כל קשר לעולם אני לא אדם בוטה אבל מה שעשית, מגעיל ביותר

../images/Emo45.gif צודקת במאה אחוז

אדם שלא יודע לכבוש את הסקרנות שלו, לא צריך לבוא בטענות אחר כך ואם היא כבר חושדת, אז או שתשב איתו לשיחה ב-4 עינים או שתחתוך מבלי לקבל תשובות אבל לבדוק לו את הפלאפון?? או חפצים שאולי יסגירו את מעשיו בלעדיה??? בררררררררררר זאת חתיכת בגידה, קודם כל בעצמה!!!

לדעתי זה לגיטימי לחלוטין לבדוק

אני חושב שאם הרגשת צורך לבדוק אותו כנראה שזה לא נפל מהשמיים. אני מאמין שזה בסדר לבדוק ולהיות עם האצבע על הדופק. לא בצורה אובססיבית כמובן...

t o t a l

New member
"זה לא מה שאת חושבת"

מציצנות היא תכונה מאוד אנושית. כולנו סקרנים וצריך כוחות נפש מאוד גדולים כדי להמנע מכך. אין הרבה בריות שיצליחו לרסן את הסקרנות שלהם. [לפי התגובות מעלי נראה כאילו רובן מתרכזות כאן בפורום.] לא. זה לא ראוי להציץ ולחטט. אבל לא קונה את כל הצדקנות הזאת שמקיאה עלייך. מניח שהרבה היו נוהגים כמוך. פסול אבל שכיח. לגבי הקינאה שלך והרכושנות שלך.... "זה לא מה שאת חושבת"

galia1962

New member
לא מסכימה איתך טוטאל

אולי מציצנות היא תכונה אנושית, אבל כשעושים זאת לבנזוג, ששם בנו את מבטחו זו בגידה. והייתי במערכת זוגית וידעתי את הסיסמה של המייל, אבל מעולם לא ניצלתי זאת לרעה להכנס לתיבת מסרים או לתיבה קולית של אדם זו חדירה איומה לפרטיות שלו.

למעלה